ED9 LJay: Honda CRX 2G - R.I.P.

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

LJay
MacGyver
MacGyver
Kontaktovat uživatele:

Re: LJay ED9 turbo projekt

Příspěvekod LJay » 29 led 2011 18:25

Zatím jsem to zkoušel jen na volnoběh v garáži, protože nebyl čas to projet, ale při prudkým přidání plynu je znát, že se motor tolik nezaklání. Přenášení vibrací od motoru do karoserie sem žádný nepostřehnul, takže to vypadá všechno OK, ale musím to ještě zkusit v provozu.

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 29 led 2011 18:47

Budu za blba ale i tak se zeptám, k čemu to přesně slouží? polopaticky...
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

LJay
MacGyver
MacGyver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod LJay » 29 led 2011 19:11

Wláďa píše:Budu za blba ale i tak se zeptám, k čemu to přesně slouží? polopaticky...

Hoj, tady sem na to už odpovídal Redymu viewtopic.php?p=10874#p10874 tak tam jukni

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 29 led 2011 20:17

Aha *fin* tak to jsem zrovna přehlídl.... dobrá práce... to byl tvůj nápad to vyrobit takhle nebo si to někde okopčil?
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

LJay
MacGyver
MacGyver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod LJay » 30 led 2011 10:21

Použil sem konstrukci, kterou používají všechny firmy pro výrobu těch damperů. Jen sem ji malinko upravil, abych to mohl vyrobit doma a bylo to i o něco pevnější, než ty co se prodávají. Některý části toho jak to mají řešený se mi uplně nelíbili.

LJay
MacGyver
MacGyver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod LJay » 01 úno 2011 22:44

Tak jsem konečně vybral a objednal intercooler a blow off ventil. Oboje je to sice čína, ale podle recenzí co jsem četl, tak "ebay" coolery na takovýhle low boost projekty v klidu stačí a kopie Greddy RS BOV snad bude taky cajk.

ic 02.jpg

bov 01.jpg

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 01 úno 2011 22:57

už se to rýsuje už se to rýsuje *fin* taky jsme tu teď rozjeli objednávky z ebay *fin*

stechi
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stechi » 02 úno 2011 17:02

Prosim tě odkud jsi??

LJay
MacGyver
MacGyver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod LJay » 02 úno 2011 23:16

Redy: jj už to pomalu dostává nádech reality, ale ještě s tím bude kopec práce, než se budu moc vozit.

stechi: bydlím kousek od Liberce

LJay
MacGyver
MacGyver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod LJay » 16 úno 2011 18:22

Dneska dorazil další kousek turbo skládačky :) 450cc peak nad hold vstřiky z eclipse 2g.

Jo a netušíte někdo jaký max. průtok dokáže podat seriová palivová pumpa v céru? Potřebuju si spočítat, jestli mi to zvládne, nebo budu muset koupit walbro 255.

vstřiky 01.jpg

LJay
MacGyver
MacGyver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod LJay » 19 úno 2011 20:05

Auto je teď na pár dní u Zemiho na dílně, tak abych nezahálel, pustil sem se do přípravy kopyta pro výrobu laminátové kapoty. Jako kopyto poslouží jedna stará kapota, která dostala při pískování trochu víc naloženo, takže je potřeba jí celkem dost vykitovat, ale až se vyhladí, tak by měla být v pohodě použitelná.

kapota 01.jpg

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 20 úno 2011 00:08

Copak se s ním děje u Zemiho? :)

LJay
MacGyver
MacGyver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod LJay » 20 úno 2011 00:29

Bude mi tam měnit spojku, vanu, rozvoďák, dávat ARPy a MLS těsnění pod hlavu :) Já to v tý svý dřevěný kůlně v týhle zimě neudělám a nechce se mi čekat až do jara. Navíc tam na to má vybavení, který já nemám.

LJay
MacGyver
MacGyver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod LJay » 26 úno 2011 10:24

Díky Wotanově vydatný pomoci při oměřování originálu si teď nechávám na CNC vyrobit kopii řadičky Mugen formula. Oproti originálu si jí ale nechávám vytáčet z černýho silonu, protože mi příjde na dotyk příjemnější než hliník, který by byl v zimě strašně studený. Prototyp by měl být hotový snad příští týden. Kdyby pak měl někdo zájem. Můžu nechat vyrobit kus i pro něj.

radicka 01.jpg

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 26 úno 2011 11:40

LJay píše:Díky Wotanově vydatný pomoci při oměřování originálu si teď nechávám na CNC vyrobit kopii řadičky Mugen formula. Oproti originálu si jí ale nechávám vytáčet z černýho silonu, protože mi příjde na dotyk příjemnější než hliník, který by byl v zimě strašně studený. Prototyp by měl být hotový snad příští týden. Kdyby pak měl někdo zájem. Můžu nechat vyrobit kus i pro něj.

radicka 01.jpg

Černej silon je dost měkej a průsvitnej a za chvilku ho budeš mít dost omakanej, já bych jako materiál zvolil teflon nebo eben...
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Andrew.DC07
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Andrew.DC07 » 26 úno 2011 13:09

LJay píše:Díky Wotanově vydatný pomoci při oměřování originálu si teď nechávám na CNC vyrobit kopii řadičky Mugen formula. Oproti originálu si jí ale nechávám vytáčet z černýho silonu, protože mi příjde na dotyk příjemnější než hliník, který by byl v zimě strašně studený. Prototyp by měl být hotový snad příští týden. Kdyby pak měl někdo zájem. Můžu nechat vyrobit kus i pro něj.

radicka 01.jpg

mě se ji podařilo sehnat origo za hodně slušnou cenu :)

LJay
MacGyver
MacGyver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod LJay » 26 úno 2011 13:53

Wláďa: on to možná není silon jako takovej. Musím se kouknout co to přesně je za material, ale průhledný není a měkký zrovna dvakrát taky ne.

Andrew.DC07: na kolik tě vyšla?

Andrew.DC07
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Andrew.DC07 » 27 úno 2011 16:24

700,- + posta takze kolem 9ti set...pardni cena za origo kousek :)

Repi
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Repi » 27 úno 2011 19:57

Wláďa píše:

radicka 01.jpg

Černej silon je dost měkej a průsvitnej a za chvilku ho budeš mít dost omakanej, já bych jako materiál zvolil teflon nebo eben...

tak to není uplně pravda že silon je průsvitnej a měkkej.. otec nechával vytočit přídavký kolečka v jízdnímu kolu když byla ségra malá, bylo to ze silonu, bylo to bílý, neprůsvitný a od té silnice se to skoro neopotřebovalo tak nevim :)

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 28 úno 2011 17:55

Repi píše:
Wláďa píše:

radicka 01.jpg

tak to není uplně pravda že silon je průsvitnej a měkkej.. otec nechával vytočit přídavký kolečka v jízdnímu kolu když byla ségra malá, bylo to ze silonu, bylo to bílý, neprůsvitný a od té silnice se to skoro neopotřebovalo tak nevim :)

No jak kterej no, jsou různý druhy... Doma mam silonu 3 pr*ele tak když by někdo potřeboval tak neni problém... Mě osobně se teda silon jako materiál docela zprotivil tim že s nim dělám každou chvíli ale je pravda že v práci jsme měli takovej brčálově zelenej a ten měl uplně sqělí materiálový vlastnosti...
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“