PIWEL a jeho Rexík :-)

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

PIWEL
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

PIWEL a jeho Rexík :-)

Příspěvekod PIWEL » 09 bře 2012 23:50

IMAG0227.jpg
IMAG0223.jpg
Tak konečně jsem plnohodnotný CRXkař :-) Zhruba před 11 hodinama jsem se stal majitelem krásné bílé CRX po Duglesovi. Přibližně po 5-ti měsíčním hledáním jsem konečně narazil na auto za rozumnou cenu, v dobrém stavu a jako bonus jsem dostal vzhled po kterém jsem toužil od počátku mého CRX bláznovství. Bílé auto, černé lišty a jiné plasty, černá střecha, oranžové pozičky a blinkry. Předface přední nárazník, ale auto jinak poface. Semišový volant (původně jsem chtěl OMP, ale Milano Racing se drží taky dobře :-) ). Za těch pár hodin jsem se s autem dokonale sžil a bezhlavě se do něj zamiloval...ten zvuk...ten ZVUK *slint* všichni víte jak jede a jak zní, takže o tom se moc rozepisovat nebudu. Jen pro info, je to D16Z5. Vzhledově má ještě pár drobných nedostatků, ale hlavně nikde nerezne. Za první den tedy totální spokojenost a nadšení. CRX je tak trochu zásobárna estrogenu a je jedno jestli jedu na plno, nebo si vychutnávám slow cruis po městě :-) Překvapilo mě, že semnou chcou všichni závodit...a všechny překvapilo že sem jim ujel :-D Ale abych nezdržoval písmenkama, tak tady je pár fotek ze dneška.
Naposledy upravil(a) PIWEL dne 01 úno 2015 14:51, celkem upraveno 1 x.

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Re: PIWEL a jeho Cérka :-)

Příspěvekod lazzzik » 10 bře 2012 00:05

hmmm bílááá *pohladit* gratuluji a přeji hodně štestí *jizda*

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 10 bře 2012 05:40

Gratulace ke koupi! *fin* a s bezhlavým závoděním opatrně, už tu takhle skončilo nejedno crxátko *drinks* a tohohle by byla škoda škodoucí :)

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 10 bře 2012 08:58

Velká gratulace !!!! *drinks* *fin* vypadá opravdu moc pěkně *slint* *pohladit* stálo to za to si počkat,co ?? *jizda* *fin*
Honda CRX je láska na celý život !!!

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 10 bře 2012 12:15

oooo takova krasotinka ... hele myslis,ze bys mi mohl nekdy poslat ty origo mracitka abych si udelal nejakou formu nebo predlohu?psal sem uz duglesovi a bez odpovedi a sehnat se nedaji :(
Jazzik

PIWEL
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PIWEL » 10 bře 2012 23:55

DSCF4219.JPG

děkuji za gratulace, přivítání a takové tyto věci :-) dneska jsme ujeli další várku společných km *jizda* *slint* a zítra se jí už konečně začnu věnovat aby lícovaly nárazníky, nějaké plasty v interiéru a lišta na dveřích...

jazzik : jaké mračítka myslíš? ničeho takového jsem si na ní nevšiml :?:
Přílohy
DSCF4220.JPG

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 11 bře 2012 00:04

paráda,je to hezký pocit mít crx a objevovat její krásy a ladné tvary,viď? ;) Jak je na tom technický stav,čekají tě nějaké opravy,výměny *oprava* ?

Akuma no Zeto
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Akuma no Zeto » 11 bře 2012 00:24

Pekna masinka *dobrety*
わたしわ CRX が大好きです。
Engage the cool.

PIWEL
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PIWEL » 11 bře 2012 00:28

lazzzik píše:paráda,je to hezký pocit mít crx a objevovat její krásy a ladné tvary,viď? ;) Jak je na tom technický stav,čekají tě nějaké opravy,výměny *oprava* ?

zrovna dneska mě dostaly odkládací schránky vedle zadní sedačky :-D neměl jsem ani tušení že tam něco takového je :-D

něco tam na neutrál klepe, asi ve spojce, protože když ji sešlápnu, tak to přestane...ale neprokluzuje a s převodovkou je to sehraná dvojka, nedělají problémy ani při řazení před hranicí omezovače...potom budu muset zajet na geometrii, táhne do prava a něco klepe od PP kola - když zabrzdím, tak to přestane...takže na to se taky zaměřím...potom pokoumám v jakém stavu jsou silenty a ramena...taky bych chtěl co nejdřív sehnat nové svody (vlastně celý výfuk :-D)...seřadím to podle závažnosti a finanční náročnosti a začne se kutit *oprava* no a potom se začnou dodělávat věcičky jako el. okna a zrcátka, playstation, kola a co mě zrovna napadne :-)

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 11 bře 2012 09:50

PIWEL píše:
lazzzik píše:paráda,je to hezký pocit mít crx a objevovat její krásy a ladné tvary,viď? ;) Jak je na tom technický stav,čekají tě nějaké opravy,výměny *oprava* ?

zrovna dneska mě dostaly odkládací schránky vedle zadní sedačky :-D neměl jsem ani tušení že tam něco takového je :-D

něco tam na neutrál klepe, asi ve spojce, protože když ji sešlápnu, tak to přestane...ale neprokluzuje a s převodovkou je to sehraná dvojka, nedělají problémy ani při řazení před hranicí omezovače...potom budu muset zajet na geometrii, táhne do prava a něco klepe od PP kola - když zabrzdím, tak to přestane...takže na to se taky zaměřím...potom pokoumám v jakém stavu jsou silenty a ramena...taky bych chtěl co nejdřív sehnat nové svody (vlastně celý výfuk :-D)...seřadím to podle závažnosti a finanční náročnosti a začne se kutit *oprava* no a potom se začnou dodělávat věcičky jako el. okna a zrcátka, playstation, kola a co mě zrovna napadne :-)

Ono CRX umi prekvapit i po letech :) Treba me dostalo dvoupolohovatelny tlacitko na otevreni sibru-kdyz se zmackne do pulky,tak se otevre jakoby jen ventilacka :)
No usuzujes spravne ze je neco se spojkou,ale pokud to klepe na neutral a pri pustene spojce,melo by se to dit i s kvaltem a pustenou spojkou.A mam dojhem ze Dugles rikal ze mu spojka klouze viz video sprintu.Nez das geometrii,tak vse skontroluj,vymen potrebne veci a pak az geo.Jinak se klidne ozvi,kdybys potreboval nejake dily jako el. okna,zrcatka atd....mam i nejake vyfuky.

PIWEL
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PIWEL » 12 bře 2012 00:05

DSCF4229.JPG
tak jsme to vyřešili takto :-)
DSCF4226.JPG
takto to moc nešlo...

i zespodu vypadá dobře...žádná hniloba, silenty fajnové, výfuk bez děr...
*help* prosím o rady : klepání od předního kola...čepy? nebo co by to mohlo být?a plechové skřípání, zřejmě od brzd (když sešlápnu brzdu, tak přestane), je možné že by to byly jenom takové ty vodící plíšky na destičkách?nebo že by se nevracela destička? *help* za každou radu, diagnózu, podobnou zkušenost, návod na vyřešení a pomoc budu moc vděčný *honda* *fin*

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 12 bře 2012 00:31

i zespodu vypadá dobře...žádná hniloba, silenty fajnové, výfuk bez děr...
*help* prosím o rady : klepání od předního kola...čepy? nebo co by to mohlo být?a plechové skřípání, zřejmě od brzd (když sešlápnu brzdu, tak přestane), je možné že by to byly jenom takové ty vodící plíšky na destičkách?nebo že by se nevracela destička? *help* za každou radu, diagnózu, podobnou zkušenost, návod na vyřešení a pomoc budu moc vděčný *honda* *fin*[/quote]
můžou to být samozřejmě čepy,nebo taky homokiňeták,děla to v rejdu?na destičky si koukal v jakém jsou stavu?

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 12 bře 2012 08:19

Pokud to prestane pri lehkym stisknuti brzdy,tak je to s nejvetsi pravdepodobnosti bordel i desek....takze doporucuji vyndat desky,ocistit ty nerezovy plisky,stejne tak i tu cast na deskach kde to chodi,vzit medenou pastu na brzdy a tyto mista namaznout.Pak ji davam i na plochu desek,kde dochazi ke styku s pistkem a na druhe desce s trmenem...toto je klasicka "zavada" u kotoucovych brzd.

PIWEL
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PIWEL » 14 bře 2012 01:24

klub4.jpg
SVÍCA
homoklouby to na 90% nebudou, ty bych poznal, s tím už mám zkušenosti :-) spíš asi ty čepy...jinak to drhnutí jde z převodovky (spojky), tak musí jít co nejdřív na repas...ale díky vašim radám jsem aspoň očistil brzdy ;-) dneska jsem se ještě snažil dopasovat nárazník a jen tak se díval jak to vypadá s ventilama...
klub1.jpg
VÝZTUHA
chment]
klub3.jpg
ŠTEFT

*help* PROSÍM NEMÁTE NĚKDO NEPOŠKOZENOU VÝZTUHU PŘEDNÍHO NÁRAZNÍKU I S DRŽÁKAMA ? to moje na fotkách je nějaké hnuté a nepasuje mi kvuli tomu nárazník...kdyby někdo měl, za rozumnou cenu, tak pište SZ...

a protože jsem strašný silák, podařilo se mi zlomit šteft na přichycení víka motoru (taky na fotce), takže se znovu ptám nemáte někdo na prodej prosim? nebo nevíte kde by se dal sehnat?

a ještě jedna poslední otázečka...na 2. válci (foto) byla svíčka od oleje, čím to může být způsobeno?bude stačit koupit nové těsnění z pod víka?

za odpovědi vám předem děkuju :-) *drinks*
Přílohy
klub.jpg
DRŽÁK

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 14 bře 2012 06:44

čau čau hezká práce :-) je vidět že je cero o5 v dobrých rukou :-) pokud jsi měl svíčku od oleje tak to bude těsnící kroužek coje mezi hlavou a víkem :-) klasické gumove kolečko taky mi to tam teklo a je to naprosto běžné :-) a ten šteft bych někde doma vyhrabal pokud by jsi chtěl :-) *drinks*

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 14 bře 2012 09:25

hezky pokračuješ,jen tak dál *pohladit* jinak takhle na fotce ta výztuha nevypadá zle,nestačilo by ji prostě nikde přihnout?Co rozvody,koukal si na ně?

PIWEL
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PIWEL » 14 bře 2012 09:37

díky za pochvaly :-) na rozvody jsem se díval a akutní nejsou...řemen vypadá že je nový, takže myslim že mám minimálně 30 000 km než se budou měnit...s tou výztuhou si zkusím ještě dnes pohrát, ale pořádp latí, že kdyby měl nekdo nepoškozenou, tak ji vezmu ;)

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 14 bře 2012 09:41

já být tebou,tak to raději vyměním,pro sichr víš :)

Dugles
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Dugles » 14 bře 2012 20:38

vidim že je o ni pěkně postaráno :) pěkná fotodokumentace *fin*

Blackburn
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Blackburn » 15 bře 2012 01:20

Já bych raději obětoval těch 1800 za rozvody než pak hledat motor, na kterým je budeš muset udělat stejně zase :)
Když jsem měnil rozvody na mém červeném tak po 140000 vypadal řemen taky jako nový. Kladka nechrastila a vodní pumpa nerachtala.

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“