Shaka píše:Tak za toto vás obdivujem na toto som už asi starý
Jsi o rok mladší než já, takže na to jsi asi ještě právě moc mladý.

Moderátor: Minor

Shaka píše:Tak za toto vás obdivujem na toto som už asi starý

Až budu mít bližší info a dá se to do pohybu, tak dám určitě hned vědět, zatím to stojí na mrtvym bodě. Mam v plánu natočit i několika minutové video z průběhu celé kompletace, tak snad mi to nadšení vydrží a udělám si na tuhle událost vzpomínku.
 Až budu mít bližší info a dá se to do pohybu, tak dám určitě hned vědět, zatím to stojí na mrtvym bodě. Mam v plánu natočit i několika minutové video z průběhu celé kompletace, tak snad mi to nadšení vydrží a udělám si na tuhle událost vzpomínku. 

Nicméně na zadních lemech popraskal tmel pod barvou a samozřejmě se to loupe na těnění mezi plastovýma prahama a kastlí
  Nicméně na zadních lemech popraskal tmel pod barvou a samozřejmě se to loupe na těnění mezi plastovýma prahama a kastlí  

Wláďa píše:Už jsem se s tím chlubil na FB, tak s malým zpožděním to dávám i sem.

), to už potřebovalo repas jak fík.
 ), to už potřebovalo repas jak fík.   Pískování a pozink jsem vynechal, jen jsem ho drátěným kotoučem několik hodin pěkně pucoval a pak ho stříkl dvousložkovou barvou na třmeny od foliatecu. Je sice poněkud dražší, ale mam jí prublou a je fakt nezničitelná.
  Pískování a pozink jsem vynechal, jen jsem ho drátěným kotoučem několik hodin pěkně pucoval a pak ho stříkl dvousložkovou barvou na třmeny od foliatecu. Je sice poněkud dražší, ale mam jí prublou a je fakt nezničitelná.  

))) dost dobrá práce to bude jeden z mála CLEAN
))) dost dobrá práce to bude jeden z mála CLEAN  )))))) jsi můj vzor na který bohužel nemám talent :/
)))))) jsi můj vzor na který bohužel nemám talent :/  ))
))

Díky za přání Jindro.
 Díky za přání Jindro. 

už se těším až film poběží v kinech
   už se těším až film poběží v kinech  
Virusek píše:Parádauž se těším až film poběží v kinech

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů