Petk@-CRX příběh, splněný sen a postup renovace :)
Moderátor: Minor
- PAKO
- CRXař
- Kontaktovat uživatele:
Re: Petk@-CRX příběh a zaroven splněný sen :-)ä postup renovace
tam už chyběj jen plameny 

Vol barvu ktera je se libi tobe me osobne se libi zluta a nebo zelena a nebo http://www.modifiedcars.com/gallery/234 ... 31979/high
jsou to barvy za kteryma se lidi otacej no 

Kazdej me rika ze do ni rvu jen prachy a ze je to auto k hovnu 

Na tvojom mieste by som tu dvojkombinaciu nerobil.. Podla mna si vyber jednu farbu ktorá sa ti na tom aute páči najviac a tú daj.. Ešte keď má auto napr. čiernu kapotu a strechu a ostatne v jednej farbe tak to vizera dobre ale hentake kombinacie su už podla mňa gýč.. Ale tvoje auto tak urob si ho podla seba
....inak dobrá práca držim palce 

momentalne Civic coupe EJ6..ale možno raz ešte CRX bude
- Petk@
- Šéfík!:)
- Kontaktovat uživatele:
necham ti stříbrný no a pak se uvidi a bude ladit modrejma doplnkama
jinak dneska mi volali že už je motor OK ale že mi doporučujou ještě nechat vyvložkovat valce že písty jsou OK ale valce jsou na hoře uhlavi víc roztahlí než dole tim padem by tam tolik netesnili kroužky prej což je pravda ale mě to olej nežralo pokud jsem jezdil normalně tak tetkon nevim jestli mam motor už vzít a skladat nebo za 7500 jeste nechat vyvložkovat

Ja by som pockal dva tyzdne, bude vyplata, bude peniaz, bude na vyvlozkovanie 

- Petk@
- Kontaktovat uživatele:
Swingal píše:Ja by som pockal dva tyzdne, bude vyplata, bude peniaz, bude na vyvlozkovanie
já vim jenomže to bych musel odvolat kola od minora

Za 7500 bych se na to vyprdnul, nestavis zadnej vykonove nadupanej motor, takze to odjezdi v pohode. Muj nazor je ten, ze je zbytecny delat takovejhle motor, vrazet do nej X tisic, kdyz se da sehnat za babku a muzu ho menit kazdej rok pokud tam chci seriovej vykon 

To ja bych to udelal poradne ...ale tak si nech zmerit tlaky apokud to bude ok tak bych to nechal bejt
Kazdej me rika ze do ni rvu jen prachy a ze je to auto k hovnu 

- Petk@
- Kontaktovat uživatele:
kapid píše:Za 7500 bych se na to vyprdnul, nestavis zadnej vykonove nadupanej motor, takze to odjezdi v pohode. Muj nazor je ten, ze je zbytecny delat takovejhle motor, vrazet do nej X tisic, kdyz se da sehnat za babku a muzu ho menit kazdej rok pokud tam chci seriovej vykon
právě no řekl že mi do telefonu že je to všechno ok jen že to bude žrát hodně olej ale protě pokud jsem stim jezdil normálně a netočil tak si vzal minimum spíš jsem dolejval za 4 měsíce max 1litr a kdys budou nové kroužky a nové gufera tak by to mělo bejt okei spíš si myslim že na mě šijou nějakou boudu hlavně mi příde divný že to zjistěj po 2 měsících museli to přece měřit kdys obenavali kroužky atd tak nevim no maximlně si dám v zimě rozborku zborku znova no

- Petk@
- Kontaktovat uživatele:
Slávek píše:To ja bych to udelal poradne ...ale tak si nech zmerit tlaky apokud to bude ok tak bych to nechal bejt
to si mužu změřit až tam bude hlava atd musim se rozhodnout do ráná protože v 8 mam zavolat jak teda

Nemam zkusenosti s firmama a lidma co delaj motory, ale musel bych bejt debil, kdybych vsechno nejdrive nepromeril a pak se rozhodnul co s tim, jestli se vyplati opravovat ty veci co jsou spatne a nebo poridit napr. jinej motor. Napr. dam nekam komplet motor zadrenej na klice, je treba udelat vybrus, saly za X tisic, jo tak dobry, jeminacku je tam spatna ojnice, mi jsme to nezmerili nez jsem delali vybrus, pak zjisti ze ma blok spatnou ovalitu nebo je v takovym stavu jako mas ty. Co to je, omlatil bych mu ten blok o hlavu.Mě by stacilo jenom to, ze tam je spatna ojnice a uz bych bral jinej motor. Dvakrat mer a jednou res. Tady se nemerilo ani jednou. Skoda neco psat. Jak rikam a ceho se drzim, nejlepsi je udelat si vse sam pokud to jde a kdyz ne, tak se poptam u znamejch nebo tak, reference na firmu atd. ale tohle si myslim, ze se nepovedlo 

- Petk@
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem tam ráno volal a domluvil jsem se že to necham udělat
když už tak už nestojí to za to aby jsem pak motor nahodou znovu rozdělaval
teklenc budu mít záruku a jeto domluvil jsem se na cenovce 15tis za vše a OK myslim že slušná cena za
.Srovnání hlavi
.zabroušení ventilů
.nové gufera ventilů
.přebrus kliky
.přímo na kliku vybroušený ojniční a ložiska uložení kliky
,vyvložkování 4 válců
.tim pádem výbrus přímo na míru písů
.nové pístní kroužky
+mi kliku a písty složí do hormady kvuli zaruce
ještě jsem si nechal vyměnit štefty na saní na hlavě a na výfuku taky 2 byli ulomené v hlavě tak se stim aspon nebudu štvát
.
Takže myslim že hodně dobrá cena za todle když v motoartu mi řikali že jen za srovnání hlavi +zabroušení ventilu a gufirek 5000tis kroužky 2500 atd teklenc je to na míru všechno a sedí tak snad ok:-) jinak dneska jsem jeste odvezl do lakovny zbilé věci tak budu čekat mezi tim obědnam mažety na poloosy a budu dělat GO poloos

.Srovnání hlavi
.zabroušení ventilů
.nové gufera ventilů
.přebrus kliky
,vyvložkování 4 válců
.nové pístní kroužky
ještě jsem si nechal vyměnit štefty na saní na hlavě a na výfuku taky 2 byli ulomené v hlavě tak se stim aspon nebudu štvát

Takže myslim že hodně dobrá cena za todle když v motoartu mi řikali že jen za srovnání hlavi +zabroušení ventilu a gufirek 5000tis kroužky 2500 atd teklenc je to na míru všechno a sedí tak snad ok:-) jinak dneska jsem jeste odvezl do lakovny zbilé věci tak budu čekat mezi tim obědnam mažety na poloosy a budu dělat GO poloos

Myslím,že letos máme velkého adepta na,,MISS CRX" jsem zvědavý na finální výsledek,doufám,že lak ti udělají na 100% .
- PAKO
- CRXař
- Kontaktovat uživatele:
Petk@ píše:Tak jsem tam ráno volal a domluvil jsem se že to necham udělatkdyž už tak už nestojí to za to aby jsem pak motor nahodou znovu rozdělaval
teklenc budu mít záruku a jeto domluvil jsem se na cenovce 15tis za vše a OK myslim že slušná cena za
.Srovnání hlavi
.zabroušení ventilů
.nové gufera ventilů
.přebrus kliky
,vyvložkování 4 válců
.nové pístní kroužky
ještě jsem si nechal vyměnit štefty na saní na hlavě a na výfuku taky 2 byli ulomené v hlavě tak se stim aspon nebudu štvát.
Takže myslim že hodně dobrá cena za todle když v motoartu mi řikali že jen za srovnání hlavi +zabroušení ventilu a gufirek 5000tis kroužky 2500 atd teklenc je to na míru všechno a sedí tak snad ok:-) jinak dneska jsem jeste odvezl do lakovny zbilé věci tak budu čekat mezi tim obědnam mažety na poloosy a budu dělat GO poloos![]()
musíš vzít v úvahu že motorart broušení překupuje ,vesměs "lepší" motory byli vždy u kasla od nich . a ještě "lepšejší" si tam rovnou nechávali i složit. Jestli je dnes nějaká změna netuším...takhle to tam bylo .
- Petk@
- Kontaktovat uživatele:
jojo je to tak motoart většinou překupuje a ve finale to nedělaj
u kasla je možnost motor i složit ale chce za to dost velké peníze
Jinak dneska dorazila komplet spojková sada
paliváč a puky na zadní nápravu
zítra by měli dorazit komplet manžety na poloosy 

Jinak dneska dorazila komplet spojková sada

- Petk@
- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska dorazili 4manžety na poloosi
ale to hlavní co dorazilo je Souhlas od Hondy ČR že lze provést změnu karoserie tak že za předchozí karoserii je povoleno použít stříbrnou
takže příští týden na magistrát a čekat 

- PAKO
- CRXař
- Kontaktovat uživatele:
koukal jsem že jsi koupil i paliv filtr...až budeš dávat měděné těsnící podložky tak si je vyžíhej ,od výroby jsou moc tvrdé ,když změknou lépe sednou. A nemusí se tolik přetahovat.
- Petk@
- Kontaktovat uživatele:
PAKO píše:koukal jsem že jsi koupil i paliv filtr...až budeš dávat měděné těsnící podložky tak si je vyžíhej ,od výroby jsou moc tvrdé ,když změknou lépe sednou. A nemusí se tolik přetahovat.
jojo mám i hliníkové a ty jsou měkčí tak ještě uvidim

- PAKO
- CRXař
- Kontaktovat uživatele:
aspon máš habakuk času na detajl ....
- Petk@
- Kontaktovat uživatele:
PAKO píše:aspon máš habakuk času na detajl ....
jo tojono ale jediný co mužu detajlovat jsou poloosy vejfuk sedačku spolujezdce a plasty