ED9 Stean - černá CRX
Moderátor: Minor
Re: Stean - CRX
Hezké:-) Co máš v plánu s kastlí?
lazzzik píše:Hezké:-) Co máš v plánu s kastlí?
se kterou? modrá je úplně sežraná, nevím jestly by se do toho někomu chtělo. Hlavní sváry na podlaze jsou sežraný, na ty šáhneš a rozpadaj se, je díra v podlaze a zadní lemy s praha jsou také úplně na kaši, drží to po hromadě jen kit.
zase trochu barvičky a jedna z garáže. 
Naposledy upravil(a) Stean dne 15 bře 2014 19:37, celkem upraveno 1 x.
děkuji Minorku, já zase závidim Petkovi prostory
no tak dále k CRX, v týdnu jsme dovařili prahy, vše je napatlané, ještě musim dojed pro karosářskej tmel, lemy jsou teda prasácky vařené, ale po uzavření, když nebude vzduch a voda, vše bude v pořádku, aspoň doufám
omlouvám se za fotky, když dělám, zapomínám fotit.
omlouvám se za fotky, když dělám, zapomínám fotit.Re: Stean - CRX
Pěkné fotos
jen nezapomínej, bude to i památka pro tebe 
Odesláno z mého MT11i pomocí Tapatalk 4
Odesláno z mého MT11i pomocí Tapatalk 4
Tak dneska, že zatmelim pravej zadní lem, aby tam nepadal bordel, ale čekalo mě nemilé překvapení
tak přijde příští týden na řadu COčko, ikdyž jsem doufal, že na něj nepřijde řada 
Jinak předek je zbavenej rzi a ošetřenej, už jen zatmelit a nalakovat do barvy, pak se budu ještě zabývat brejlema, ale to až bude venku motor.
No je vidět že i v Rakousku jsou prasata
. Až budu mít doma céro, tak bych se za tebou dojel kouknout, ted ho má Petka v hondě a počítám že příští týden do středy si pro něj pojedu.
- skritek
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
Steane ze´s nedal fotky tvého starého crxa po mem zasahu

Tel 777 27 35 35
Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude
a uz i rychle
Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude
a uz i rychle
že si mu ho přejel hummrem co
skritek píše:Steane ze´s nedal fotky tvého starého crxa po mem zasahu![]()
![]()
![]()
![]()
to proto, že by k tobě na opravu už nikdo nepřijel, prej já ti to opravim, šup a půlka byla v hamru
Fegut píše:No je vidět že i v Rakousku jsou prasata. Až budu mít doma céro, tak bych se za tebou dojel kouknout, ted ho má Petka v hondě a počítám že příští týden do středy si pro něj pojedu.
Rád bych tě pustil do dílny, ale mám ji pronajatou i s vybavenim a majitel si nepřeje, abych tam kohokoliv pouštěl, akorád jsem dostal vyjímku na Skřítka, který si jel něco odříznout. Každopádně můžeš zajed na poklábosení, sice kafe nepiješ, ale pozvu tě alespoň na čaj
Tak vytlačíš auto ven, aby pan majitel neměl strach, že mám po kapsách jeho nářadí 
Fegut píše:Tak vytlačíš auto ven, aby pan majitel neměl strach, že mám po kapsách jeho nářadí
to by šlo

Tak po dlouhé odmlce zase něco přidám, sice toho moc neni, ale alespoň něco. Zatmelil jsem zadní konce prahů, aby tam nezapadával bordel ze silnice a vyndal oba motory.
Nemáte někdo nějaký grip, jak vyčistit zašlý manifolt ze vnitř i z venku? co k tomu použít? z venku se mi to nějak nedaří vyčistit, všude stále nějaké ťupky a je takový hodně tmavý.
- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
já to čistili z venku normalně dratenym kotoučkem na vrtačku -špína povolí
a vypada to pak pěkně , a vnitřek se dá štetkou na záchod
+nejake ředidlo , ale víc se mi osvedčilo vzít bovden od lanka a na konec dat takovej brusnej hadřík (mají ho v každem instaletersti) normalho tam stahneš dratem a pak už taky jen na vrtačku jde to dost dobře
a nebo ještě zpusob kterj jsem nezkoušel ale od Bučise jsem koupil manifold kterej byl opískovanej a byl jak novej
takže podle možností jake maš 
+nejake ředidlo , ale víc se mi osvedčilo vzít bovden od lanka a na konec dat takovej brusnej hadřík (mají ho v každem instaletersti) normalho tam stahneš dratem a pak už taky jen na vrtačku jde to dost dobře Re: Stean - CRX
Díky za tip, ake dráťákem se mi to moc brát nechce, musi to být dost poškrábané ne? Mě se celkem líbí ta původní struktura, radši bych to řešil nějakou chemií 
- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
Stean píše:Díky za tip, ake dráťákem se mi to moc brát nechce, musi to být dost poškrábané ne? Mě se celkem líbí ta původní struktura, radši bych to řešil nějakou chemií
neboj nepoškrabeš