Petisovo céro

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

Antiamik
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Re: Petisovo céro

Příspěvekod Antiamik » 12 pro 2012 09:24

Petis píše:Takže situace je taková, že veškeré práce, které byly v plánu přes zimu se musí odložit na neurčito. Důvod je mnohonásobná zlomenina kotníku + přetrhané všechny vazy. Takže mám v pravém kotníku x šroubů + nějakou výztuž. Léčba odhadem na 4-5 měsíců. Honda je momentálně zazimována na baráku u rodičů. ...tak to dopadá když se někdo rozhodne, že bude přes zimu sportovat :D

To známe :lol:
Nahoď foto potom nech sa pobavíme (môj členok 2009)...
noha.jpg

Petis
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petis » 19 pro 2012 18:31

Vypadá to asi nějak takhle, ale prý se to hojí víc než dobře, tak snad budu co nejdřív normálně chodit.
Přílohy
_C190831_.jpg

Martin16
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin16 » 19 pro 2012 20:06

:shock: au *dash*
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 19 pro 2012 20:55

Tak to muselo bolet !!! *cry* *cry*
Honda CRX je láska na celý život !!!

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 19 pro 2012 20:57

TY VOE !!!
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen

Petis
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petis » 26 bře 2013 13:44

Takže po dlouhé době nějaká aktualizace. *crx* přes zimu nejezdila, poprvé jsem ji letos nastartoval asi před dvěma týdny. V nejbližších dnech proběhne výměna horního/spodního čepu v obou předních ramenech, výměna pravého zadního prasklého světla, výměna předních tlumičů - tady ještě jedno díky minorovi za naprosto bezproblémový obchod. Později mám slíbené origo pružiny. S tím snížením které mám se na našich cestách nedá jezdit, takže se bude zvyšovat. Výměna oleje + filtru je samozřejmostí. Taky jsem dneska objednal nové všechny žárovky. Letos se chci taky konečně podívat na prahy, abych věděl jak na tom jsou. Teď už se jenom čeká až se venku oteplí, protože v té zimě co tam je teď by asi umrzly prsty. Jo a ještě bych chtěl konečně namontovat klaxon, nejednou už mi chyběl :) Potom bych chtěl letos provést výměnu všech silentbloků, to se ale uvidí podle toho jestli bude dost financí.
Přílohy
_3261433.JPG

Petis
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petis » 01 kvě 2013 20:53

Dnešní svátek práce jsem pojal pracovně a dělal na svojí holce *crx* . Moc se toho nestihlo, ale udělalo se pár důležitých věcí. Zprovoznil jsem stahovačky, musely se napájet nové relátka, podle těch starých a ještě jsem prodloužil kabliky, ať se s tím lépe pracuje. Potom se přetěsnil nový středový a koncový díl výfuku, takže už neprdí. Na středovém dílu se musely převařit úchyty silentů. Dočasně jsem měl půjčeného supersprinta od Magotha, velké díky, super ochotný člověk, víc takových! Ještě zbývá navařit starou koncovku, teď tam jsou takové srandovní trubičky :D No a konečně jsem se podíval na prahy, jak vypadají můžete vidět na fotkách. Není to katastrofa, ale z plechu už je docela papír. Levý je na tom o něco hůř než pravý. Zítra to jedu nechat vařit + přijdou nové kotouče a desky na všechny kola. Momentální brzdy už jsou dost slabé, hlavně je to poznat když jedu se spolujezdcem.
Přílohy
stahovačky.JPG
zadek.JPG
stredovy_supersprint.JPG
stredovy_dil.JPG
p_prah.JPG
l_prah__.JPG
l_prah.JPG
koncovy_zespod.JPG

Petis
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petis » 09 čer 2013 22:15

Dneska jsem si konečně vyzvedl *crx* z karosárny. Oba prahy vyvařené, sice se to z týdne protáhlo na 3 týdny, ale výsledek stojí za to. Navaření obou prahů, vystříkání dutin a nástřik + nátěr nějakou "gumovou" barvou mě vyšel na 4500,- co říkáte na tu cenu? Pán co to dělal mi i ukázal, že použil pozink plech, takže by to v kombinaci s tím nátěrem už mělo pár let vydržet. Letos k němu chci dát ještě navařit lemy z civica 4g 3dveř, ale to záleží na tom kolik bude peněz.

Dále jsem dneska náhodou objevil problém v motorové části a chci se vás zeptat jak moc velký je? Můžete mi někdo potvrdit, že ta prasklina je v "krytu" spojky? Musím kvůli toho sehnat celou novou převodovou skříň, nebo mi bude stačit jenom ta část, která kryje spojku? Více uvidíte z fotek.
Přílohy
_6094279.JPG
_6094277.JPG
_6094274.JPG
_6094273.JPG
_6094270.JPG
_6094269.JPG
_6094266.JPG

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 09 čer 2013 22:38

Co se týče praskliny, pokud to dobře vidim tak se jedná jen o část krytu spojky která opravdu slouží jenom jako kryt, žádnej olej ani ozubený kola pod tim nejsou tak bych to nehrotil, záleží na tobě jak to budeš chtít mít pintlich. A co se týče prahů, cena je podle mě tak akorát na úrovni, samozřejmě by to vyšlo o dost levněji pokud by ti to dělal třeba někdo známej a k tomu pozink plechu, to že je pozink neznamená že to nebude hnít, pozink je jen povrchová úprava a v místech svárů se vypálí a jak už i u normálního plechu, tim že jsou tam vrtaný dirky pro přichycení plastů, tak je ten pozink narušenej a v budoucnu to bude od direk hnít uplně stejně, no možná trošku pomaleji, jak je tomu u originálu. Je to ale jen muj názor. Jinak ale paráda, že si to nehodil za hlavu a takhle se do toho pustil máš palec nahoru *fin*
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Petis
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petis » 09 čer 2013 23:11

Dík, dneska jsme na tu prasklinu právě koukali se známým a mysleli jsme si, že je to kryt spojky, tak jsem rád, že se mi to potvrdilo. A s tím pozinkem máš recht, ale tak nějakou dobu to snad vydrží, když se přes zimu nebude jezdit.

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 09 čer 2013 23:17

Jestli znáš někoho kdo umí vařit hliník tak máš problém z poloviny vyřešenej, jen se to bude muset sundat, proříznout flexou alespoň do poloviny materiálu, vylejt a zabrousit.
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Petis
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petis » 11 čer 2013 22:50

Dneska jsem si vyzvedl nové pružiny na předek, montovat se budou nejspíš první týden v červenci.
Přílohy
_6114319.JPG
_6114315.JPG

Maggoth
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maggoth » 18 čer 2013 03:19

Hmm pěkné.Takže už ti chybí jen ty moje zadní a nebo se na to mám vykašlat? Tu ECU PM6 X041 jsem našel...

Petis
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petis » 25 čer 2013 19:04

Poraďte prosím kde a jaké koupit silenty předního a zadního stabilizátoru. Nerad bych koupil špatné. Díky.

Maggoth
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maggoth » 25 čer 2013 20:25

Silponix...

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 26 čer 2013 13:59

Za mě taky Silponix.cz
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Petis
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petis » 28 čer 2013 10:05

Dal jsem na vás a napsal jim na mejl z tohoto kontaktu http://fotogalerie.silponix.cz/index.php?g=19 ale už druhý den bez odpovědi, na číslo které tam mají jsem se nedovolal. Je to u nich běžné?

Jindřich
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Jindřich » 28 čer 2013 10:19

Kdyby měli dovolenou,tak asi dají zákazníkům vědět,ne? Asi bych jim dal ještě chvilu.

Petis
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petis » 28 čer 2013 13:56

Už jsem se dovolal a silenty jsou v řešení a měl bych je mít příští týden.

Petis
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petis » 08 črc 2013 17:09

Během posledního týdne se zase něco málo udělalo. Konkrétně jsem natřel kryt svodů, plech na kterém je položená baterka, při jednom jsem vyměnil šrouby za pozinkované. Dále jsem zevnitř vytahal sedačky a všechny plasty ze zadní části a natřel kufr + zadek kastle. Podíval jsem se jak jsou na tom svíčky a hned jsem objednal nové NGK BCPR6E-11, staré jsem aspoň ojel drátěným kartáčem a šmirglem. Zároveň jsem zjistil, že svíčka z 2. válce byla trochu zalitá olejem, takže asi špatné pístní kroužky? Všechny ostatní svíčky byly suché. Vyrobil jsem i nový zadní držák SPZ z nerezi viz fotky. Lehce jsem nakoukl pod koberec a vepředu u spolujezdce je menší dírá, velká asi jako pětikoruna, kterou bude třeba co nejdříve zavařit, to se udělá asi společně se zadními lemy.
Přílohy
_7044492.JPG
_7044491.JPG
_7044489.JPG
_7044497.JPG
_7044494.JPG
_7034482.JPG
_7024433.JPG

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“