ED9 LJay: Honda CRX 2G - R.I.P.
Moderátor: Minor
Re: LJay ED9 turbo projekt
Zatím jsem to zkoušel jen na volnoběh v garáži, protože nebyl čas to projet, ale při prudkým přidání plynu je znát, že se motor tolik nezaklání. Přenášení vibrací od motoru do karoserie sem žádný nepostřehnul, takže to vypadá všechno OK, ale musím to ještě zkusit v provozu.
- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
Budu za blba ale i tak se zeptám, k čemu to přesně slouží? polopaticky...
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Wláďa píše:Budu za blba ale i tak se zeptám, k čemu to přesně slouží? polopaticky...
Hoj, tady sem na to už odpovídal Redymu viewtopic.php?p=10874#p10874 tak tam jukni
- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
Aha
tak to jsem zrovna přehlídl.... dobrá práce... to byl tvůj nápad to vyrobit takhle nebo si to někde okopčil?

crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676
Použil sem konstrukci, kterou používají všechny firmy pro výrobu těch damperů. Jen sem ji malinko upravil, abych to mohl vyrobit doma a bylo to i o něco pevnější, než ty co se prodávají. Některý části toho jak to mají řešený se mi uplně nelíbili.
Tak jsem konečně vybral a objednal intercooler a blow off ventil. Oboje je to sice čína, ale podle recenzí co jsem četl, tak "ebay" coolery na takovýhle low boost projekty v klidu stačí a kopie Greddy RS BOV snad bude taky cajk.
už se to rýsuje už se to rýsuje
taky jsme tu teď rozjeli objednávky z ebay 

Prosim tě odkud jsi??
Redy: jj už to pomalu dostává nádech reality, ale ještě s tím bude kopec práce, než se budu moc vozit.
stechi: bydlím kousek od Liberce
stechi: bydlím kousek od Liberce
Dneska dorazil další kousek turbo skládačky
450cc peak nad hold vstřiky z eclipse 2g.
Jo a netušíte někdo jaký max. průtok dokáže podat seriová palivová pumpa v céru? Potřebuju si spočítat, jestli mi to zvládne, nebo budu muset koupit walbro 255.

Jo a netušíte někdo jaký max. průtok dokáže podat seriová palivová pumpa v céru? Potřebuju si spočítat, jestli mi to zvládne, nebo budu muset koupit walbro 255.
Auto je teď na pár dní u Zemiho na dílně, tak abych nezahálel, pustil sem se do přípravy kopyta pro výrobu laminátové kapoty. Jako kopyto poslouží jedna stará kapota, která dostala při pískování trochu víc naloženo, takže je potřeba jí celkem dost vykitovat, ale až se vyhladí, tak by měla být v pohodě použitelná.
Copak se s ním děje u Zemiho? 

Bude mi tam měnit spojku, vanu, rozvoďák, dávat ARPy a MLS těsnění pod hlavu
Já to v tý svý dřevěný kůlně v týhle zimě neudělám a nechce se mi čekat až do jara. Navíc tam na to má vybavení, který já nemám.

Díky Wotanově vydatný pomoci při oměřování originálu si teď nechávám na CNC vyrobit kopii řadičky Mugen formula. Oproti originálu si jí ale nechávám vytáčet z černýho silonu, protože mi příjde na dotyk příjemnější než hliník, který by byl v zimě strašně studený. Prototyp by měl být hotový snad příští týden. Kdyby pak měl někdo zájem. Můžu nechat vyrobit kus i pro něj.
- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
LJay píše:Díky Wotanově vydatný pomoci při oměřování originálu si teď nechávám na CNC vyrobit kopii řadičky Mugen formula. Oproti originálu si jí ale nechávám vytáčet z černýho silonu, protože mi příjde na dotyk příjemnější než hliník, který by byl v zimě strašně studený. Prototyp by měl být hotový snad příští týden. Kdyby pak měl někdo zájem. Můžu nechat vyrobit kus i pro něj.
Černej silon je dost měkej a průsvitnej a za chvilku ho budeš mít dost omakanej, já bych jako materiál zvolil teflon nebo eben...
crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676
- Andrew.DC07
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
LJay píše:Díky Wotanově vydatný pomoci při oměřování originálu si teď nechávám na CNC vyrobit kopii řadičky Mugen formula. Oproti originálu si jí ale nechávám vytáčet z černýho silonu, protože mi příjde na dotyk příjemnější než hliník, který by byl v zimě strašně studený. Prototyp by měl být hotový snad příští týden. Kdyby pak měl někdo zájem. Můžu nechat vyrobit kus i pro něj.
mě se ji podařilo sehnat origo za hodně slušnou cenu

Wláďa: on to možná není silon jako takovej. Musím se kouknout co to přesně je za material, ale průhledný není a měkký zrovna dvakrát taky ne.
Andrew.DC07: na kolik tě vyšla?
Andrew.DC07: na kolik tě vyšla?
- Andrew.DC07
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
700,- + posta takze kolem 9ti set...pardni cena za origo kousek 

Wláďa píše:LJay píše:Díky Wotanově vydatný pomoci při oměřování originálu si teď nechávám na CNC vyrobit kopii řadičky Mugen formula. Oproti originálu si jí ale nechávám vytáčet z černýho silonu, protože mi příjde na dotyk příjemnější než hliník, který by byl v zimě strašně studený. Prototyp by měl být hotový snad příští týden. Kdyby pak měl někdo zájem. Můžu nechat vyrobit kus i pro něj.
Černej silon je dost měkej a průsvitnej a za chvilku ho budeš mít dost omakanej, já bych jako materiál zvolil teflon nebo eben...
tak to není uplně pravda že silon je průsvitnej a měkkej.. otec nechával vytočit přídavký kolečka v jízdnímu kolu když byla ségra malá, bylo to ze silonu, bylo to bílý, neprůsvitný a od té silnice se to skoro neopotřebovalo tak nevim

- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
Repi píše:Wláďa píše:LJay píše:Díky Wotanově vydatný pomoci při oměřování originálu si teď nechávám na CNC vyrobit kopii řadičky Mugen formula. Oproti originálu si jí ale nechávám vytáčet z černýho silonu, protože mi příjde na dotyk příjemnější než hliník, který by byl v zimě strašně studený. Prototyp by měl být hotový snad příští týden. Kdyby pak měl někdo zájem. Můžu nechat vyrobit kus i pro něj.
tak to není uplně pravda že silon je průsvitnej a měkkej.. otec nechával vytočit přídavký kolečka v jízdnímu kolu když byla ségra malá, bylo to ze silonu, bylo to bílý, neprůsvitný a od té silnice se to skoro neopotřebovalo tak nevim
No jak kterej no, jsou různý druhy... Doma mam silonu 3 pr*ele tak když by někdo potřeboval tak neni problém... Mě osobně se teda silon jako materiál docela zprotivil tim že s nim dělám každou chvíli ale je pravda že v práci jsme měli takovej brčálově zelenej a ten měl uplně sqělí materiálový vlastnosti...
crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676