Moderátor: Minor
skritek píše:Minore spravne
Minor píše:Napadá mě jediné vysvětlení, jsou dva typy termostatů, na 78 a 82 stupňů myslím. Ecu při studeném motoru motoru posunuje omezovač níž (aspoň si to myslím), takže při teplejším termostatu může být teplota na čidle o něco vyšší a ecu tak může pouštět omezovač výš.
Netvrdím ale, že to tak určitě je:)
Elbi píše:Minor píše:Napadá mě jediné vysvětlení, jsou dva typy termostatů, na 78 a 82 stupňů myslím. Ecu při studeném motoru motoru posunuje omezovač níž (aspoň si to myslím), takže při teplejším termostatu může být teplota na čidle o něco vyšší a ecu tak může pouštět omezovač výš.
s tim posunutím omezovače sem to taky slyšel, ale tohle byly oba termostaty na 78 stupnů, oba stejný, a i při maximálně zahřatym motoru je pořád jen 7tis .... tak co ale s tim?
Warezz.K píše:No já víc jak taky 7 nejduPřecejen už je to skoro červený pole a tam se mi fakt nikdy nechce. Těch pár otáčiček už je stejně jedno. Tedy jak kde. U Vteca samozřejmě ne.
pepo crx píše:Warezz.K píše:No já víc jak taky 7 nejduPřecejen už je to skoro červený pole a tam se mi fakt nikdy nechce. Těch pár otáčiček už je stejně jedno. Tedy jak kde. U Vteca samozřejmě ne.
Exxsodus jazdí aj s nevtecovým cérom ako s vtecovýmv 5500 otáčkach treba len zamáčknuť a pak hneď pustiť spojku, je to pak jako vtec
![]()
exxsodus píše:Elbi píše:Minor píše:Napadá mě jediné vysvětlení, jsou dva typy termostatů, na 78 a 82 stupňů myslím. Ecu při studeném motoru motoru posunuje omezovač níž (aspoň si to myslím), takže při teplejším termostatu může být teplota na čidle o něco vyšší a ecu tak může pouštět omezovač výš.
s tim posunutím omezovače sem to taky slyšel, ale tohle byly oba termostaty na 78 stupnů, oba stejný, a i při maximálně zahřatym motoru je pořád jen 7tis .... tak co ale s tim?
aspon tolik nebudes huntovat motor
pepo crx píše:Warezz.K píše:No já víc jak taky 7 nejduPřecejen už je to skoro červený pole a tam se mi fakt nikdy nechce. Těch pár otáčiček už je stejně jedno. Tedy jak kde. U Vteca samozřejmě ne.
Exxsodus jazdí aj s nevtecovým cérom ako s vtecovýmv 5500 otáčkach treba len zamáčknuť a pak hneď pustiť spojku, je to pak jako vtec
![]()
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů