Výměna brzdové kapaliny
Moderátor: Minor
- James
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
Výměna brzdové kapaliny
Jakym zpusobem byste vymenili brzdovku? Vypoustet ji vsecku nechcu a jak poznam, ze uz tam zadna stara neni, kdyz ji budu vyslapavat a dolivat, abych to nezavzdusnil. Nevim, kolik se tam vleze
Re: Výměna brzdové kapaliny
James píše:Jakym zpusobem byste vymenili brzdovku? Vypoustet ji vsecku nechcu a jak poznam, ze uz tam zadna stara neni, kdyz ji budu vyslapavat a dolivat, abych to nezavzdusnil. Nevim, kolik se tam vleze
Delal bych to jako pri odvzdusnovani a to na zadním pravým kole.Nadobku zalit, postupne dolívat a nechat si šlapat.
- James
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
Tak bych to nejraději udělal. Ale zase nevím, kolik tam toho padne, tak abych nevyšlapával zbytečně i tu novou
Dozadu možná bude už stará a zabordelená, ale vepředu jsem ji už několikrát dolíval, když jsem měl rozdělaný třmeny. Teď mám 1l ATE, tak ji chcu dát všude, ať mám stejnou komplet.

James píše:Tak bych to nejraději udělal. Ale zase nevím, kolik tam toho padne, tak abych nevyšlapával zbytečně i tu novouDozadu možná bude už stará a zabordelená, ale vepředu jsem ji už několikrát dolíval, když jsem měl rozdělaný třmeny. Teď mám 1l ATE, tak ji chcu dát všude, ať mám stejnou komplet.
To poznáš v hadicče, jak poteče nová

Kapaliny je cca 0,5 litru. Jeden litr ti bude v pohodě stačit. 

"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere". (Anthony Colin Bruce Chapman)
kdysi jsem měnil hadici u motorky, byla tam kapalina co vypadala jak voda z louže. Přes brzdu ovzdušnit nešlo, musela se narazit hadička a odsávačka samo nebyla, tak pěkně tahat hubou
, už nikdy jsem takhle kalnou a hnědozelenou kapalinu neviděl. I u céra když jsem měnil zadní třmen jsem to stejně ovzdušnoval, ale nedoporučuju pak máš duckface, jedině nějakou babu co je jak vysavač 

- James
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
Jo dík, já to pak nějak zkusím poznat. Vepředu to bude horší rozpoznat, protože tam mám novou a čistou. Vzadu to bude lepší si myslím... 

- skritek
- CRXař
- Kontaktovat uživatele:
A co třeba koupit odsávačku na olej ze sekacky maj to všude stoji to 250 a je to pecka, a když není tak nastartovat motor vyndat hadičku z palivovy listy dat jinou do flasky a mas odsávačku co vysaje brzdovku nato tata na stejnem principu fungije odsávačka dětských nudli jen na vysavac
Tel 777 27 35 35
Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude
a uz i rychle
Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude
a uz i rychle

- James
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
Jo diky, ja to nejak zkusim
ja ji totiz nechcu vypustit nebo odsat, abych to pak cely neodvzdusnoval zas. Proste postupne vyslapat a dolit. Jen na prednich trmenech nepoznam, jestli uz tece nova, protoze vepredu mam novou a cistou

odsáváním to vlastně ovzdušnuješ
, jediný že si musíš hlídat hladinu v nádržce, aby si znovu nenasál vzduch. Jinak Skřítku těžko přemejšlet o odsávačce a nebo hadičce kterou nemáš, když tam máš druhýho co ti má šlapat na pedál, ale musí odjet. Pak si musíš poradit s tím co máš, aby si moh zase po složení odjet domů.

- James
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
Já požádám mladou, ať mi našlape nebo si to odvzdušním sám. Ale ona je děvče ochotný, takže nebude problém. Zbytečný pro mě kupovat odsavačku
Já mám hlavně problém s tím, že nepoznám, jestli mi teče už nová brzdovka nebo ještě ta stará, protože vepředu je úplně čistá, jako nová. Jsem tudle oddělal třmeny a co z nich vyteklo, tak jsem celkem čuměl 

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“