ED9 - černá Roxynečkka (prodáno: PETR KOZÁK, Frýdek Místek)

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

Roxynečkka
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

ED9 - černá Roxynečkka (prodáno: PETR KOZÁK, Frýdek Místek)

Příspěvekod Roxynečkka » 01 čer 2011 16:51

Zdravím všechny majitele CRX

.. Povím něco o sobě jmenuji se Lucinkka ( Roxy) je mi sladkých 20 :P ..jsem pracující a tak jsem si pořídila konečně tu svoji vysněnou bejbééé CRX *love* *love*

..a ted už o mé CRX ,kterou jsem si pořídila před rokem.. Hledala hledala až konečně narazila zhruba 30km od Zlína ve Slavičíně na CRX za 60 000kč na první pohled mě zaujala a musela jsem ji mít *love* ,, + k té ceně dalších 10 000kč přepis *dash* ....V první řadě jsem se musela s mojí novou bejbé sžít a ona se mnou což bylo jednoduché velmi rychle mi padla do ruky *jizda*

..když už nám to s bejbé vše tak krásně klapalo a já chci pro ní to nejlepší nastal čas servisu,takže dostala řádnou prohlídku v kvalitním servisu kde byla študována do detailu :) *fin* ..Samozřejmě jako každé starší auto, které dlouho nevydělo servis byla potřeba udělat komplet podvozek všechny tyčky stabilizátoru, všechny silentbloky v nápravách , brzdový lanka od ruční brzdy , komplet brzdy , čepy , gumové krytky kloubu , něco ohledně řízení , přetesnění olejové vany , rozvody , posvařování výfuku , výměna náplní , nová autobaterie atd..bylo teho opravdu mnoho oprava mě vyšla na dalších 35 000kč...takže zatím celková částka investice je 105 000kč..to jse nám to pěkne nakupilo a tak bejbéé mě za tu luxusní péči , kterou ji vjenuju bude dlouho vozit *pohladit* a nemusím mít strach přišlápnout a vzít sem tam nějakou tu zatáčku pěkne z ostra *fin* ,když vím že sedí jak přibytá a její parádni stav po kompletním servise podvozku mi to dovoluje což je naprosto OK *fin* .....

...niní jsem přistoupila k dalším upravám na mojí bejbé *oprava* :) když už je po technickém stavu OK rozhodla jsem se jí dát do puvodního ( originálního ) stavu , v první řade jsem musela udělat pořádek v elektrice páč bývalý majitel byl PAN RÁDOBY TUNING a v autě to vypadalo jak v elektrárně milion světýlek tlačítek a spoustu tlačítek mělo uplne jinou funkci než v originále :evil: :evil: ...uf uf byla to dřina výhazela jsem pulku popelnice drátu ( uplně zbytečných drátu ) nechala jsem pouze elektrický stahování okýnek které bylo dodělávano a natáhla jsem komplet nový dráty k zesilovacu dozadu do kufru a k repru ...též mě velice pobavilo že v hromadě tech drátu jsem nenašla vubec žádnou pojistku PÁN byl nejspíš gurmán *dash*
...po uspořádání elektriky pokračuju tím že jsem koupila přední oroginální nárazník :) který o vekendu budu nasazovat a poté zapravovat měnší kosmetické vady a tím moje seznání s CRX končí určo dám vedět jak pak moje předělávání do puvodního stavu pokračuje ..ted dost povídání a šup šup FOTEČKY :)

TECHNICKÉ ÚDAJE VOZIDLA

TYP: ED9
MOTOR TYP: D16Z5
MAX VÝKON(kW)/P.4 ot.(min): 91/6 800
ZDVIH. OBJEM: 1590
PROVOZNÍ HMOTNOST: 940KG
NEJVYŠŠÍ RYCHLOST: 205
ALU KOLA: DEZEN 195/50 R15

+ DALŠÍ ZÁZNAMY V TECHNICKÉM PRŮKAZU

- POVOLENÍ 215/40 ZR17 - 7 1/2 J X 17 H2 ET 35
- V ZEMI PŮVODU SCHVÁLENA ÚPRAVA PODVOZKU, ZMĚNY VÝŠKY VOZIDLA A ZADNÍ SPOJLER ( ME-EDITION )
- VOZIDLO PLNÍ UST. VYHL. Č. 41/84 Sb.

INVESTICE

NÁKUPNÍ CENA - 60 000 KČ
PŘEPIS (EKOLOGICKÝ POPLATEK) - 10 000 KČ
CELKOVÁ OPRAVA V AUTOSERVISU + DRÁTY K ZESILOVAČU S POJISTKOU - 35 000 KČ + 450 KČ
PŘEDNÍ ORIGINAL NÁRAZNÍK + BARVA - 1 200 KČ + 750 KČ

Já s mojí bejbéé
1.Obrázek
Obrázek

nákupní stav :)
2.Obrázek
3.Obrázek
4.Obrázek
5.Obrázek
6.Obrázek
7.Obrázek

Bejbéé na zvedáku :)
8.Obrázek
9.Obrázek

PODĚKOVÁNÍ

Tímto bych chtěla poděkovat v první řadě svému muži za ty nervi a že to všechno vydržel a moc mi pomohl bejbéé zkulturnit *fin* a v druhé řadě hlavně svému servismanovi Lukášovi Nečasovy se sídlištem autoservisu v Rousinově , že nám dál CRX po technické stránce do pořádku i když ho to stálo hodně práce,času a nervů
ĎAKUJEM *drinks*

tak snad se Vám bude líbit ..a uvidíme se na nějakým tom srázku *drinks* hojte

dnes crx vyjela o5 ze servisu už s originálním předním nárazníkem
Obrázek

pokračování na navrácení CRX do original stavu interier
1.Obrázek
2.Obrázek
3.Obrázek

konečné složení interiéru po nástřiku
1.Obrázek
2.Obrázek
3.Obrázek
4.Obrázek

dnes bejbé ujela 320 km až do Hradce Králové a bude se o5 pokračovat na navrácení do originálu
1.Obrázek
2.Obrázek
3.Obrázek
progonál blatníky , světla , + new kola momo *dance*
Naposledy upravil(a) Roxynečkka dne 20 dub 2012 20:12, celkem upraveno 16 x.

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Re: Roxyneckka and Bejbééé

Příspěvekod Martin666 » 01 čer 2011 17:02

Zdravím naši společnou sestru :-) Je fajn mít mezi CRXkaři dívčinu.

Vidím, že CRX máš opravdu ráda a to se zde na CRX fóru cení. Zapadneš asi dobře, všichni tady jsou tak trochu na CRX ne_mocní :-D
*vtec*
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Re: Roxyneckka and Bejbééé

Příspěvekod Minor » 01 čer 2011 17:09

Vítej a ať se ti tu líbí. S cérem se ti evidentně líbí tak jako tak:)
Nemůžu si pomoct, musím sem dát jeden strip, který jsem kdysi dělal, nějak mě k tomu to představovací téma nutí :)
Přílohy
radost strip 960.jpg
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717

Redy
Šéfík!:)
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Re: Roxynečkka and Bejbééé

Příspěvekod Redy » 01 čer 2011 17:45

Teda woooow :lol: ! ještě že tu v praze máme lenny s crxou nebo bych se asi za chvilku stěhoval do brna :lol: samozřejmě vítám i bejbéé :D a držím palce ať užijete spoustu parádních kilometrů *jizda* a když tady pro pány vznikne vícero fotek jako ta první, zlobit se nebudu *hlad* minor zabil :D ještě že ty naše slabší chvilky nevidí naše křehké polovičky :D

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 01 čer 2011 20:05

paráda,další členka a blázen do crx,to je jen dobře *pohladit* Vítej mezi nama a at ti bejbéé děla jen ůsměv na tváři *jizda*

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 01 čer 2011 20:37

Redy píše:Teda woooow :lol: ! ještě že tu v praze máme lenny s crxou nebo bych se asi za chvilku stěhoval do brna :lol: samozřejmě vítám i bejbéé :D a držím palce ať užijete spoustu parádních kilometrů *jizda* a když tady pro pány vznikne vícero fotek jako ta první, zlobit se nebudu *hlad* minor zabil :D ještě že ty naše slabší chvilky nevidí naše křehké polovičky :D

:lol: :lol: :lol: Moje slova....
Jinak taky vítám další členku naší CRX sekty.... :lol:
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 01 čer 2011 20:48

Ufff.... :D nejdriv cist silentbloky,napravy atd od holky,coz je samo o sobe docela vzrusujici... :D a pak uvidet prvni fotku.... *fin*
Kazdopadne je moc hezky videt holku v CRX (sam jsem unesenej pritelkyne,obzvlast kdyz sama od sebe vtecuje) a jeste krasnejsi ze zavita do naseho klubu :) A asi uplne nejkrasnejsi ze je tady z okoli :D Tak se tesime na osobni setkani.... :)

James
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod James » 01 čer 2011 21:38

Parádní popis, parádní fotky a slečna se vyzná :D

Cody
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Cody » 01 čer 2011 22:02

*slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *pohladit*

HT88
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod HT88 » 01 čer 2011 22:33

To teda koukám a vítám *crx*
e-mail: crxr@seznam.cz

Ajsik
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ajsik » 01 čer 2011 23:12

Také vítám...
ale jestli dobře koukám, tak na poslední fotce je auto na heveru jen na třech ramenech?? :shock:
_________BŮH STVOŘIL ZEMI ...... HONDA STVOŘILA CRX_________

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 01 čer 2011 23:44

Ajsik píše:Také vítám...
ale jestli dobře koukám, tak na poslední fotce je auto na heveru jen na třech ramenech?? :shock:

dobrý postřeh,ačkoli jsem na fotky koukal,tak toho jsem si vůbec nevšiml....docela nebezpečné

HT88
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod HT88 » 02 čer 2011 07:53

V těch třech ramenech nevidím problém *crx*
e-mail: crxr@seznam.cz

Martin16
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin16 » 02 čer 2011 08:10

Tož vítej v klubu těžce nemocných *crx* :D
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"

Hira
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hira » 02 čer 2011 13:40

Cody píše:*slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *slint* *pohladit*

Taky si myslím :-D

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 02 čer 2011 16:41

Tak tu holku chci poznat. 3testí že se stehuju k vyškovu :-D prý nás Dufous představí

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 02 čer 2011 17:13

sajlem píše:Tak tu holku chci poznat. 3testí že se stehuju k vyškovu :-D prý nás Dufous představí

:D tak to nas snad ceka vsechny *box* *vytlem*

kottitko
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kottitko » 02 čer 2011 17:23

Podle mě je to jen fake *vytlem* Ale na druhou stranu jí to závidim. Když bude potřebovat pomoct, má jistotu že okamžitě někdo přijede *vtec* *vytlem*

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 02 čer 2011 17:30

kottitko píše:Podle mě je to jen fake *vytlem* Ale na druhou stranu jí to závidim. Když bude potřebovat pomoct, má jistotu že okamžitě někdo přijede *vtec* *vytlem*

Tyjo...ja byl tak zaslepen :D mozna mas pravdu s tim fakem :D A je pravda s tim jak marky maji tu moc a umi ji vyuzit...ehm...zneuzit :D

dufous
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod dufous » 02 čer 2011 18:11

Já sem se v tom dosti zamotal jakej fake? a ja myslím že se vam na crx srazu představí sama i s přítelem ;)

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“