EE8 J!R! CRX story

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Re: J!R! CRX story

Příspěvekod J!R! » 26 dub 2011 14:21

stechi píše:taky ti to nesedi?? ja stim ma hrozny problemy a proto se bojim toho sibru a zadních dveří.. :D no prave ze jsem slysel ze kdyz je u crxa ten vyfuk vetší jak 55 tak ze uz to traci na vykonu

Mnooo zprvu to byl des....jako v zadnym pripade to neni jak pisou vymena kus za kus...Musel jsem upravit panty,pak na kapote zmenit misto pro montaz teho zacvakavace a pak to dost dlouhou dobu slicovavat...Jinak sibr mam taky ten karbonovej,taky nesedel :D ale i stim jsem si poradil,ikdyz se nekomu muj zpusob nelibil.Proste jsem cely mechanismus sibru prizpusobil(vymezil podlozkama jak bylo treba),aby sibr sedel.Bal jsem aby to nekde pak neteklo,ale je to ok *fin*
Mnooo a po zkusenostech s kapotou....karbonovy zadni vrata nechci :D jen jsem si polepil tu plochu kam se davaj kridla 3M folii a vypada to dobre.Pokud se nekdy vrhnu do odlehcovani,tak na pude mam laminatovy blatniky a vim o cloveku co ma "sablony" na komplet cely cero pro laminatovani.....udajne se pak da dostat na cca 800kg...
Noooo a k vyfuku....dnes jen zvenku zmerim.... a je jasny ze nejaky vetsi prumer je spis na skodu,ale kdyz to jde ruku v ruce se sanim,svodama....rozhodne nemuzu rict ze mi to jede hur jak serie :)

stechi
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stechi » 26 dub 2011 14:27

tak jak koukam tak az budu mit sibr tak se stebou poradim ohledne montaze a myslim ze podlozky jsou jeste o.k :D delal jsem i tak kapotu a stejne to neni zrovna good.. no svody uz mam od srs ale precejenom mas vteca ja ed9 tak nevim jestli to pro ten motor bude o.k.... uvidim jeste teda ale o tom zvuku jsem uz slysel..

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 26 dub 2011 14:35

stechi píše:tak jak koukam tak az budu mit sibr tak se stebou poradim ohledne montaze a myslim ze podlozky jsou jeste o.k :D delal jsem i tak kapotu a stejne to neni zrovna good.. no svody uz mam od srs ale precejenom mas vteca ja ed9 tak nevim jestli to pro ten motor bude o.k.... uvidim jeste teda ale o tom zvuku jsem uz slysel..

Jiste ze jsou ok....jakoze muzu to tajit,muzu s tim delat drahoty,al rovnou si priznam,pac je to docela primitivni napad,ale osvedcil se mi,nikde mi nezatika,neni to videt a sibr sedi dost slusne....tak proc se za to stydet :D :)
Jak jsi vypadkladal kapotu?Ja musel prave zkracovat panty o nejakych cca 15mm,pac roh u ackovych sloupku byl podstatne vys...
Jinak svody mam taky SRS a maj stejny prumer jak zbytek vyfuku... ;) A nekdo na hc ten vyfuk ma taky na ED9...vubec bych se teho nebal....az pak na STK :D Ale tam mam znamy,co takovou prkotinky dokazou prehlidnout.Ale kdyz jsme tam byl o mesic pozdeji na evidencce,tak jiny technik mel kecy,at si to prevarim ze nesmi byt tak sikmo....Tak jsem mu rek,at mi zkontroluje cisla,vinko,barvu,kola atd co podlehaji evidenci a ostatni veci at se laskave nestara...

stechi
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stechi » 26 dub 2011 15:09

hele me to sedi v rohach ale mam spis problem ze na jedny strane to mam uprostred vybouleny a je videt dovnitr ze strany.. ja jsem to vypodlozil v pantech podlozkama abych dostal jenom to kapotu vys aby nebyla zapadla :-) hm dobre tak tedy si ten vyfuk koupim.. a dobre si to nandal tomu technikovi :D

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 26 dub 2011 15:29

stechi píše:hele me to sedi v rohach ale mam spis problem ze na jedny strane to mam uprostred vybouleny a je videt dovnitr ze strany.. ja jsem to vypodlozil v pantech podlozkama abych dostal jenom to kapotu vys aby nebyla zapadla :-) hm dobre tak tedy si ten vyfuk koupim.. a dobre si to nandal tomu technikovi :D

Ne jako,jsme klidas,ale ten me fakt nasral....uz zezacatku se ke me choval nejak moc povysene...Az pak mi kamos rekl ze je nastrcenej primo od Dekry :D
Aha,myslim zes mi uz jednou posilal fotku... :) Mnooo me to v rohach jaks,taks sedi,ale na stranach je jakopby vyboulena a blatniky zas rovnejsi...ale lepsi to uz proste nebude a zas tak strasne to nevypada,mel jsem horsi kapoty *vytlem*
Mnooo a venkovni prumer vyfuku je 60mm,tudiz cca 56 vnitrni prumer...

stechi
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stechi » 26 dub 2011 16:43

tak ze je rohodnuto jdu do nej :-) jeste pockam jestli se vymackne jeden kluk jestli mi proda podvozek od D2 a jestli ne tak si vyfuk oridim tento mesic :-)

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 26 dub 2011 16:52

na bazosi jsem ted videl ze nikdo prodava podvozek d2 na cero,tak od nej?slysel jsem ze je dost tvrdy

stechi
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stechi » 26 dub 2011 16:55

no tak ona se ta tuhost da nastavovat ale je pravda ze je hodne tvrdej.. nn na honda clubu.. kde si to nasel na bazosi??

Perjen
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Perjen » 16 kvě 2011 18:53

Čečé tak to mě dostalo dost síla příběh foto a tvůj optimismus *fin* Teď jedu aktuálně z práce z Budějovic a tvůj topic mě neúnavně s napětím zaměstnal na celou mou hodinovou cestu... klobouka dolu z toho nadšení k crx a ta foto jak před ní klečíš to už jsem nemohl velká pecka *jizda* .Těšim se až uvidím lidi co tu o nich čtu na sraz i když mi to letos zřejmě nevyjde..nemám to daleko ale CRX nestíhám doladit a octavií nepojedu :X ...Díky za tvůj topic to nejen kvůli tomu že jsi mi zabil čas ale že mi to dodalo hroznou chuť teď vzít nářadí a běžet něco dělat ..tomuhle říkám HONDA POSITIVE ... velká pochvala a respekt *dance* (doufám že když napíšu respekt nebude ze mě čepičář *cry* ). Aloha *crx*
Obrázek
THE VALUE OF LIFE CAN BE MEASURED BY HOW MANY TIMES YOUR SOUL HAS BEEN DEEPLY STIRRED.
Soichiro Honda

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 16 kvě 2011 19:12

Perjen píše:Čečé tak to mě dostalo dost síla příběh foto a tvůj optimismus *fin* Teď jedu aktuálně z práce z Budějovic a tvůj topic mě neúnavně s napětím zaměstnal na celou mou hodinovou cestu... klobouka dolu z toho nadšení k crx a ta foto jak před ní klečíš to už jsem nemohl velká pecka *jizda* .Těšim se až uvidím lidi co tu o nich čtu na sraz i když mi to letos zřejmě nevyjde..nemám to daleko ale CRX nestíhám doladit a octavií nepojedu :X ...Díky za tvůj topic to nejen kvůli tomu že jsi mi zabil čas ale že mi to dodalo hroznou chuť teď vzít nářadí a běžet něco dělat ..tomuhle říkám HONDA POSITIVE ... velká pochvala a respekt *dance* (doufám že když napíšu respekt nebude ze mě čepičář *cry* ). Aloha *crx*

:) jejda... :) Mnooo dekuju mnohokrat za Tva vlidna slova... *pohladit* Nejen Honda mi dela radost,ale i takove vrele komenty s pochvalou at uz za fotky,pribeh a tak :) A jeste vetsi radost ze tim dokazu nekoho "nakopnout" :) Proste ruku na srdce,jsou to stary auta,takze na nich nejaka ta prace je,nekdy je ji az moc,ale zase jsou tak vdecna,ze nam to vraci prekrasnym casem za jejich "opratema" *vtec* :) A samozrejme i dost kvalitni(dle me),takze kdyz se opravi poradne,tak je to na dost dlouho v poradku. *fin* Tak at jde prace pekne od ruky *drinks*
Jinak predevcirem jsem koukl na text pribehu a musel jsem si rict"Ty vole,ty ses zase rozvasnil :D Nemuzu za to,jak se rozvasnim,tak me nic nezastavi...

Perjen
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Perjen » 16 kvě 2011 20:25

A přesně o tom to je :) Já měl mx3,C4G,octavici,corsu a jel jsem snad vším možným - prodával jsem auta v aaa 2 roky... Ale prostě jsem se k Hondě vrátil..CRX byla už od mala můj top a splnil jsem si ho aspoň tím civicem protože jsem na víc neměl.Jsem štastný že mi v garáži stojí byť už rozebrané crx ale prostě mám co v mladších letech byla jen věc z plakátů..Jak už tu řekla spousta lidí,je to staré auto,to ano souhlasím ale myslím si že stojí za to,aby našlo své fans a dostalo seast k správným lidem co se o ně postarají a nenechají je upadnout do zapomění,vždyť než vyjela první integra bylo to nejsilnější auto v poměru na 1000ccm s nejdokonalejším systémem vtec,který přebralo tolik automobilek...Osobně mi je jedno že mám Z5 ,samozřejmě A1 či A8 je pecka,ale pro mě má to auto hodnotu tím co dokázalo a řadí se v mých očích mezi mustangy,aston martiny mých let.Mam radost že se najdou ještě lidi jako ty co netuzingujou a vědí jak se o auto postarat...Jen pro srovnání mám Octavii 1.8T L&K a kdyby mělo dojít na omezování prodám octavii a nechám si rozebrané crx.. a to jsem u octavie strávil mládí ..viz foto... Takže velké díky *crx*
IMAG0481.jpg

Jen dodám že nejsem žádné dítě pracháčů a rozmazlenců - od 18ti jsem nedostal ani korunu ..ano octaví je na leasing aktuálně už doplacený,to dodávám jen abych nebyl viděn jako ten co mu vše platí rodiče a má kde dělat auto .. To crx dělám venku u dřeva na hlíně a jsem za ten plácek moc rád *drinks*

Teď jsem se rozvášnil já sakra tak se omlouvám a kdyžtak to i smažte ať ti to tu nespemuju *crx* ,ahoj
Obrázek
THE VALUE OF LIFE CAN BE MEASURED BY HOW MANY TIMES YOUR SOUL HAS BEEN DEEPLY STIRRED.
Soichiro Honda

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 16 kvě 2011 21:09

:D nejakej spam mi neva,sam to delam velmi casto :D
Vlastnil jsem zatim jen R Kangoo(mam doposud),swaply cero,obyc ED9(asi jen 14dnu) a pak nynejsi cero.Ridil jsem taky uz par aut,ale zadny me neuchvatilo jako VTECovy cero...dokonce ani ono zde probirane SX S13 :) Jakoze nejelo to uplne nejak zle,ale pozitek byl daleko mocnejsi v CRX.Jediny co se mi moc libilo,je zadni nahon :)Kdyby to mela i CRX se slusnym vyvazenim jako MX5,tak je to nejlepsi kapesni supersport.Jinak mozna Te zklamu,ale kdybych se dostal do finacni tisne,tak prodam spis CRX nez Kangoo :( Bohuzel,ale jsou proste dulezitejsi veci.Svuj sen jsem si nejak tak splnil,samozrejme bych ho nekdy rad jeste okorenil nejakym tim performance a snil ho co nejdyl.Ale taky se mi libi novejsi Hondy ITR,S2k a asi i CTR... Ovsem CRX se zbavit nehodlam,dokud nepujde nejak do tuhyho.Ani si nedovedu predstavit,kdybych ji mel prodat,pac by se dohadovala cena,uplne se strachuju zeby mi nikdo nedal ani 60-70tis,pritom jen karbonovy veci,vyfuk,motor po GO atd atd jsou veci za vic nez 50... a pak ty city :( vzdyt ja byl na mekko kdyz odjizdela kastla z swapa... no myslim ze radej nad tim nepremyslet :) Chci jen rict ze je pro me CRX dulezita,ale taky vim,ze jsou daleko dulezitejsi veci....porad je to "jen" vec.

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 16 kvě 2011 21:22

*vytlem* 60-70...tak to mi nedalo...bejt tebou tak zapomenu v nejtěžších chvílích že nějaký crx mám a prodávám papuče, hodinky apod...normálně ve světě už je cena za takové céro výš, nemá cenu dělat charitu :) klidně 100 a nikdo nic nemůže říct...je jasný že to nikdo nedá asi, ale to neznamená že to tu cenu nemá :)

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 16 kvě 2011 21:46

Redy píše:*vytlem* 60-70...tak to mi nedalo...bejt tebou tak zapomenu v nejtěžších chvílích že nějaký crx mám a prodávám papuče, hodinky apod...normálně ve světě už je cena za takové céro výš, nemá cenu dělat charitu :) klidně 100 a nikdo nic nemůže říct...je jasný že to nikdo nedá asi, ale to neznamená že to tu cenu nemá :)

Ja vim,ze je to smesna cena,ale pro nas.Taky jsem nechtel prehanet,pac i ja vidim tech 100tis jako pomerne realnou,ale je to pro velmi omezenou skupinu lidi....Ovsem zkus neco takovyho rict mezi "ostatnima" tak se smejou zase oni...Ja sam vim jakou to ma cenu,ale taky vim jaka je doba....Jakoze az ji vyvarim a bude novy lak,tak by se za sto asi prodala,ale to je dalsi investice 30-50tis.....kazdopadne NEPRODAVAM,takze zbytecny resit... :) ale sem tam nad timto premyslim,jak by to asi bylo.... :)

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 16 kvě 2011 22:09

J!R! píše:
Redy píše:*vytlem* 60-70...tak to mi nedalo...bejt tebou tak zapomenu v nejtěžších chvílích že nějaký crx mám a prodávám papuče, hodinky apod...normálně ve světě už je cena za takové céro výš, nemá cenu dělat charitu :) klidně 100 a nikdo nic nemůže říct...je jasný že to nikdo nedá asi, ale to neznamená že to tu cenu nemá :)

Ja vim,ze je to smesna cena,ale pro nas.Taky jsem nechtel prehanet,pac i ja vidim tech 100tis jako pomerne realnou,ale je to pro velmi omezenou skupinu lidi....Ovsem zkus neco takovyho rict mezi "ostatnima" tak se smejou zase oni...Ja sam vim jakou to ma cenu,ale taky vim jaka je doba....Jakoze az ji vyvarim a bude novy lak,tak by se za sto asi prodala,ale to je dalsi investice 30-50tis.....kazdopadne NEPRODAVAM,takze zbytecny resit... :) ale sem tam nad timto premyslim,jak by to asi bylo.... :)

Sorry za vulgarismy, a vím, že se tak neznáme dobře, ale pokud by si ji chtěl prodat a prodal by si ji, tak Tě kopnu do prdele *vytlem* *vytlem* *vytlem*
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 16 kvě 2011 22:14

hlavně zařaď do myšlenek i tu část, že třeba pro vtecové céro (se serviskou, parádní stav) od wendyCRX z H-C, si přijel slušný klučina, cukr na puse, andělské srdce a hned za první zatáčkou už nezvedal telefony a nekomunikoval i když byli dohodnuti na poslání dílů, vrácení techničáku apod a bůhví kde teď takovej krásnej vtec je *cry* jo...ví se kde je...na kladně...a všichni víme jak to na kladně vypadá a kdo tam žije...

HT88
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod HT88 » 17 kvě 2011 09:57

Jednou jsem CRX prodal, naposled! Do 14-ti dnů jsem jel další, nedalo se to vydržet. Proto jak píše Redy ve špatnou chvíli prodat cokoliv, jen ne céro. První byla první! Ale k tématu vím jak to myslíš, někdy dostaneš od života přes hubu a v tu chvíli jsou mnohem důležitější věci. *crx*
e-mail: crxr@seznam.cz

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 17 kvě 2011 16:09

HT88 píše:Jednou jsem CRX prodal, naposled! Do 14-ti dnů jsem jel další, nedalo se to vydržet. Proto jak píše Redy ve špatnou chvíli prodat cokoliv, jen ne céro. První byla první! Ale k tématu vím jak to myslíš, někdy dostaneš od života přes hubu a v tu chvíli jsou mnohem důležitější věci. *crx*

A presne tak jsem to myslel....Cero nemam v planu nikdy prodat,ale muzu prijit o praci,nedostatek financi,potomek,zajisteni bydleni atd atd atd....Anebo vse muze klapat,"jen" se v tom roztrelim a potom pokud budu jeste ok bych uz do teho asi nesel.... Nikdy nevite co na vas zivot prichysta....
Jen jsem chtel ukazat ze asi nejsem takovej zaslepenej fanatik,jak se muzu zdat....troufam si tvrdit ze mam jeste porad dost rozumu *vytlem*

HT88
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod HT88 » 17 kvě 2011 16:43

A to je dobře *crx*
e-mail: crxr@seznam.cz

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 08 črc 2011 13:22

Nazdar,tak jsem se zase posunul o kousek dale.... ;) Mozna nekteri vite,ze jsem na CRX srazu bral od Minora sani B16A2 s tim ze bude vetsi klapka,mozna trosku jinaci komora a proste se rika ze jsou lepsi,nez nejaky levnejsi "performance".Ale pri srovnavani jsem se na par mistech zhrozil :) Ale samozrejme mi to nedalo,koupil jsem tesneni a v utery se do teho s jednim kamaradem pustil.Nejvetsi starost bylo cidlo teploty nasavaneho vzduchu,ktere je u B16A1 na poslednim "parohu" u rozvodu.Kdezto u B16A2 je primo u klapky.Lisi se poctem pinu a tim padem i konektorem.Po nekolika napadech,co s tim,zvitezil muj,ze se na sani B16A2 predela z A1.A to z nasledujicich duvodu:nechci se hrabat v origo kabelazi a hlavne jsem si nebyl jist,aby to pobrala ECU,kdyz by to bylo z jineho mista a o jeden dratek vic.Rozhodnuti usnadilo i to ze na A2 sani je nalitek primo na to cidlo(jako i u A2),ale je plny.Takze naznacit,vyvrtnout 2dirky,riznout zavit pro uchyceni a provrtat diru durch na merici cast cidla.Pote to projistotu namaznout silikonem.Samozrejme ocistit,vyfoukat a zaclo skladani.Jeste tedy zapojit vstriky a pridelat palivovou listu na sani.Ukazalo se ze A2 ma jine gumove krouzky na vstriky,ale rozhodli jsme se to i presto slozit,pac se to da uz snadno vymenit.Problem je ze jsou delsi a precuhuji,no a k tomu palivova lista je uplne minimalne nasunuta na steftech sani.Ale maticka zavit chytla,tak se to opatrne podotahovalo a dale neresilo.Tak jsme se pustili do montaze sani.Sem tam se musela pouzit hadice pro rozvod vody z nahradniho motoru,ale vse se podarilo.Nasledovalo desna prace:nasazeni 2ks matecek vespod priruby sani u spojky *dash* ale podarilo se.Jeste zbyvalo pozapojovat podtlakovy hadicky,coz se pres moji obavu nebyl az takovy problem.Jen nam chybela spravne delky,tak jsem provizorne pouzil z odstrikovacu :) Probehlo prvni nastartovani,pac kamos neveril ze to chytne,natoz aby to jelo lip :D Chytlo,ale desne podtoceny a takovy priduseny....ale hned nas napadlo prehodit jednu hadicku k mistu kde byl vetsi podtlak a bylo to ok :) Rychle nasadit prirubu s filtrem a trada na zkousku.
Jiste znate,jak delate nejakou takovou "perfomance upravu" a uplne se tesite az pridate plyn *vtec* a zlomi se vam operka *vytlem* Jenze me se to porad jeste nestalo... :) a uz tolikrat to bylo v ocekavani *cry* *vytlem* Mnoooo auto jelo a to bylo hlavni :) Tak jsem tomu dal a jakoze asi pidizmena tam je,prijde mi ze na 5ku jede rychleji pred VTECem....pri tech cca 5200 otacakach jedu snad 150....ale nevim,nejak si to moc nepamatuju z drivejska.A teda taky kdyz prerazuji,tak se mi zda ze chytam vetsi otacky.Ale co se opravdu hodne zmenilo je prdeni :D Driv mi stacilo mit zarazeny kvalt,pusteny plyn a pred 5tis to samo poprcavalo,sem tam s jednou vetsi ranou.Poprcavani nejspis uplne zmizelo,ale kdyz to udelam a dojizdim z treba 6tis k 5tis a kolem 5200 brnknu do plynu,tak se ozve docela dost velka rana :) Nekdy vetsi,nekdy obrovska :D Musim ve tme vyzkouset a treba se dockam i vysnene lisky....ohynku....Neco jako Dalpol pri sprintu s Chuckym....
Jinak kam pujdu dal?Myslim ze by se hodilo sladit mapy,ale to se bude muset udelat prestavba na OBD1,kvuli lepsimu ladeni.No a pak mozna,mozna vacky,kdyz budou "zbytecny" kacky :)....pak uz chci konecne zacit s projektem B20 *vtec*
Fota zadne nemam,pac nemam nervy na to to nejak dokumentovat,staci mi ze si to vicemene pamatuji a kdyz budu vedet,rad poradim.Pokud budou lisky,tak udelam foto plaminku z vyfuku.....
Obrázek
jen si nejsem jist,jestli je to opravdu dobry hazet plameny z vyfuku :D ;)

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“