ED9 LJay: Honda CRX 2G - R.I.P.
Moderátor: Minor
Re: LJay ED9 turbo projekt
Konečně se mi povedlo dotáhnout ten digitální ukazatel teploty oleje a vody do uplnýho finiše, takže kdyby měl někdo třeba zájem o koupi, tak tady je odkaz na inzerát ve kterém jsou podrobnosti viewtopic.php?f=8&p=22113#p22113
Dnešní úprava kanálů olejového čerpadla pro zvýšení jeho průtoku.
A ceho docilis teto upravy? Nejsem zadnej znalec a myslim si, ze prutok hlavne ovlivnuje ozubene kolecko co je v cerpadle. Upravou kolecka by se neco zmenilo ne?
Kapid: sníží se tím parazitní ztráty, který vznikají vířením v místech s ostrými přechody. Tím pádem se zvedne průtok oleje čerpadlem.
Neporadil by mi někdo kde sehnat tohle gufero na výměnu, nebo případně celý ten díl. Je to gufero, kterým prochází klika směrem k setrváku. Chtěl bych to vyměnit abych měl jistotu, že to bude těsnit, nebo myslíte, že je to zbytečný?
Urcite se da jen vymenit a to te vyjde asi na 100 kc napis me cislo ja se ti kouknu v žamberku do katalogu
Kazdej me rika ze do ni rvu jen prachy a ze je to auto k hovnu 

- Petk@
- Šéfík!:)
- Kontaktovat uživatele:
LJay píše:Neporadil by mi někdo kde sehnat tohle gufero na výměnu, nebo případně celý ten díl. Je to gufero, kterým prochází klika směrem k setrváku. Chtěl bych to vyměnit abych měl jistotu, že to bude těsnit, nebo myslíte, že je to zbytečný?
když už je to venku tak bych dal nove nikdy pak človek nevi

no vidis to
ani se nemusim koukat a je to 

Kazdej me rika ze do ni rvu jen prachy a ze je to auto k hovnu 

Díky moc všem za rady o odkaz. Asi si u MJAuto udělám trochu větší nákup těch těsnění 

- Petk@
- Kontaktovat uživatele:
čau čau chtel jsem se zeptat už je to dlouhou co jsem na HC četl u tebe že si vylisovaval z řemenice těsnení je potřeba nejřiv ořezat tu gumu u středu ? dneska sem to skoušel a akorad to vždy trochu vylezlo a pak to napružilo z5 nechtel jsem to víc protože sem se bal o oči aby to nevystřelilo
díky

Petk@: Ahoj teď malinko nevím jestli myslíš vylisování toho kruhovýho závaží z klikový řemenice, nebo něco jinýho.
- Petk@
- Kontaktovat uživatele:
LJay píše:Petk@: Ahoj teď malinko nevím jestli myslíš vylisování toho kruhovýho závaží z klikový řemenice, nebo něco jinýho.
jojo myslim to vylisování toho závaží z klikové řemenice

Petk@: Já ten střed vylisovával ven normálně ve svěráku, tak že sem do dvou otvorů co jsou v tý řemenici strčil šrouby, druhou stranu podložil, aby ten střed měl kam vylejzat a pomalu sem utahoval svěrák, dokud to nebylo venku.
Jo a tenhle tejden si už snad přivezu domů motor od p.Kasla, takže se budu konečně moc trochu pokročit
Jo a tenhle tejden si už snad přivezu domů motor od p.Kasla, takže se budu konečně moc trochu pokročit

- Petk@
- Kontaktovat uživatele:
LJay píše:Petk@: Já ten střed vylisovával ven normálně ve svěráku, tak že sem do dvou otvorů co jsou v tý řemenici strčil šrouby, druhou stranu podložil, aby ten střed měl kam vylejzat a pomalu sem utahoval svěrák, dokud to nebylo venku.
počkej ty sis to nechaval delat u kasla ? ja si u nej budu taky nechavat přebrousit kliku a nové ložiska

Tak v pátek sem si dovelz domů motor od p. Kasla, takže už stačí jen nechat převážit kliku, sehnat ložiska, gufega, štefy kliky a budu to moc začít skládat dohromady.
Dost mně potěšilo, že je povrch kliky naprosto v pořádku, takě nebylo ani potřeba dělat přebrus a na klice tak zůstalo původní nitridování.
v týdnu až bude čas, tak postnu fotky obrobenýho bloku a hlavy. Teď sem na to neměl moc čas, protože sem celý víkend strávil návrhem svých webových stránek http://www.jfperformance.cz
Když bude te mít chuť, tak tam jukněte. Zatím tam toho moc není, ale časem to budu doplňovat.
Dost mně potěšilo, že je povrch kliky naprosto v pořádku, takě nebylo ani potřeba dělat přebrus a na klice tak zůstalo původní nitridování.
v týdnu až bude čas, tak postnu fotky obrobenýho bloku a hlavy. Teď sem na to neměl moc čas, protože sem celý víkend strávil návrhem svých webových stránek http://www.jfperformance.cz
Když bude te mít chuť, tak tam jukněte. Zatím tam toho moc není, ale časem to budu doplňovat.
- martas CRX
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
LJay píše:Tak v pátek sem si dovelz domů motor od p. Kasla, takže už stačí jen nechat převážit kliku, sehnat ložiska, gufega, štefy kliky a budu to moc začít skládat dohromady.
Tak jsem koukal na ty stranky

Honda CRX je láska na celý život !!!
- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
Tak já předpokládám že se všechno to co bude tam, dočteme i tady
Jinak super i za mě

crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
- martas CRX
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Wláďa píše:Tak já předpokládám že se všechno to co bude tam, dočteme i tadyJinak super i za mě
![]()
No jo máš pravdu !!!

Honda CRX je láska na celý život !!!