Díky kluci.

Wendy, ty mě právě překvapuješ jak jsi pečlivej a jak si dáváš záležet na detailech, to se mi líbí a v tom máš zase ty můj obdiv. Jen by sis už konečně měl založit topic tady na fóru.
Stabilizační tyčky jsem vzal taky.

Díky za přání Jindro.

Dneska mě čekal celý den času pro sebe, tak jsem se nemohl dočkat a ještě ráno za tmy jsem mazal do garáže.
Čekalo mě usazení motoru. Říkal jsem si, že když dnes stihnu jen posadit motor a namontovat nápravnici, tak budu spokojenej. No a opřel jsem se do toho a motor mám hotovej. Zítra naleju fridex, namontuju poloosy a táhla řazení a můžu zkusit startovat. Tedy, mohl jsem to zkusit už dnes, ale nějak jsem si říkal, že to nechci uspěchat, ještě si všechno jednou projdu, jestli jsem někde na něco nezapomněl a pak to nadlábnu.
Podoba motoráku není finální, půjde zpět origo airbox a víko půjde do černého wrinkelu a ještě je tam hodně drobností co pak časem musím doladit, předělat elektroizolaci, něco dolakovat atd. To ale až budu mít auto hotový.
Jinak fotek moc nedělám, na druhou stranu ale poctivě točím videa a sbírám materiál na celovečerní film o tom jak jsem kompletoval po laku.