Petk@-CRX příběh, splněný sen a postup renovace :)

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

Fegut
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Re: Petk@-CRX příběh, splněný sen a postup renovace :)

Příspěvekod Fegut » 18 úno 2014 23:28

Tak s těma táhlama řazení snad nebudeš mít problémy, jinak sis je měl vzít od něj k swapu, jak psal Minor, komplet swap motor převodovka poloosy, ecu, táhla řazení a obě lanka plyn i spojka a silenty si měl swapový. Já si jednou táhlo řaz. přiohnul při výměně motoru a musel jsem ho vyměnit, bez autogenu bych to asi funkčně nedorovnal, nešla vůbec dvojka a čtyřku jsem musel držet jinak vyskakovala :D.

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 18 úno 2014 23:42

Fegut píše:Tak s těma táhlama řazení snad nebudeš mít problémy, jinak sis je měl vzít od něj k swapu, jak psal Minor, komplet swap motor převodovka poloosy, ecu, táhla řazení a obě lanka plyn i spojka a silenty si měl swapový. Já si jednou táhlo řaz. přiohnul při výměně motoru a musel jsem ho vyměnit, bez autogenu bych to asi funkčně nedorovnal, nešla vůbec dvojka a čtyřku jsem musel držet jinak vyskakovala :D.

Sakreš... mě na staré B16 taky vyskakovala 4 při pravotočivé zatáčce :-D tak už vím, kde byl problém :-D
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 18 úno 2014 23:56

Moc pěkný, uplně to hltám a vždycky se těšim co sem zas kdy přihodíš. Jinak k tomu sepnutí Vtecu, mě nespíná při neutrálu, musíš tam mít rychlost.
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 19 úno 2014 00:00

Wláďa píše:Moc pěkný, uplně to hltám a vždycky se těšim co sem zas kdy přihodíš. Jinak k tomu sepnutí Vtecu, mě nespíná při neutrálu, musíš tam mít rychlost.

Jojo, souhlas. Na neutrál asi není takový tlak :-)
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

Blackburn
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Blackburn » 19 úno 2014 06:11

Vtec sepne, když je dosažená minimálně nějaká rychlost (kolik to nevím) správný tlak oleje a provozní teplota.
Kdysi dávno mi o tom říkal Minor :)

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 19 úno 2014 09:34

Jsem hlavně zvědavý, zda nebudou problémy s vypadáváním poloos skrze to, že je kapota ED9 a s vyztuhama.A vůbec budou komplet EE8, či ED9 anebo mix?Brzdy zatím ED9?A k tomu vtecu... moje první swaplý céro šlo normálně na omezovač na neutral a 0 rychlost.Mám za to, že až u OBD1 je potřeba mít větší rychlost než 30km/h.
A samozřejmě se přikláním k ostatním že je to naprostá paráda :) Moc se mi libí vana.Už musím pořídit zvedák, abych se vrátil do dětských let a udělal omalovánky :)

Petk@
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 19 úno 2014 20:34

Tak dneska to začlo dost špatně :-D přez noc uschla barava na poloosach tak že to tam nahažu a pudu na výfuk . jenomže jsem vul a při skladani jsem tam dal obracene kameny a kloub nešel tolik vytočit tim padem jsem je nemohl dostat do tehlice . v tu chvíly jsem už byl v haji že jsem myslel že to vzdam protože spoloosama nic neudelam když je motor jinak posazenej .. ale volal jsem Skřitkovi jestli stim nema zkušenost tak jsem se na konec schodly že to budou blbe dane kameny . A taky že jo :lol: byly daný jinak a tim padem to nefungovalo jak ma - musim taky ale říct že jsem dostal poloosy rozebrane takže jsem nevidel jak tam byly :-D ale teda po předelaní padly paradně !!
jinak poloosy by měly udajně být klasicke s EE .
takže naprava komplet složena ! pak jsem se pustil do výfuku výroba decat, + převaření zavitu aby se tam dala dat lambada . vim že bude moc daleko ale třeba to bude fungovat . jednu jsem dal do svodu do díry od výrobce a druha je cca 5cm za ní v Decatu, střed díl jsem musel lehce přyhnout ale cajk / časem dam za svody asi vlnovec ,radči . zadní dil zatim nedodělan nemam matroš a taky vaham dat na PRAVOU/LEVOU stranu , další vec monraž adapteru pod olej F . vypada to na brnkačku ale mezikus se zavitem delší takže nedotah adapter . tak jsem to zkratil ale stejne to nedotahlo protože byl kratkej zavit uvnitř :-D takže jsem to lehce protahl a pak už to šlo takže namontovano . pak jsem mohl pokračovat ale nedalo mi to nalít olej a zkusti se project :-D *jizda*
nemam stale dopojenou EL . takže NON V-tec - ale jede to o bez toho dost dobře takže parada :-) kroužil sem taky do kola ple rejdy . a řazeni a vše funguje (zatim nic neupadlo) jedine - že při skladaní jsem měl nove gufera na vačky ale nešly tam tak jsem dal stare (netekly) a samozřejme jedno rosí *dash* - zítra v planu přidelat budik na sloupek, a uklidit vnitřek (milion krabiček a hovadin) a pak volat Skřítka o radu ohledně EL . předem díky *fin*
Přílohy
DSC_0358.jpg
DSC_0356.jpg
DSC_0350.jpg
DSC_0351.jpg

Dudla
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Dudla » 19 úno 2014 22:43

vypadá to dost suprově no prostě bomba !! *slint* *pohladit* a čim lakuješ ty věci na podvozek ?
Honda CRX ED9... K20 SWAP...
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 20 úno 2014 19:53

Dudla píše:vypadá to dost suprově no prostě bomba !! *slint* *pohladit* a čim lakuješ ty věci na podvozek ?

diky :-) veci natíram hameritem :-) drží to pekně *fin*

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 20 úno 2014 20:25

Dneska nic moc ale přece jen , ráno jsem usadil na sloupek budik s kapličkou - šlo to v pohodě jen upravit kapličku na sloupek chvilku trvalo ale jsem spokojenej :-) pak jsem chtel dodelat zadní díl výfuku když jsem to tak nejak nastavil a chtěl už zavařit tak nam došel plyn v COčku :lol: tak jsem nandal vzpery kapoty ( Wlada diky za držáky *fin* ) a dodal ozdobne podložky , motor ještě nekompletuju protože nevim co se kde třeba bude muset dotahnout :-) diky Skřítkovi za radu ohledně EL zítra to snad vyjde *fin*
Přílohy
DSC_0362.jpg

skritek
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod skritek » 20 úno 2014 21:23

nemas zac ale dostanes za usi ze neudelas zakladni věc a to znamena Vyblikat chyby *dash* *dash* *dash* *dash* zítra mi zavolej az to zapojíš a vyblikas ty chyby *pohladit* *pohladit* *pohladit*
Tel 777 27 35 35

Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude

a uz i rychle :-)

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 23 úno 2014 18:13

skritek píše:nemas zac ale dostanes za usi ze neudelas zakladni věc a to znamena Vyblikat chyby *dash* *dash* *dash* *dash* zítra mi zavolej az to zapojíš a vyblikas ty chyby *pohladit* *pohladit* *pohladit*

zavolam snad během příštího týdne :-) pak už jsem se k tomu nedostal a dovču už nemam takže se na to dostanu nevim kdy *unava*

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 23 úno 2014 18:17

V sobotu jsem teda dodělal výfuk takže po strance výfuk je to 100% chtěl jsem aby to zespoda tak nejak bylo a mohl jsem stim kdyžtak odject domu do garaže :-) přece jen ta elektrika už se nemusí dělat na heveru ;)
Přílohy
DSC_0372.jpg
DSC_0373.jpg

Dudla
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Dudla » 23 úno 2014 21:00

slušný !! *fin* *slint* asi bude trochu koukat ne ? :D *vytlem* *vtec* ale mohl by jsi hodit i videl se zvukem to bude taky masakr *crx*
Honda CRX ED9... K20 SWAP...
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 24 úno 2014 20:34

video se zvukem výfuku snad brzo neni čas tetkon , výfuk jsem se snažil udělat na stejný zpusob jako ten předešlej :-) dneska jsem na cero na 10 minut šel stim že zkusim přpojit jeden drat a ejle *vtec* *vtec* *vtec* mam sice kratke lanko od tachometru takže to vyskakuje tak se to musi doladit , sice mi příde že sepnutí neni tak výrazne jako když jsem motor projížděl ale to se určo doladí ( stale tam neni dopojeno dost vecí) tady fakt kratke video - mam po autě plno bordelu tak jsem je snažil chytat a vypl jsem to *dash* http://www.youtube.com/watch?v=UnNcufM1k1g

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 08 bře 2014 19:08

Hele, ještě by to chtělo změnit u obrázku avataru popis auta... D16Z5 si myslím, že už tak nějak není pravda :-D
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 08 bře 2014 20:38

Loiza666 píše:Hele, ještě by to chtělo změnit u obrázku avataru popis auta... D16Z5 si myslím, že už tak nějak není pravda :-D

jo to je pravda :-D ale já tam vlastně D16z5 stále mám pod kapotou *oprava* *vytlem*

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 08 bře 2014 22:00

Petk@ píše:jo to je pravda :-D ale já tam vlastně D16z5 stále mám pod kapotou *oprava* *vytlem*

Hm.... to je pravda... to já to tam mám vlastně taky :-D
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

skritek
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod skritek » 08 bře 2014 22:47

noooo jen jestli vy dva :lol: :lol: :lol: :lol:
Tel 777 27 35 35

Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude

a uz i rychle :-)

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 13 bře 2014 22:13

Tak zatim nic noveho neni vubec čas připravuju favo na technickou a zapadnul jsem do toho až po go motoru *pohladit* takže cero na chvilku šlo stranou ale minulí týden jsem obdržel zasilku od J!ř! kola ADVAN dneska jsem je obul a moc mi tam bohužel barevně nesedej takže nejspíš pujdou dál *cry* taky jsem měl problem krom toho že neni stale EL . že jsem měl neustale 2500ot zkoušel jsem všechno možne furt stejne dneska jsem odpojil s klabky podtlak co vede do MAP a ajhle naednou 800 OT . takže aspon že tak par fotek + delší video o chvilku :-D

Snad to budu moct brzo dokopnout dohromady prví srazy se blíží *dash* *vtec*

http://www.youtube.com/watch?v=mN88rOm31SA
Přílohy
DSC_0439.jpg
DSC_0441.jpg
DSC_0420.jpg

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“