Moderátor: Minor

V podstatě se sériovým výfukem to slyšet moc není nebo mě se to v kabině alespoň tak zdá
 V podstatě se sériovým výfukem to slyšet moc není nebo mě se to v kabině alespoň tak zdá  

, Takže říkáš, že kdyby se seškrabalo všechno, tak tam je toho cca 4kg jo?  Jen přemýšlím kam to zaznamenat
 , Takže říkáš, že kdyby se seškrabalo všechno, tak tam je toho cca 4kg jo?  Jen přemýšlím kam to zaznamenat  

jak píše Wláda
 jak píše Wláda Sám jsem se někde dočetl, že ta izolace váží 10 - 15 kg, ale ve skutečnosti to jsou "jen" cca. 4 kg. Zase na druhou stranu je to rovnoměrně rozložená hmotnost blízko těžiště auta. Takže je na každém, zda mu za to ty 4 kila stojí. Jinak už teď mám černé sny o celkovém rozložení hmotnosti auta - asi bude křídlo.
  Sám jsem se někde dočetl, že ta izolace váží 10 - 15 kg, ale ve skutečnosti to jsou "jen" cca. 4 kg. Zase na druhou stranu je to rovnoměrně rozložená hmotnost blízko těžiště auta. Takže je na každém, zda mu za to ty 4 kila stojí. Jinak už teď mám černé sny o celkovém rozložení hmotnosti auta - asi bude křídlo.  
 .....Když jsem to tenkrát vážil, tak jsem spíš chtěl poukázat na ty disky. Ikdyž jsou OZ F1 pevný kola, tak jsou dost těžký.
.....Když jsem to tenkrát vážil, tak jsem spíš chtěl poukázat na ty disky. Ikdyž jsou OZ F1 pevný kola, tak jsou dost těžký.
 Posílat zpět se mi je moc nechce. Zítra to ještě pořádně prohlídnu.
  Posílat zpět se mi je moc nechce. Zítra to ještě pořádně prohlídnu.  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 187 hostů