příští tejden mam celej volno takže se budu věnovat plně ceru tak snad to poposkače do COMPLETE
 příští tejden mam celej volno takže se budu věnovat plně ceru tak snad to poposkače do COMPLETE  
Moderátor: Minor

je to paráda vidět jak jedno crxátko za druhym roste do krásy
   doufám že to tak bude pokračovat i nadále a objeví se tu pořádné silné jádro crxařů, které bude oslňovat na silnicích
 doufám že to tak bude pokračovat i nadále a objeví se tu pořádné silné jádro crxařů, které bude oslňovat na silnicích  

Redy píše:Z toho by se dalo jíst

teklenc to vypada dobře ale ze spoda je to děs
 teklenc to vypada dobře ale ze spoda je to děs 

nejdřív jsem zjistil že muj tlumič je lehce ohlej a začel týct
 nejdřív jsem zjistil že muj tlumič je lehce ohlej a začel týct  to by se dalo ale jedno ložisko na zadku je KO k tomu jeden lanovod taky pak kdys už jsem měl skoro zadní napravu dole tak jsem se asi na hodinu zasekl u šroubu kterej byl přirezlej v silentu byl hned u nadrže takže další hodina v haji kvuli sundaní nadrže na konec jsem šroub musel přeříznout a vyndat
 to by se dalo ale jedno ložisko na zadku je KO k tomu jeden lanovod taky pak kdys už jsem měl skoro zadní napravu dole tak jsem se asi na hodinu zasekl u šroubu kterej byl přirezlej v silentu byl hned u nadrže takže další hodina v haji kvuli sundaní nadrže na konec jsem šroub musel přeříznout a vyndat  ale už je to všechno dole a čaká na opískování a nalakovaní snad vše zítra
 ale už je to všechno dole a čaká na opískování a nalakovaní snad vše zítra  hlavně nádrž ze zhora pěknej rezava ale obrousim popatlam hameraitem a pak celou stříknu ochranou na podvozky byla totiž stříkla jen ze spoda kde je ok
 hlavně nádrž ze zhora pěknej rezava ale obrousim popatlam hameraitem a pak celou stříknu ochranou na podvozky byla totiž stříkla jen ze spoda kde je ok  ještě teda dodám že štít coje za kotoučem je jeden naprosto cajk a druhej total jak papír
 ještě teda dodám že štít coje za kotoučem je jeden naprosto cajk a druhej total jak papír  tak nevim co stim nechce se mi kupovat za 1200
 tak nevim co stim nechce se mi kupovat za 1200  takže  tady par fotek z dneška
takže  tady par fotek z dneška  

Petk@ píše:Dneska mam za sebou první den a splnil jsem dnešek tak na 50% z toho co jsem chtěl udělatnejdřív jsem zjistil že muj tlumič je lehce ohlej a začel týct
to by se dalo ale jedno ložisko na zadku je KO k tomu jeden lanovod taky pak kdys už jsem měl skoro zadní napravu dole tak jsem se asi na hodinu zasekl u šroubu kterej byl přirezlej v silentu byl hned u nadrže takže další hodina v haji kvuli sundaní nadrže na konec jsem šroub musel přeříznout a vyndat
ale už je to všechno dole a čaká na opískování a nalakovaní snad vše zítra
hlavně nádrž ze zhora pěknej rezava ale obrousim popatlam hameraitem a pak celou stříknu ochranou na podvozky byla totiž stříkla jen ze spoda kde je ok
ještě teda dodám že štít coje za kotoučem je jeden naprosto cajk a druhej total jak papír
tak nevim co stim nechce se mi kupovat za 1200
takže tady par fotek z dneška
 o víkendu jsem měnil prachovku na poloose a zrovna jsem říkal,že budu muset vyměnit ten štít
  o víkendu jsem měnil prachovku na poloose a zrovna jsem říkal,že budu muset vyměnit ten štít   
    Ale jinak auto vypadá suprově !!!

martas CRX píše:Petk@ píše:Dneska mam za sebou první den a splnil jsem dnešek tak na 50% z toho co jsem chtěl udělatnejdřív jsem zjistil že muj tlumič je lehce ohlej a začel týct
to by se dalo ale jedno ložisko na zadku je KO k tomu jeden lanovod taky pak kdys už jsem měl skoro zadní napravu dole tak jsem se asi na hodinu zasekl u šroubu kterej byl přirezlej v silentu byl hned u nadrže takže další hodina v haji kvuli sundaní nadrže na konec jsem šroub musel přeříznout a vyndat
ale už je to všechno dole a čaká na opískování a nalakovaní snad vše zítra
hlavně nádrž ze zhora pěknej rezava ale obrousim popatlam hameraitem a pak celou stříknu ochranou na podvozky byla totiž stříkla jen ze spoda kde je ok
ještě teda dodám že štít coje za kotoučem je jeden naprosto cajk a druhej total jak papír
tak nevim co stim nechce se mi kupovat za 1200
takže tady par fotek z dneška
To mi chceš říct,že ten štít stojí 1200kč. ??o víkendu jsem měnil prachovku na poloose a zrovna jsem říkal,že budu muset vyměnit ten štít

dneska jsem viměnil puky a silenty co byli horší
 dneska jsem viměnil puky a silenty co byli horší  pak jsem to natřel hameraitem  a nadrž jsem natřel taky hameraitem a pak jeste celou nastřikem na podvozky
 pak jsem to natřel hameraitem  a nadrž jsem natřel taky hameraitem a pak jeste celou nastřikem na podvozky  ale k problemu ohleho tlumiče a nechodícího lanovodu vyskočil jeste jeden a to že zadní třmeny jsou komplet zarezlé takže už tetkon je jasně že tento tyden nepojede
 ale k problemu ohleho tlumiče a nechodícího lanovodu vyskočil jeste jeden a to že zadní třmeny jsou komplet zarezlé takže už tetkon je jasně že tento tyden nepojede  tady zase par fotek
  tady zase par fotek 

protože todle už je fakt schválnost
 protože todle už je fakt schválnost  kdys už jsem vše natřel a bylo zaschlí tak že to tam nasipu z5 a co se nestalo najednou plovoucí matka v kastli nikde
 kdys už jsem vše natřel a bylo zaschlí tak že to tam nasipu z5 a co se nestalo najednou plovoucí matka v kastli nikde   tak jsem musel vyříznout okýnko u řidiče za sedačkou a strčit jí tam z5 a pak jsem zapasil stim abych to složil do sebe bylo mi jasný že to vždy de huř kvuli tlumiči ale že tam bude až takovej rozdíl tak sem nečekal
 tak jsem musel vyříznout okýnko u řidiče za sedačkou a strčit jí tam z5 a pak jsem zapasil stim abych to složil do sebe bylo mi jasný že to vždy de huř kvuli tlumiči ale že tam bude až takovej rozdíl tak sem nečekal  fakt šílený ale mam to za sebou
 fakt šílený ale mam to za sebou  

Robo23x píše:Zdravím chcem sa spýtať ako ideš lepiť zadné okná do kastle .. ideš tam dať späť aj tie tesniace gumy alebo to ideš dávať bez nich ?? mám auto v lakovni a tiež vyrezané okná a lakyrnik povedal že to bude vypadať lepšie bez tých gúm... ale ja to chcem mať origo
 jinak bez nich to vypada celkem fajn
 jinak bez nich to vypada celkem fajn  ale chtěl jsem origo ale zase origo stojej poměrně dost
 ale chtěl jsem origo ale zase origo stojej poměrně dost  třeba lazzik má na tý sví nový uni gumu a vypada to dost dobře
 třeba lazzik má na tý sví nový uni gumu a vypada to dost dobře  a hlavně levné dystak mrkni k němu do topicu ma to tam myslim na nějaký fotce vidět
 a hlavně levné dystak mrkni k němu do topicu ma to tam myslim na nějaký fotce vidět  jinak kdyby jsi je chtel tak jsem je od něj taky kupoval ale na konec je nepotřebuju tak je asi prodam
 jinak kdyby jsi je chtel tak jsem je od něj taky kupoval ale na konec je nepotřebuju tak je asi prodam  

Robo23x píše:díky na lazzikovej crx to vypadá fakt skoro ako origo.. tá guma sa dá normálne kúpiť v autodieloch na metre alebo je to na nejaké iné auto ?? nevieš náhodou ??
 je to totiž univerzal
 je to totiž univerzal 
 dík a ty máš od lazzzika presne dĺžku na obidve okná ?? koľko by si za ne prípadne chcel ??
  dík a ty máš od lazzzika presne dĺžku na obidve okná ?? koľko by si za ne prípadne chcel ??
Robo23x píše:*fin* dík a ty máš od lazzzika presne dĺžku na obidve okná ?? koľko by si za ne prípadne chcel ??
 je to asi 4m kus
 je to asi 4m kus 

takže zadek je hotovej jen si dovest z červene zadní brzdy
 takže zadek je hotovej jen si dovest z červene zadní brzdy  pak jsem se pustil do motoru a spodek už je komplet hotovej jen sem vahal jakej tam dát olejové čerpadlo ale zvolil jsem z meho motoru
 pak jsem se pustil do motoru a spodek už je komplet hotovej jen sem vahal jakej tam dát olejové čerpadlo ale zvolil jsem z meho motoru  takže v pondělí nejspis hodim setrvak se spojkou a převodovkou at se motor muže položit a pak hlavu
 takže v pondělí nejspis hodim setrvak se spojkou a převodovkou at se motor muže položit a pak hlavu 

Swingal píše:myslis ze davat tie zadne brzdy z cervenej je dobry napad? predsalen dostala ranu kusok od brzd, minimalne skus este skontrolovat ci ti ide na oboch strmenoch pouzit rucna brzda ... inak to vyzerá
 uvidime
 uvidime  ručka je fakt že na červenym šla hůř no
 ručka je fakt že na červenym šla hůř no  ale brzdy co jsou tady na tom ceru jsou komplet total zerezlí a nejde stim nic dělat
 ale brzdy co jsou tady na tom ceru jsou komplet total zerezlí a nejde stim nic dělat 

lazzzik píše:Byl jsem poctěn,vydět tuto krásku na živo a řeknu vám,fakt paráda.Těším se až to bude hotové a třeba ti v práci ještě stihnu vyčistit ten introš
 at snim dorazíš do práce
 at snim dorazíš do práce  jsem zvědavej na ten vejfuk jakej dělá bordel
 jsem zvědavej na ten vejfuk jakej dělá bordel  
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti