Jimmy_CRX píše:pohode hosieste niekomu sa ta modra nepaci? podte do mna
ta farba je docasna takze sa nebojte
kazdy presne vi, jak by melo vypadat auto toho druheho
ale ty zverstva, co pacha an svem nejak prehlizi

Moderátor: Minor

Jimmy_CRX píše:pohode hosieste niekomu sa ta modra nepaci? podte do mna
ta farba je docasna takze sa nebojte

a když tak jen náký modrý proužek.
  a když tak jen náký modrý proužek.  

- jak bylo již někde řečeno "Dle libosti každého soudruha"
  - jak bylo již někde řečeno "Dle libosti každého soudruha" 

kdyby sis nalepil chlupy kolem vejfuku tak je to jedno
  kdyby sis nalepil chlupy kolem vejfuku tak je to jedno  

zatial ostava modra paci sa mi a ladi mi k plavkam
 zatial ostava modra paci sa mi a ladi mi k plavkam   
   casom uvidim ale ked sa budu prestriekavat tak na nieco co nebude kricat
 casom uvidim ale ked sa budu prestriekavat tak na nieco co nebude kricat  
 tak podme nato co sa vobec stalo...
 tak podme nato co sa vobec stalo... 

keby sa za to nebral technicak tak jazdim bez nich aj tak sa furt pri preradovani pozeram cez rameno...
 keby sa za to nebral technicak tak jazdim bez nich aj tak sa furt pri preradovani pozeram cez rameno... 

aby som premostil k problemu tak este raz chcem podakovat organizatorom za zraz, ktory sa vydaril na 1 ale co sa nevydarilo je to co sa stalo s autom v podstate po spanilke kde sme sa vsetci
 aby som premostil k problemu tak este raz chcem podakovat organizatorom za zraz, ktory sa vydaril na 1 ale co sa nevydarilo je to co sa stalo s autom v podstate po spanilke kde sme sa vsetci   

po spanilke vsetko v pohode dosli sme do kempu ale v nedelu rano ked som to nakopol tak som skoro vytriezvel
 po spanilke vsetko v pohode dosli sme do kempu ale v nedelu rano ked som to nakopol tak som skoro vytriezvel   absolutne nepravidelny chod, strata vykonu po ceste domov, hluk jak baro traktoris...prikladam video z cesty...s tym katom to najskor nieje pravda
 absolutne nepravidelny chod, strata vykonu po ceste domov, hluk jak baro traktoris...prikladam video z cesty...s tym katom to najskor nieje pravda jak keby to auto bola jedna velka chyba
 jak keby to auto bola jedna velka chyba   

Swingal píše:nepreskocili ti rozvody?
Robo23x píše:Nastav si rozvod podľa rysky na remenici na kľuke. Na starej ed9 som mal rozvod na vačkách v poriadku ale skočil mi na kľuk o dva zuby ..

Stean píše:Ani vykon neni zdaleka takovej jakej crx ma
 jak keby raz slo a raz neslo ale to je asi len pocit
 jak keby raz slo a raz neslo ale to je asi len pocit  
 ale dlho som si ho neuzil a uz 25.8 slo do garaze na dobu neurcitu, nakolko som prave na vyske v Dansku a nemam tu garaz, ze by som ho sem priviezol tak stoji
 ale dlho som si ho neuzil a uz 25.8 slo do garaze na dobu neurcitu, nakolko som prave na vyske v Dansku a nemam tu garaz, ze by som ho sem priviezol tak stoji   o mesiac idem na tyzden domov na prazdniny tak skusim nahrabat prachy na STKcku a aspon ten tyzden budem jazdit a potom az na vianoce a to este uvidim podla pocasia ci ho vytiahnem
 o mesiac idem na tyzden domov na prazdniny tak skusim nahrabat prachy na STKcku a aspon ten tyzden budem jazdit a potom az na vianoce a to este uvidim podla pocasia ci ho vytiahnem 

a este 2 z posledneho dna spolu
 a este 2 z posledneho dna spolu   dobra crxa sa vsade zmesti
 dobra crxa sa vsade zmesti  

moc som si to auto neuzil lebo som ho vytiahol v stredu a jazdil az od piatka po STK a v nedelu naspat...ale aspon ma novu stk a pekne kilometre na pamatiaku, zajtra letim zas naspat tak do vianoc bude v garazi, uvidim ako vianoce ak nebude sneh tak ho vytiahnem na nejaky cas, nech nestoji a bude sa
 moc som si to auto neuzil lebo som ho vytiahol v stredu a jazdil az od piatka po STK a v nedelu naspat...ale aspon ma novu stk a pekne kilometre na pamatiaku, zajtra letim zas naspat tak do vianoc bude v garazi, uvidim ako vianoce ak nebude sneh tak ho vytiahnem na nejaky cas, nech nestoji a bude sa  

ale aj tak pekne celkom
 ale aj tak pekne celkom   

...(3 tyzdne co stalo vonku nepadla ani vlocka...teraz moze kludne napadnut aj pol metra snehu
...(3 tyzdne co stalo vonku nepadla ani vlocka...teraz moze kludne napadnut aj pol metra snehu   )...uvidim kedy vylezie von, ak vobec cez leto...
 )...uvidim kedy vylezie von, ak vobec cez leto... Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 120 hostů