Takze nejake novinky. Auticko stoji v garazi comu sa tesim. Dal som si nabit baterku (aj ked za chvilku budem kupovat novu lebo uz dosluhuje).
Robim momentalne taky mensi repas brzd. Brzdovy valec odisiel ale po dlhsom zhanani som zohnal aj repasnu sadu na terajsi ale kupil som aj novy. Nahodim novy a stary si radsej ponecham a podla moznosti zrepasujem a necham ako istotu. Predne strmene som si pozical v celkom slusnom stave od "Antiamik"-a. Zadne som kupil uz zrepasovane od "Autozednik Mambo". Teraz este treba zohnat kotuce predne aj zadne (predne uz su v stadiu riesenia, zadne este neviem odkial), brzdovku a mozme nahadzovat. Brzdy budu zlatej kladivkovej farby tak som zvedavy

Nejake dalsie novinky:
- Opravil som vyhrievacie linky na zadnom okne pomocou lepidla Loctite. Este som ich nestihol vyskusat tak uvidime

- mal som poskodene uchyty panelu kurenia, akonahle som ich opravil odpadlo drzadlo tiahiel co tam bolo, obe veci poriesene

- znovu docasne prelepene zadne lemy, ale uz pomaly premyslam komu a za kolko ich dat spravit
- objednal som hmlovky DLAA ktore presne pasuju do poface narazniku ktory pomaly chystam

(zaujemci o moj stavajuci bodykit hlaste sa

)
- myslim ze mam nejaku dierku vo vyfuku nakolko sa mi dost zvysila spotreba ale chcel by som dat komplet cely novy vyfuk, uvidime ako to dopadne
- nastriekal som kryt zvodov, len tak narychlo, aby tam nieco bolo
- rozhodol som sa spravit GO motoru ked bude mat auticko nabehane 300 000km, co pri jazdeni ako jazdim bude asi za 5 rokov

- nahodil som nove plynove vzpery na kufri takze uz drzi ako ma
- prisli mi silentbloky Hardrace ktore budem nahadzovat s kompletnou GO podvozku po maturitach ktore ma tento rok cakaju
P.S. nasiel som taku mensiu zaujimavost, pod palubovkou som mal omotany kabel ku hmlovkovemu kablu ktory podla zisteni zo servisneho manualu zodpoveda konektoru pre gombik na ostrekovanie svetlometov, budem to dalej skumat aby som zistil ci to tam bolo ci to tam je len tak zo srandy

Ked ma nieco este napadne tak napisem

Vsetko dobre v novom roku 2012