Petis píše:Takže situace je taková, že veškeré práce, které byly v plánu přes zimu se musí odložit na neurčito. Důvod je mnohonásobná zlomenina kotníku + přetrhané všechny vazy. Takže mám v pravém kotníku x šroubů + nějakou výztuž. Léčba odhadem na 4-5 měsíců. Honda je momentálně zazimována na baráku u rodičů. ...tak to dopadá když se někdo rozhodne, že bude přes zimu sportovat
To známe
Nahoď foto potom nech sa pobavíme (môj členok 2009)...

přes zimu nejezdila, poprvé jsem ji letos nastartoval asi před dvěma týdny. V nejbližších dnech proběhne výměna horního/spodního čepu v obou předních ramenech, výměna pravého zadního prasklého světla, výměna předních tlumičů - tady ještě jedno díky minorovi za naprosto bezproblémový obchod. Později mám slíbené origo pružiny. S tím snížením které mám se na našich cestách nedá jezdit, takže se bude zvyšovat. Výměna oleje + filtru je samozřejmostí. Taky jsem dneska objednal nové všechny žárovky. Letos se chci taky konečně podívat na prahy, abych věděl jak na tom jsou. Teď už se jenom čeká až se venku oteplí, protože v té zimě co tam je teď by asi umrzly prsty. Jo a ještě bych chtěl konečně namontovat klaxon, nejednou už mi chyběl