Moderátor: Minor
lazzzik píše:paráda,je to hezký pocit mít crx a objevovat její krásy a ladné tvary,viď?Jak je na tom technický stav,čekají tě nějaké opravy,výměny
?
PIWEL píše:lazzzik píše:paráda,je to hezký pocit mít crx a objevovat její krásy a ladné tvary,viď?Jak je na tom technický stav,čekají tě nějaké opravy,výměny
?
zrovna dneska mě dostaly odkládací schránky vedle zadní sedačkyneměl jsem ani tušení že tam něco takového je
něco tam na neutrál klepe, asi ve spojce, protože když ji sešlápnu, tak to přestane...ale neprokluzuje a s převodovkou je to sehraná dvojka, nedělají problémy ani při řazení před hranicí omezovače...potom budu muset zajet na geometrii, táhne do prava a něco klepe od PP kola - když zabrzdím, tak to přestane...takže na to se taky zaměřím...potom pokoumám v jakém stavu jsou silenty a ramena...taky bych chtěl co nejdřív sehnat nové svody (vlastně celý výfuk)...seřadím to podle závažnosti a finanční náročnosti a začne se kutit
no a potom se začnou dodělávat věcičky jako el. okna a zrcátka, playstation, kola a co mě zrovna napadne
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů