jsem zvedavej jak teda budou vypadat na tom mojem

Moderátor: Minor

skritek píše:vazne to vypada divne

ke stavu stále stejne el nedopojena .   Dneska jsem natahal nove hadičky od MAP sensoru ke klapce a sani +regulator , bylo to tam nejak poprasene
 ke stavu stále stejne el nedopojena .   Dneska jsem natahal nove hadičky od MAP sensoru ke klapce a sani +regulator , bylo to tam nejak poprasene  pak se dostalo že jsem sundal omotavku ze sani ( asi to funkci moc nemelo a nebylo to hezke tak jsem ji použil na zadní díl výfuku
 pak se dostalo že jsem sundal omotavku ze sani ( asi to funkci moc nemelo a nebylo to hezke tak jsem ji použil na zadní díl výfuku  dneska jsem zkusil dozapojit čidlo uhlu plynu a ECU nehlaší žadne zavady ale to mi přijde divný přesto že jsou nedopojeny MAP sensory a lambda č2 takže ani ecu neporadí co ji ještě vadí
   dneska jsem zkusil dozapojit čidlo uhlu plynu a ECU nehlaší žadne zavady ale to mi přijde divný přesto že jsou nedopojeny MAP sensory a lambda č2 takže ani ecu neporadí co ji ještě vadí  

na startu byl problem protože byl špatnej povrch a stare slicky moc nebrali . a kvuli škubani jsem musel rozjíždět od 5tis a to sem se zahrabal a když jsem to podtočil tak zase čekal než dobrmla ke 4tis kdy už to jelo normalně . takže starty musim napravit .   Ale co vyšlo to !  bylo to o fous ale 1místo -15:357  .  Show a Shine umistení nevim vyhlašení bylo v době sprintu .
 na startu byl problem protože byl špatnej povrch a stare slicky moc nebrali . a kvuli škubani jsem musel rozjíždět od 5tis a to sem se zahrabal a když jsem to podtočil tak zase čekal než dobrmla ke 4tis kdy už to jelo normalně . takže starty musim napravit .   Ale co vyšlo to !  bylo to o fous ale 1místo -15:357  .  Show a Shine umistení nevim vyhlašení bylo v době sprintu .  ale i přesto jak to zlobylo tak jsem spokojenej
  ale i přesto jak to zlobylo tak jsem spokojenej   

!
!

máš dokonce fotku motoru i na iDnes
  máš dokonce fotku motoru i na iDnes   http://auto.idnes.cz/foto.aspx?r=&c=A14 ... C_0648.jpg
 http://auto.idnes.cz/foto.aspx?r=&c=A14 ... C_0648.jpgMartin16 píše:Gratuluju
máš dokonce fotku motoru i na iDnes
http://auto.idnes.cz/foto.aspx?r=&c=A14 ... C_0648.jpg

taktiez gratulujem
 taktiez gratulujem 

mám to poslední dobou že nevim kam dřív tak jsem nic nepsal ,ani se toho moc nezmenilo jediná novinka o víkendu jsem konečne dal nove zadní repro co jsem dostal k narozeninam od Verči , tak to dokonce už i hraje ale prostě ten SUB v kufru mi tam chybí
 mám to poslední dobou že nevim kam dřív tak jsem nic nepsal ,ani se toho moc nezmenilo jediná novinka o víkendu jsem konečne dal nove zadní repro co jsem dostal k narozeninam od Verči , tak to dokonce už i hraje ale prostě ten SUB v kufru mi tam chybí   Jinak na ceru nic noveho volnoběh stale stejnej zkoušeli jseme ruzne ale stale , Proto jsem si od oldy nechal poslal EE kabelaž vnitřní = vypujčená , aby jsem pořadne prolez draty jestli třeba nekde neco neni špatně ,
  Jinak na ceru nic noveho volnoběh stale stejnej zkoušeli jseme ruzne ale stale , Proto jsem si od oldy nechal poslal EE kabelaž vnitřní = vypujčená , aby jsem pořadne prolez draty jestli třeba nekde neco neni špatně ,   , to je asi zatim vše ještě jedno video s víkendu (vtec je zavislost)
 , to je asi zatim vše ještě jedno video s víkendu (vtec je zavislost)   https://www.youtube.com/watch?v=ESMbmbIyb1E
 https://www.youtube.com/watch?v=ESMbmbIyb1E
 sundal jsem sani a klapku a najednou koukam očouzena čast manifoldu v dosedací ploše tak mrknu na klapku a ono tam byla 5mm díra (špatne tesneni) byla to moje blbost ale mam tam A2 klapku a manifold tak jsem v praci řekl  skladnikovi chci orig tesneni bylo skladem tak jsem ho tam dal na manifoldu sedelo na díry tak jsem víc neřešil ( dal mi špatne no ) tak jsem čast co tam nebyla vystřihl s krabičky a maznul silikonem jen aby to nevypadlo při montaži
 sundal jsem sani a klapku a najednou koukam očouzena čast manifoldu v dosedací ploše tak mrknu na klapku a ono tam byla 5mm díra (špatne tesneni) byla to moje blbost ale mam tam A2 klapku a manifold tak jsem v praci řekl  skladnikovi chci orig tesneni bylo skladem tak jsem ho tam dal na manifoldu sedelo na díry tak jsem víc neřešil ( dal mi špatne no ) tak jsem čast co tam nebyla vystřihl s krabičky a maznul silikonem jen aby to nevypadlo při montaži   a co ? po nastartovaní volnoběh 1200-1300 pak jsme to s Dudlu projeli a já se furt bal že to chcípne jak to najednou padalo pod 2 tis
 a co ? po nastartovaní volnoběh 1200-1300 pak jsme to s Dudlu projeli a já se furt bal že to chcípne jak to najednou padalo pod 2 tis  pak jsem seřídil volnoběh pomocí odpojení EACV  a parada hrozna radost
 pak jsem seřídil volnoběh pomocí odpojení EACV  a parada hrozna radost   Takže tim problem vyřešen a SWAP 100% ok jen teda doladit lambdy ale to už je pohoda
 Takže tim problem vyřešen a SWAP 100% ok jen teda doladit lambdy ale to už je pohoda 

jede to užasně neni to jen na oko ale ono to i jede
  jede to užasně neni to jen na oko ale ono to i jede   
    jinak tvuj odhad na moji spojku byl správny lamela m dost schází milimetr a už by brousila nejty
  jinak tvuj odhad na moji spojku byl správny lamela m dost schází milimetr a už by brousila nejty   a je trochu chycená jedna pružinka ...... tak snad seženeme novou lamelu a doděláme to s vendikem
  a je trochu chycená jedna pružinka ...... tak snad seženeme novou lamelu a doděláme to s vendikem  
   a pak už jenom
  a pak už jenom    

ne-moc píše:NO tak parada.
Koukam ze jezdis jen na vypary podle te první foto ne?

podmínky na draze šílené ,slicky už dost špatné-spíše bych potřeboval širší:-) ,ale dalo se to draha byla pouze 300m čas 11:799 =3místo , při první jízdě my na jednom drcaku vyzkoučil konektor od vtecu takže parada ale pak už jsem jezdil levou drahu a dobrý ..ale jsem spokojenej ale furt mi příde že motor nejde jak by měl asi budu muset co nejdřív usadit lambdy tam kde mají být
  podmínky na draze šílené ,slicky už dost špatné-spíše bych potřeboval širší:-) ,ale dalo se to draha byla pouze 300m čas 11:799 =3místo , při první jízdě my na jednom drcaku vyzkoučil konektor od vtecu takže parada ale pak už jsem jezdil levou drahu a dobrý ..ale jsem spokojenej ale furt mi příde že motor nejde jak by měl asi budu muset co nejdřív usadit lambdy tam kde mají být  
 . Jinak teda 3tí bída
. Jinak teda 3tí bída  , čekal jsem první, koukej s tím něco dělat
, čekal jsem první, koukej s tím něco dělat 

taky by měl být už termopaska takže by se daly odělat svody - Blackburn mi v sobotu předal kroužky se zavitem takže je budu moct usadit na sve místo .
 taky by měl být už termopaska takže by se daly odělat svody - Blackburn mi v sobotu předal kroužky se zavitem takže je budu moct usadit na sve místo .  
  1.místo Sprint 400m čas 14:703 a 3místo Show a Shine JApan Asia
 1.místo Sprint 400m čas 14:703 a 3místo Show a Shine JApan Asia   Tak zase cero udělalo radost
 Tak zase cero udělalo radost  bohužel při sprintu mi vyzkočila pozička a jak držela na dratu a vlala tak si hezky parkarat sekla do blatníku
 bohužel při sprintu mi vyzkočila pozička a jak držela na dratu a vlala tak si hezky parkarat sekla do blatníku   
   takže se bude muset nechat stříknout
 takže se bude muset nechat stříknout  

Blackburn píše:Pozička u sloujezdce že. Jsem viděl že ti tam chybí šroubek.
 na carwars jsem vyndaval svetlo a jak pršelo tak jsem pozičku nacvaknul a jelo se dom ale zapoměl jsem ji během týdne přidělat no
 na carwars jsem vyndaval svetlo a jak pršelo tak jsem pozičku nacvaknul a jelo se dom ale zapoměl jsem ji během týdne přidělat no 

pak se stříkli zakladem a pak oranžovim lakem i když každej řika žlute koni tak má oranžova naprosto schodná
 pak se stříkli zakladem a pak oranžovim lakem i když každej řika žlute koni tak má oranžova naprosto schodná   tlimiče jsem tetkon o víkendu dostříkal a lak parada povedl se
 tlimiče jsem tetkon o víkendu dostříkal a lak parada povedl se  u víkendu je na chatě složim a snad přehodim
 u víkendu je na chatě složim a snad přehodim   tak mi dorazilo 25m termo pasky tak počítam že na svody padne tak kolem 14metru a na střed díl zustatek snad bude stačit
 tak mi dorazilo 25m termo pasky tak počítam že na svody padne tak kolem 14metru a na střed díl zustatek snad bude stačit  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů