ED9 LJay: Honda CRX 2G - R.I.P.

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

LJay
MacGyver
MacGyver
Kontaktovat uživatele:

Re: LJay ED9 turbo projekt

Příspěvekod LJay » 25 pro 2011 11:48

Konečně se mi povedlo dotáhnout ten digitální ukazatel teploty oleje a vody do uplnýho finiše, takže kdyby měl někdo třeba zájem o koupi, tak tady je odkaz na inzerát ve kterém jsou podrobnosti viewtopic.php?f=8&p=22113#p22113

LJay
MacGyver
MacGyver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod LJay » 02 led 2012 21:35

Dnešní úprava kanálů olejového čerpadla pro zvýšení jeho průtoku.

olej čerpadlo 03.jpg

olej čerpadlo 04.jpg

olej čerpadlo 05.jpg

kapid
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kapid » 02 led 2012 22:20

A ceho docilis teto upravy? Nejsem zadnej znalec a myslim si, ze prutok hlavne ovlivnuje ozubene kolecko co je v cerpadle. Upravou kolecka by se neco zmenilo ne?

LJay
MacGyver
MacGyver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod LJay » 03 led 2012 00:34

Kapid: sníží se tím parazitní ztráty, který vznikají vířením v místech s ostrými přechody. Tím pádem se zvedne průtok oleje čerpadlem.

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 03 led 2012 08:35

ObrázekObrázek :D

LJay
MacGyver
MacGyver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod LJay » 04 led 2012 21:16

Neporadil by mi někdo kde sehnat tohle gufero na výměnu, nebo případně celý ten díl. Je to gufero, kterým prochází klika směrem k setrváku. Chtěl bych to vyměnit abych měl jistotu, že to bude těsnit, nebo myslíte, že je to zbytečný?

gufero 01.jpg

Slávek
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Slávek » 04 led 2012 21:37

Urcite se da jen vymenit a to te vyjde asi na 100 kc napis me cislo ja se ti kouknu v žamberku do katalogu
Kazdej me rika ze do ni rvu jen prachy a ze je to auto k hovnu :D

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 04 led 2012 22:00

LJay píše:Neporadil by mi někdo kde sehnat tohle gufero na výměnu, nebo případně celý ten díl. Je to gufero, kterým prochází klika směrem k setrváku. Chtěl bych to vyměnit abych měl jistotu, že to bude těsnit, nebo myslíte, že je to zbytečný?

gufero 01.jpg

když už je to venku tak bych dal nove nikdy pak človek nevi :-) stačí opsat jestli je tam na tom guferu označení a rozmery a myslim že by jsme ho v praci mohli mit :-) minulej tejden jsem ho menil zrovna ale na jazzu ale meli jsme jich tam dost a ruzny :-)

Slávek
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Slávek » 04 led 2012 22:12

no vidis to :D ani se nemusim koukat a je to :)
Kazdej me rika ze do ni rvu jen prachy a ze je to auto k hovnu :D

LJay
MacGyver
MacGyver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod LJay » 04 led 2012 22:22

Díky moc všem za rady o odkaz. Asi si u MJAuto udělám trochu větší nákup těch těsnění :)

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 05 led 2012 21:33

čau čau chtel jsem se zeptat už je to dlouhou co jsem na HC četl u tebe že si vylisovaval z řemenice těsnení je potřeba nejřiv ořezat tu gumu u středu ? dneska sem to skoušel a akorad to vždy trochu vylezlo a pak to napružilo z5 nechtel jsem to víc protože sem se bal o oči aby to nevystřelilo :-Ddíky

LJay
MacGyver
MacGyver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod LJay » 06 led 2012 07:49

Petk@: Ahoj teď malinko nevím jestli myslíš vylisování toho kruhovýho závaží z klikový řemenice, nebo něco jinýho.

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 06 led 2012 17:19

LJay píše:Petk@: Ahoj teď malinko nevím jestli myslíš vylisování toho kruhovýho závaží z klikový řemenice, nebo něco jinýho.

jojo myslim to vylisování toho závaží z klikové řemenice *oprava*

LJay
MacGyver
MacGyver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod LJay » 08 led 2012 01:04

Petk@: Já ten střed vylisovával ven normálně ve svěráku, tak že sem do dvou otvorů co jsou v tý řemenici strčil šrouby, druhou stranu podložil, aby ten střed měl kam vylejzat a pomalu sem utahoval svěrák, dokud to nebylo venku.

Jo a tenhle tejden si už snad přivezu domů motor od p.Kasla, takže se budu konečně moc trochu pokročit *jizda*

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 08 led 2012 11:27

LJay píše:Petk@: Já ten střed vylisovával ven normálně ve svěráku, tak že sem do dvou otvorů co jsou v tý řemenici strčil šrouby, druhou stranu podložil, aby ten střed měl kam vylejzat a pomalu sem utahoval svěrák, dokud to nebylo venku.

Jo a tenhle tejden si už snad přivezu domů motor od p.Kasla, takže se budu konečně moc trochu pokročit *jizda*

počkej ty sis to nechaval delat u kasla ? ja si u nej budu taky nechavat přebrousit kliku a nové ložiska :-) na kliku :-) chtel jsem i kroužky jenže mam už mesic obednaný v motorartu ale nic ještě neni tak se bojim aby sem pak nemel na víc :)

LJay
MacGyver
MacGyver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod LJay » 15 led 2012 14:29

Tak v pátek sem si dovelz domů motor od p. Kasla, takže už stačí jen nechat převážit kliku, sehnat ložiska, gufega, štefy kliky a budu to moc začít skládat dohromady.

Dost mně potěšilo, že je povrch kliky naprosto v pořádku, takě nebylo ani potřeba dělat přebrus a na klice tak zůstalo původní nitridování.

v týdnu až bude čas, tak postnu fotky obrobenýho bloku a hlavy. Teď sem na to neměl moc čas, protože sem celý víkend strávil návrhem svých webových stránek http://www.jfperformance.cz
Když bude te mít chuť, tak tam jukněte. Zatím tam toho moc není, ale časem to budu doplňovat.

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 15 led 2012 19:23

LJay píše:Tak v pátek sem si dovelz domů motor od p. Kasla, takže už stačí jen nechat převážit kliku, sehnat ložiska, gufega, štefy kliky a budu to moc začít skládat dohromady.

Dost mně potěšilo, že je povrch kliky naprosto v pořádku, takě nebylo ani potřeba dělat přebrus a na klice tak zůstalo původní nitridování.

v týdnu až bude čas, tak postnu fotky obrobenýho bloku a hlavy. Teď sem na to neměl moc čas, protože sem celý víkend strávil návrhem svých webových stránek http://www.jfperformance.cz
Když bude te mít chuť, tak tam jukněte. Zatím tam toho moc není, ale časem to budu doplňovat.

Tak jsem koukal na ty stranky ;) A zatím supr *pohladit* *pohladit* A už se teším,až tam toho bude víc o tom turbu ;) *fin*
Honda CRX je láska na celý život !!!

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 15 led 2012 20:40

Tak já předpokládám že se všechno to co bude tam, dočteme i tady :D Jinak super i za mě *fin* *fin*
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 15 led 2012 20:43

Wláďa píše:Tak já předpokládám že se všechno to co bude tam, dočteme i tady :D Jinak super i za mě *fin* *fin*

No jo máš pravdu !!! *vytlem* To mě nenapadlo *dash* Tak šup šup at mám co číst !!! *fin*
Honda CRX je láska na celý život !!!

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“