Petk@-CRX příběh, splněný sen a postup renovace :)

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

skritek
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Re: Petk@-CRX příběh, splněný sen a postup renovace :)

Příspěvekod skritek » 14 bře 2014 17:11

vazne to vypada divne ;) ;) ;) jsem zvedavej jak teda budou vypadat na tom mojem *dash* *dash* *dash*
Tel 777 27 35 35

Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude

a uz i rychle :-)

Fegut
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Fegut » 14 bře 2014 17:16

skritek píše:vazne to vypada divne ;) ;) ;) jsem zvedavej jak teda budou vypadat na tom mojem *dash* *dash* *dash*

Ted vypadají dobře, tak už to auto nesmíš nastříkat :D

Petk@
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 07 dub 2014 21:47

Tak menší UP . moc jsem toho sice nestihl ale tendle týden se to musí dodělat at se deje co se děje :-) ke stavu stále stejne el nedopojena . Dneska jsem natahal nove hadičky od MAP sensoru ke klapce a sani +regulator , bylo to tam nejak poprasene :-) pak se dostalo že jsem sundal omotavku ze sani ( asi to funkci moc nemelo a nebylo to hezke tak jsem ji použil na zadní díl výfuku :-) dneska jsem zkusil dozapojit čidlo uhlu plynu a ECU nehlaší žadne zavady ale to mi přijde divný přesto že jsou nedopojeny MAP sensory a lambda č2 takže ani ecu neporadí co ji ještě vadí :-D

Další novinka pořídil jsem zanovní podvozek od Ljay - Tlumiče koni ,pružiny H&R - timto mu děkuji - *fin*
Přílohy
DSC_0509.jpg
DSC_0507.jpg

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 13 dub 2014 10:36

Tak včera proěhl první letošní sraz kde jsem mohl vyzkoušet motor atd. Tuning Extrem Příbram -

Ve čtvrtek se tak nejak dopojila EL - motor už Zavady nehlasí ale otačky stale stejne ... ( stale když se odpojí MAP nebo podtlak od MAP tak klesnou) řekl sem si ale pojedem (krom otaček to jelo tak nejak normalně ) v patek se uklidil motorak cero umylo a naleštilo a celkově připravilo - jen co jsem vyjel s prace tak cero začlo od 1800-do 4000 tis škubat (toto pekně začalo ) zkusil jsem doma mrknout na svičky a dat jine a stale stejne ( další prblem byl spojenej s map když se odpojí tak i tadle škubací zavada ustala)

Na sraz jsme dojeli v pohodě registrace na sprint OK - už kontrolujou jestli sedí motor s TP , Pneu,a jestli neni vykuchano atd - prohlídka tedy ok takže kat 1600ccm pak se šlo na Show a Shine kde ohodnotili auto a ja mohl jít přezouvat . pruser byl že jsem si nepamatoval na kolik bylo nej mit nahuštěne slicky takže jsem laboroval a postupně upouštěl :-D na startu byl problem protože byl špatnej povrch a stare slicky moc nebrali . a kvuli škubani jsem musel rozjíždět od 5tis a to sem se zahrabal a když jsem to podtočil tak zase čekal než dobrmla ke 4tis kdy už to jelo normalně . takže starty musim napravit . Ale co vyšlo to ! bylo to o fous ale 1místo -15:357 . Show a Shine umistení nevim vyhlašení bylo v době sprintu .

Ještě k časum udajně jim to tam proměřuje o cca 0.4 -0.8s i s porovnanim ostatníma tak
Dony - C6g B16a2 minulej rok 14:820 -slicky,klapka,ecu.catback -přes zimu dal odlehčeej setrvak a převodovku se šperou včera měl 15:362
Fíla-C4g d16z5 minulej rok stejna trat 15:400 přes zimu GO +drobnosti a včera 16:005

Prostě jiná trat.jina časomíra,jinné podmínky, prostě pokud to chce nekdo porovnavat tak leda na stejne trati ve stejnou dobu jinak to nejde :-) ale i přesto jak to zlobylo tak jsem spokojenej *vtec*

Tady pár fotek , +video

https://www.youtube.com/watch?v=CcTjfYd2HAg
https://www.youtube.com/watch?v=qJdF6savTCA bez slicku
Přílohy
DSC_0520.jpg
DSC_0516.jpg
10003513_634952856577275_8778837663742073018_n.jpg
DSCN9999.JPG
DSCN0019.JPG

mišoCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod mišoCRX » 13 dub 2014 16:43

páči sa mi jak to máš všetko pekne do detailov porobene aj ten motorový priestor. Všetko pekne farebne zladené žiaden gýč. Klobuk dole *fin*
momentalne Civic coupe EJ6..ale možno raz ešte CRX bude

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 13 dub 2014 18:30

Gratulačka :)!

Tapatalkuju...

Martin16
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin16 » 15 dub 2014 08:25

Gratuluju :-) *fin* máš dokonce fotku motoru i na iDnes :D http://auto.idnes.cz/foto.aspx?r=&c=A14 ... C_0648.jpg
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"

Jimmy_CRX
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Jimmy_CRX » 15 dub 2014 08:34

Martin16 píše:Gratuluju :-) *fin* máš dokonce fotku motoru i na iDnes :D http://auto.idnes.cz/foto.aspx?r=&c=A14 ... C_0648.jpg

Odvážnější se pouštějí také do úprav motoru.

:D *pohladit* taktiez gratulujem *fin*

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 27 dub 2014 11:10

Tak především děkuji za gratulace :-) mám to poslední dobou že nevim kam dřív tak jsem nic nepsal ,ani se toho moc nezmenilo jediná novinka o víkendu jsem konečne dal nove zadní repro co jsem dostal k narozeninam od Verči , tak to dokonce už i hraje ale prostě ten SUB v kufru mi tam chybí *cry* Jinak na ceru nic noveho volnoběh stale stejnej zkoušeli jseme ruzne ale stale , Proto jsem si od oldy nechal poslal EE kabelaž vnitřní = vypujčená , aby jsem pořadne prolez draty jestli třeba nekde neco neni špatně ,

V Planu je zrenovovat podvozek od ljay chci opískovat ltumiče a střiknout nově a pak vyměnit otazka kdy se na to dostanu , a taky předělat lambady do svodu na horu tak jak mají být a omotat termo paskou nejspíš a až ba bylo todle tak vymyslet nejakou lyžinu pod motor spíše pod svody *oprava* , to je asi zatim vše ještě jedno video s víkendu (vtec je zavislost) *vtec* https://www.youtube.com/watch?v=ESMbmbIyb1E
Přílohy
DSC_0551.jpg
DSC_0522.jpg

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 07 kvě 2014 22:56

Nic moc noveho na ceru neni ale dneska jsem se od velikonoc dostal taky neco udělat v praci jsem nestihal nic tak když jsem přijel po praci ke garaži tak jsem cero nejdřív čistil - Dudla byl stale nekde na ceste tak jsem začel patrat po zavadě co trva od začatku a to vysoký volnoběh *unava* sundal jsem sani a klapku a najednou koukam očouzena čast manifoldu v dosedací ploše tak mrknu na klapku a ono tam byla 5mm díra (špatne tesneni) byla to moje blbost ale mam tam A2 klapku a manifold tak jsem v praci řekl skladnikovi chci orig tesneni bylo skladem tak jsem ho tam dal na manifoldu sedelo na díry tak jsem víc neřešil ( dal mi špatne no ) tak jsem čast co tam nebyla vystřihl s krabičky a maznul silikonem jen aby to nevypadlo při montaži ;) a co ? po nastartovaní volnoběh 1200-1300 pak jsme to s Dudlu projeli a já se furt bal že to chcípne jak to najednou padalo pod 2 tis :-D pak jsem seřídil volnoběh pomocí odpojení EACV a parada hrozna radost *vtec* Takže tim problem vyřešen a SWAP 100% ok jen teda doladit lambdy ale to už je pohoda *drinks*
Přílohy
DSC_0602.jpg
DSC_0601.jpg
DSC_0600.jpg
DSC_0599.jpg

Dudla
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Dudla » 08 kvě 2014 19:50

zažil jsem už hodně ale tohle bylo fakt masakr !! *vtec* jede to užasně neni to jen na oko ale ono to i jede *dance* *fin* jinak tvuj odhad na moji spojku byl správny lamela m dost schází milimetr a už by brousila nejty *dash* a je trochu chycená jedna pružinka ...... tak snad seženeme novou lamelu a doděláme to s vendikem :-) *oprava* a pak už jenom *jizda* :-)
Honda CRX ED9... K20 SWAP...
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW

ne-moc
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ne-moc » 09 kvě 2014 12:36

NO tak parada.
Koukam ze jezdis jen na vypary podle te první foto ne?

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 10 kvě 2014 22:48

ne-moc píše:NO tak parada.
Koukam ze jezdis jen na vypary podle te první foto ne?

no je fakt že tam toho moc nebylo ale chtěl jsem zkusit jinej benzín tak jsem chtel mit v nadrži co nejmín :-)

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 11 kvě 2014 12:14

Tak včera Hradec a zase jsem neco dovezl :-D podmínky na draze šílené ,slicky už dost špatné-spíše bych potřeboval širší:-) ,ale dalo se to draha byla pouze 300m čas 11:799 =3místo , při první jízdě my na jednom drcaku vyzkoučil konektor od vtecu takže parada ale pak už jsem jezdil levou drahu a dobrý ..ale jsem spokojenej ale furt mi příde že motor nejde jak by měl asi budu muset co nejdřív usadit lambdy tam kde mají být *fin*

https://www.youtube.com/watch?v=MxlAQJDDUE8
Přílohy
DSC_0637.jpg
DSC_0639.jpg

Fegut
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Fegut » 11 kvě 2014 13:53

Ty lambdy to je akorát pro zlost.... zlatě ted co jezdím tvrdý mapy, lambdu to vůbec nebere a je klid :). Jinak teda 3tí bída :D, čekal jsem první, koukej s tím něco dělat :D

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 25 kvě 2014 18:34

Tak na ceru zatim nic noveho ale příští víkend se to snad už pohne - potřebuju stříknout tlumiče aby jsem je složil a konečně vyměnil *pohladit* taky by měl být už termopaska takže by se daly odělat svody - Blackburn mi v sobotu předal kroužky se zavitem takže je budu moct usadit na sve místo . :-)

Jinak tento víkend proběhl Tuning Blatná a povedlo se vylepšit čas a něco odvezt *pohladit* 1.místo Sprint 400m čas 14:703 a 3místo Show a Shine JApan Asia *dance* Tak zase cero udělalo radost :-) bohužel při sprintu mi vyzkočila pozička a jak držela na dratu a vlala tak si hezky parkarat sekla do blatníku :roll: *unava* takže se bude muset nechat stříknout *cry*

https://www.youtube.com/watch?v=Ud1LUthzUpI
https://www.youtube.com/watch?v=akJ7ucvFA3I
https://www.youtube.com/watch?v=6xiHxU6oGTo
Přílohy
10390302_262678430584206_863572257818292142_n.jpg
DSC_0685.jpg
DSC_1885.jpg

Blackburn
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Blackburn » 25 kvě 2014 19:27

Pozička u sloujezdce že. Jsem viděl že ti tam chybí šroubek.

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 25 kvě 2014 20:55

Blackburn píše:Pozička u sloujezdce že. Jsem viděl že ti tam chybí šroubek.

jojo přesně ta :-( na carwars jsem vyndaval svetlo a jak pršelo tak jsem pozičku nacvaknul a jelo se dom ale zapoměl jsem ji během týdne přidělat no :-(

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 04 čer 2014 20:11

Tak taky nějaký pokrok ne jen vození po srazech ale taky nějaka práce *oprava*
před měsícem jsem koupil od Ljay podvozek tlumiče KONI a pružiny H&R funkčně by měl být podvozek 100% jen vzhled byl takovej už nic moc pružiny ok , ale tlumiče se dost loupala barva tak jsem je rozebral pustupem času a tlumiče opískoval (zase jsem provětral pistoli ) :-D pak se stříkli zakladem a pak oranžovim lakem i když každej řika žlute koni tak má oranžova naprosto schodná :P tlimiče jsem tetkon o víkendu dostříkal a lak parada povedl se :-) u víkendu je na chatě složim a snad přehodim :lol: tak mi dorazilo 25m termo pasky tak počítam že na svody padne tak kolem 14metru a na střed díl zustatek snad bude stačit *fin*
Přílohy
DSC_0579.jpg
DSC_0580.jpg
DSC_0687.jpg
DSC_0717.jpg
DSC_0716.jpg
DSC_0715.jpg
DSC_0719.jpg

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 04 čer 2014 23:28

Tak dej pak vědět jak si s podvozkem spokojenej, já je tam mam taky a nemůžu si je vynachválit... Jinak pěknej repas, člověk by řekl že jsou uplně nový.. *fin*
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“