opacha tažká to bola
 opacha tažká to bola 
Moderátor: Minor
 opacha tažká to bola
 opacha tažká to bola 
 Napíšem si sem zoznam vecí ktoré treba spraviť aby to bolo v poriadku
 Napíšem si sem zoznam vecí ktoré treba spraviť aby to bolo v poriadku 

nápady? postrehy? kritika?
 nápady? postrehy? kritika? 

(zaujemci o moj stavajuci bodykit hlaste sa
 (zaujemci o moj stavajuci bodykit hlaste sa  )
 )

aspon trosku, nebude to dynamat ani nic podobne, bude sa vytlmovat molitanom a plstou ako som uz spisoval ...
 aspon trosku, nebude to dynamat ani nic podobne, bude sa vytlmovat molitanom a plstou ako som uz spisoval ...Swingal píše:Takže, chystané veci ...
Spraviť konektor na anténe, zapojiť anténny zosilovač
Nalepiť molitán na plasty zvnútra - chemoprén + molitán
Nalepiť molitán zospodu na plato
položiť a upevniť plsť na podlahu - obdĺžnikové spolujazdec + vodič, štvorec kufor
Odstránit "neony" zospodu a diery po skrutkách zatmeliť
Uzemniť všetko čo má byť uzemnené, pozapájať všetky káble
opraviť úchyty el. ovládania okien
povymienať žiarovky
zapojenie denného svietenia - umiestnenie senzora, výmena káblov pre predné a zadné parkovačky, aby to šlo podľa predstáv
nejaké tipy?nápady? postrehy? kritika?

Takisto dneska prisli hmlovky znacky DLAA ktore pasuju priamo do poface narazniku CRX
 Takisto dneska prisli hmlovky znacky DLAA ktore pasuju priamo do poface narazniku CRX  

Swingal píše:- nainstalovane nezavisle kurenie na 230V
 Neda se v tom makat.
  Neda se v tom makat. ale tak aspon nieco som spravil
 ale tak aspon nieco som spravil  

mozno ked budem davat iny tlmiaci material, nejake platy ala dynamat tak potom mozno ...
 mozno ked budem davat iny tlmiaci material, nejake platy ala dynamat tak potom mozno ... Brzdy v 100% stave takze som zvedavy ako brzdi CRX ktore "prave vyslo z tovarne"
 Brzdy v 100% stave takze som zvedavy ako brzdi CRX ktore "prave vyslo z tovarne" 

díky
 díky 
 ) alebo su zo zltymi sklami. Cize za 1000kc aj s dopravou mas super svetla co presne pasuju, podla mna super volba
 ) alebo su zo zltymi sklami. Cize za 1000kc aj s dopravou mas super svetla co presne pasuju, podla mna super volba  idu tam klasicke H3 ziarovky...
 idu tam klasicke H3 ziarovky...

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 105 hostů