Petk@-CRX příběh, splněný sen a postup renovace :)
Moderátor: Minor
Re: Petk@-CRX příběh, splněný sen a postup renovace :)
Tak s těma táhlama řazení snad nebudeš mít problémy, jinak sis je měl vzít od něj k swapu, jak psal Minor, komplet swap motor převodovka poloosy, ecu, táhla řazení a obě lanka plyn i spojka a silenty si měl swapový. Já si jednou táhlo řaz. přiohnul při výměně motoru a musel jsem ho vyměnit, bez autogenu bych to asi funkčně nedorovnal, nešla vůbec dvojka a čtyřku jsem musel držet jinak vyskakovala
.
- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Fegut píše:Tak s těma táhlama řazení snad nebudeš mít problémy, jinak sis je měl vzít od něj k swapu, jak psal Minor, komplet swap motor převodovka poloosy, ecu, táhla řazení a obě lanka plyn i spojka a silenty si měl swapový. Já si jednou táhlo řaz. přiohnul při výměně motoru a musel jsem ho vyměnit, bez autogenu bych to asi funkčně nedorovnal, nešla vůbec dvojka a čtyřku jsem musel držet jinak vyskakovala.
Sakreš... mě na staré B16 taky vyskakovala 4 při pravotočivé zatáčce
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Moc pěkný, uplně to hltám a vždycky se těšim co sem zas kdy přihodíš. Jinak k tomu sepnutí Vtecu, mě nespíná při neutrálu, musíš tam mít rychlost.
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Wláďa píše:Moc pěkný, uplně to hltám a vždycky se těšim co sem zas kdy přihodíš. Jinak k tomu sepnutí Vtecu, mě nespíná při neutrálu, musíš tam mít rychlost.
Jojo, souhlas. Na neutrál asi není takový tlak
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Vtec sepne, když je dosažená minimálně nějaká rychlost (kolik to nevím) správný tlak oleje a provozní teplota.
Kdysi dávno mi o tom říkal Minor
Kdysi dávno mi o tom říkal Minor
Jsem hlavně zvědavý, zda nebudou problémy s vypadáváním poloos skrze to, že je kapota ED9 a s vyztuhama.A vůbec budou komplet EE8, či ED9 anebo mix?Brzdy zatím ED9?A k tomu vtecu... moje první swaplý céro šlo normálně na omezovač na neutral a 0 rychlost.Mám za to, že až u OBD1 je potřeba mít větší rychlost než 30km/h.
A samozřejmě se přikláním k ostatním že je to naprostá paráda
Moc se mi libí vana.Už musím pořídit zvedák, abych se vrátil do dětských let a udělal omalovánky 
A samozřejmě se přikláním k ostatním že je to naprostá paráda
- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska to začlo dost špatně
přez noc uschla barava na poloosach tak že to tam nahažu a pudu na výfuk . jenomže jsem vul a při skladani jsem tam dal obracene kameny a kloub nešel tolik vytočit tim padem jsem je nemohl dostat do tehlice . v tu chvíly jsem už byl v haji že jsem myslel že to vzdam protože spoloosama nic neudelam když je motor jinak posazenej .. ale volal jsem Skřitkovi jestli stim nema zkušenost tak jsem se na konec schodly že to budou blbe dane kameny . A taky že jo
byly daný jinak a tim padem to nefungovalo jak ma - musim taky ale říct že jsem dostal poloosy rozebrane takže jsem nevidel jak tam byly
ale teda po předelaní padly paradně !!
jinak poloosy by měly udajně být klasicke s EE .
takže naprava komplet složena ! pak jsem se pustil do výfuku výroba decat, + převaření zavitu aby se tam dala dat lambada . vim že bude moc daleko ale třeba to bude fungovat . jednu jsem dal do svodu do díry od výrobce a druha je cca 5cm za ní v Decatu, střed díl jsem musel lehce přyhnout ale cajk / časem dam za svody asi vlnovec ,radči . zadní dil zatim nedodělan nemam matroš a taky vaham dat na PRAVOU/LEVOU stranu , další vec monraž adapteru pod olej F . vypada to na brnkačku ale mezikus se zavitem delší takže nedotah adapter . tak jsem to zkratil ale stejne to nedotahlo protože byl kratkej zavit uvnitř
takže jsem to lehce protahl a pak už to šlo takže namontovano . pak jsem mohl pokračovat ale nedalo mi to nalít olej a zkusti se project
nemam stale dopojenou EL . takže NON V-tec - ale jede to o bez toho dost dobře takže parada
kroužil sem taky do kola ple rejdy . a řazeni a vše funguje (zatim nic neupadlo) jedine - že při skladaní jsem měl nove gufera na vačky ale nešly tam tak jsem dal stare (netekly) a samozřejme jedno rosí
- zítra v planu přidelat budik na sloupek, a uklidit vnitřek (milion krabiček a hovadin) a pak volat Skřítka o radu ohledně EL . předem díky 
jinak poloosy by měly udajně být klasicke s EE .
takže naprava komplet složena ! pak jsem se pustil do výfuku výroba decat, + převaření zavitu aby se tam dala dat lambada . vim že bude moc daleko ale třeba to bude fungovat . jednu jsem dal do svodu do díry od výrobce a druha je cca 5cm za ní v Decatu, střed díl jsem musel lehce přyhnout ale cajk / časem dam za svody asi vlnovec ,radči . zadní dil zatim nedodělan nemam matroš a taky vaham dat na PRAVOU/LEVOU stranu , další vec monraž adapteru pod olej F . vypada to na brnkačku ale mezikus se zavitem delší takže nedotah adapter . tak jsem to zkratil ale stejne to nedotahlo protože byl kratkej zavit uvnitř
nemam stale dopojenou EL . takže NON V-tec - ale jede to o bez toho dost dobře takže parada
- zítra v planu přidelat budik na sloupek, a uklidit vnitřek (milion krabiček a hovadin) a pak volat Skřítka o radu ohledně EL . předem díky - Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
vypadá to dost suprově no prostě bomba !!
a čim lakuješ ty věci na podvozek ?
a čim lakuješ ty věci na podvozek ?Honda CRX ED9... K20 SWAP...
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW
- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
Dudla píše:vypadá to dost suprově no prostě bomba !!![]()
a čim lakuješ ty věci na podvozek ?
diky
- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
Dneska nic moc ale přece jen , ráno jsem usadil na sloupek budik s kapličkou - šlo to v pohodě jen upravit kapličku na sloupek chvilku trvalo ale jsem spokojenej
pak jsem chtel dodelat zadní díl výfuku když jsem to tak nejak nastavil a chtěl už zavařit tak nam došel plyn v COčku
tak jsem nandal vzpery kapoty ( Wlada diky za držáky
) a dodal ozdobne podložky , motor ještě nekompletuju protože nevim co se kde třeba bude muset dotahnout
diky Skřítkovi za radu ohledně EL zítra to snad vyjde 
- skritek
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
nemas zac ale dostanes za usi ze neudelas zakladni věc a to znamena Vyblikat chyby
zítra mi zavolej az to zapojíš a vyblikas ty chyby

Tel 777 27 35 35
Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude
a uz i rychle
a uz i rychle
- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
skritek píše:nemas zac ale dostanes za usi ze neudelas zakladni věc a to znamena Vyblikat chyby![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zavolam snad během příštího týdne

- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
V sobotu jsem teda dodělal výfuk takže po strance výfuk je to 100% chtěl jsem aby to zespoda tak nejak bylo a mohl jsem stim kdyžtak odject domu do garaže
přece jen ta elektrika už se nemusí dělat na heveru 
- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
slušný !!
asi bude trochu koukat ne ?
ale mohl by jsi hodit i videl se zvukem to bude taky masakr 
asi bude trochu koukat ne ?
ale mohl by jsi hodit i videl se zvukem to bude taky masakr 
Honda CRX ED9... K20 SWAP...
- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
video se zvukem výfuku snad brzo neni čas tetkon , výfuk jsem se snažil udělat na stejný zpusob jako ten předešlej
dneska jsem na cero na 10 minut šel stim že zkusim přpojit jeden drat a ejle
mam sice kratke lanko od tachometru takže to vyskakuje tak se to musi doladit , sice mi příde že sepnutí neni tak výrazne jako když jsem motor projížděl ale to se určo doladí ( stale tam neni dopojeno dost vecí) tady fakt kratke video - mam po autě plno bordelu tak jsem je snažil chytat a vypl jsem to
http://www.youtube.com/watch?v=UnNcufM1k1g
mam sice kratke lanko od tachometru takže to vyskakuje tak se to musi doladit , sice mi příde že sepnutí neni tak výrazne jako když jsem motor projížděl ale to se určo doladí ( stale tam neni dopojeno dost vecí) tady fakt kratke video - mam po autě plno bordelu tak jsem je snažil chytat a vypl jsem to
http://www.youtube.com/watch?v=UnNcufM1k1g- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Hele, ještě by to chtělo změnit u obrázku avataru popis auta... D16Z5 si myslím, že už tak nějak není pravda 
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
Loiza666 píše:Hele, ještě by to chtělo změnit u obrázku avataru popis auta... D16Z5 si myslím, že už tak nějak není pravda
jo to je pravda

- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Petk@ píše:jo to je pravdaale já tam vlastně D16z5 stále mám pod kapotou
![]()
Hm.... to je pravda... to já to tam mám vlastně taky
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
- skritek
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
noooo jen jestli vy dva

Tel 777 27 35 35
a uz i rychle
a uz i rychle
- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
Tak zatim nic noveho neni vubec čas připravuju favo na technickou a zapadnul jsem do toho až po go motoru
takže cero na chvilku šlo stranou ale minulí týden jsem obdržel zasilku od J!ř! kola ADVAN dneska jsem je obul a moc mi tam bohužel barevně nesedej takže nejspíš pujdou dál
taky jsem měl problem krom toho že neni stale EL . že jsem měl neustale 2500ot zkoušel jsem všechno možne furt stejne dneska jsem odpojil s klabky podtlak co vede do MAP a ajhle naednou 800 OT . takže aspon že tak par fotek + delší video o chvilku 
Snad to budu moct brzo dokopnout dohromady prví srazy se blíží

http://www.youtube.com/watch?v=mN88rOm31SA
takže cero na chvilku šlo stranou ale minulí týden jsem obdržel zasilku od J!ř! kola ADVAN dneska jsem je obul a moc mi tam bohužel barevně nesedej takže nejspíš pujdou dál
taky jsem měl problem krom toho že neni stale EL . že jsem měl neustale 2500ot zkoušel jsem všechno možne furt stejne dneska jsem odpojil s klabky podtlak co vede do MAP a ajhle naednou 800 OT . takže aspon že tak par fotek + delší video o chvilku Snad to budu moct brzo dokopnout dohromady prví srazy se blíží

http://www.youtube.com/watch?v=mN88rOm31SA