příští tejden mam celej volno takže se budu věnovat plně ceru tak snad to poposkače do COMPLETE 
Moderátor: Minor
příští tejden mam celej volno takže se budu věnovat plně ceru tak snad to poposkače do COMPLETE 
je to paráda vidět jak jedno crxátko za druhym roste do krásy
doufám že to tak bude pokračovat i nadále a objeví se tu pořádné silné jádro crxařů, které bude oslňovat na silnicích 
Redy píše:Z toho by se dalo jíst![]()
![]()
je to paráda vidět jak jedno crxátko za druhym roste do krásy
![]()
doufám že to tak bude pokračovat i nadále a objeví se tu pořádné silné jádro crxařů, které bude oslňovat na silnicích

Petk@ píše:Dneska mam za sebou první den a splnil jsem dnešek tak na 50% z toho co jsem chtěl udělatnejdřív jsem zjistil že muj tlumič je lehce ohlej a začel týct
to by se dalo ale jedno ložisko na zadku je KO k tomu jeden lanovod taky pak kdys už jsem měl skoro zadní napravu dole tak jsem se asi na hodinu zasekl u šroubu kterej byl přirezlej v silentu byl hned u nadrže takže další hodina v haji kvuli sundaní nadrže na konec jsem šroub musel přeříznout a vyndat
ale už je to všechno dole a čaká na opískování a nalakovaní snad vše zítra
hlavně nádrž ze zhora pěknej rezava ale obrousim popatlam hameraitem a pak celou stříknu ochranou na podvozky byla totiž stříkla jen ze spoda kde je ok
ještě teda dodám že štít coje za kotoučem je jeden naprosto cajk a druhej total jak papír
tak nevim co stim nechce se mi kupovat za 1200
takže tady par fotek z dneška
Ale jinak auto vypadá suprově !!!

martas CRX píše:Petk@ píše:Dneska mam za sebou první den a splnil jsem dnešek tak na 50% z toho co jsem chtěl udělatnejdřív jsem zjistil že muj tlumič je lehce ohlej a začel týct
to by se dalo ale jedno ložisko na zadku je KO k tomu jeden lanovod taky pak kdys už jsem měl skoro zadní napravu dole tak jsem se asi na hodinu zasekl u šroubu kterej byl přirezlej v silentu byl hned u nadrže takže další hodina v haji kvuli sundaní nadrže na konec jsem šroub musel přeříznout a vyndat
ale už je to všechno dole a čaká na opískování a nalakovaní snad vše zítra
hlavně nádrž ze zhora pěknej rezava ale obrousim popatlam hameraitem a pak celou stříknu ochranou na podvozky byla totiž stříkla jen ze spoda kde je ok
ještě teda dodám že štít coje za kotoučem je jeden naprosto cajk a druhej total jak papír
tak nevim co stim nechce se mi kupovat za 1200
takže tady par fotek z dneška
To mi chceš říct,že ten štít stojí 1200kč. ??o víkendu jsem měnil prachovku na poloose a zrovna jsem říkal,že budu muset vyměnit ten štít
![]()
Ale jinak auto vypadá suprově !!!
![]()
tak jsem musel vyříznout okýnko u řidiče za sedačkou a strčit jí tam z5 a pak jsem zapasil stim abych to složil do sebe bylo mi jasný že to vždy de huř kvuli tlumiči ale že tam bude až takovej rozdíl tak sem nečekal

Robo23x píše:Zdravím chcem sa spýtať ako ideš lepiť zadné okná do kastle .. ideš tam dať späť aj tie tesniace gumy alebo to ideš dávať bez nich ?? mám auto v lakovni a tiež vyrezané okná a lakyrnik povedal že to bude vypadať lepšie bez tých gúm... ale ja to chcem mať origo

Robo23x píše:díky na lazzikovej crx to vypadá fakt skoro ako origo.. tá guma sa dá normálne kúpiť v autodieloch na metre alebo je to na nejaké iné auto ?? nevieš náhodou ??
Robo23x píše:*fin* dík a ty máš od lazzzika presne dĺžku na obidve okná ?? koľko by si za ne prípadne chcel ??
Swingal píše:myslis ze davat tie zadne brzdy z cervenej je dobry napad? predsalen dostala ranu kusok od brzd, minimalne skus este skontrolovat ci ti ide na oboch strmenoch pouzit rucna brzda ... inak to vyzerá
lazzzik píše:Byl jsem poctěn,vydět tuto krásku na živo a řeknu vám,fakt paráda.Těším se až to bude hotové a třeba ti v práci ještě stihnu vyčistit ten introš

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů