Kupovani CRX

Jste v nesnázích, někde je chyba a vy nevíte jak dál? Pište sem...

Moderátor: Minor

Cody
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Re: Kupovani CRX

Příspěvekod Cody » 19 led 2011 21:15

*fin* přesně,édédevítkáři ééčkáře nepochopí 8-)

HT88
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod HT88 » 19 led 2011 21:34

Cody píše:Souhlasím 100% se Sabriem,také sem začínal A8,Z5 a úzkostlivě se poohlížel po A9,ona je totiž znát každá kilowata,vzhled jde stranou ale motor motor motor to je to co tě zajímá když v autě sedíš a jedeš-pamatuji si když sem poprvé jel v crxu pořádně rychle tak mě napadlo "sákryš to jezdí-co potom asi něakej vtec to musí být již neskutečný,nešlo odolat a za cenu přesčasů,půjčky... sem EE8 pořídil.Dnes,a tím nechci nikoho urazit,ale ED jdou už jaksi taksi kolem mě,prostě to není to pravé ořechové-tím to auto nepomlouvám ale EE8 není jen ED9 s jiným motorem,pocit z toho auta je úplně jiný,jsem hrdý na to že ho mám v garáži a již jen sednutí za volant je takový mrazivý pocit,a co potom po otočení klíčku...hm? :)

I co vím větčina lidí chce vtec....představ si to tak : můžeš mít 60% či 100% co si asi tak vybereš? :D

Ámen, u ED9 jsem měl také A8,Z5 a plánoval A9. Tímto bych chtěl poděkovat Mejlovi a Libasovi. Projíždka v jejich EE8 mi otevřela oči *crx*
e-mail: crxr@seznam.cz

exxsodus
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod exxsodus » 19 led 2011 21:36

HT88 píše:
Cody píše:Souhlasím 100% se Sabriem,také sem začínal A8,Z5 a úzkostlivě se poohlížel po A9,ona je totiž znát každá kilowata,vzhled jde stranou ale motor motor motor to je to co tě zajímá když v autě sedíš a jedeš-pamatuji si když sem poprvé jel v crxu pořádně rychle tak mě napadlo "sákryš to jezdí-co potom asi něakej vtec to musí být již neskutečný,nešlo odolat a za cenu přesčasů,půjčky... sem EE8 pořídil.Dnes,a tím nechci nikoho urazit,ale ED jdou už jaksi taksi kolem mě,prostě to není to pravé ořechové-tím to auto nepomlouvám ale EE8 není jen ED9 s jiným motorem,pocit z toho auta je úplně jiný,jsem hrdý na to že ho mám v garáži a již jen sednutí za volant je takový mrazivý pocit,a co potom po otočení klíčku...hm? :)

I co vím větčina lidí chce vtec....představ si to tak : můžeš mít 60% či 100% co si asi tak vybereš? :D

Ámen, u ED9 jsem měl také A8,Z5 a plánoval A9. Tímto bych chtěl poděkovat Mejlovi a Libasovi. Projíždka v jejich EE8 mi otevřela oči *crx*

mne otevrela oci projizdka v imprezi GT a mitsu EVO VIII :-D

HT88
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod HT88 » 19 led 2011 21:54

Držím palce ať se zadaří *crx*
e-mail: crxr@seznam.cz

BoasH
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod BoasH » 19 led 2011 21:58

Vůbec bych se na tvém místě nerozhodoval a šáhnul po EE8 co prodává Prcek nebo Cody :) Věřim že nebudeš litovat ;)

exxsodus
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod exxsodus » 19 led 2011 21:59

BoasH píše:Vůbec bych se na tvém místě nerozhodoval a šáhnul po EE8 co prodává Prcek nebo Cody :) Věřim že nebudeš litovat ;)

ja bych sel do mejlove na jeho miste :)

BoasH
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod BoasH » 19 led 2011 22:20

exxsodus píše:
BoasH píše:Vůbec bych se na tvém místě nerozhodoval a šáhnul po EE8 co prodává Prcek nebo Cody :) Věřim že nebudeš litovat ;)

ja bych sel do mejlove na jeho miste :)
do mejlove ? :) asi nejsem v obraze :D :D

Cody
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Cody » 19 led 2011 22:32

Jojo,už i Mejla prodává...

Já bych šel do Cocksovo :lol:

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 19 led 2011 22:35

akce škatulata hejbejte se :lol:

BoasH
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod BoasH » 19 led 2011 22:52

Cody píše:Jojo,už i Mejla prodává...

Já bych šel do Cocksovo :lol:
Já taky :D 230.. co to je :D

Malkol
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Malkol » 20 led 2011 08:54

kdyz to tak ctu tak me rozciluje jeste vic ze na to proste nejsou prašule !!! :D kua lidi *dash* *dash*

Cody
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Cody » 20 led 2011 13:05

Prodám Hondu CRX 2.g rok výroby 1992,stříbrná barva(původně červená takže byl dělán celolak včetně motorového prostoru)Motor D16Z5,najeto okolo 200 tis/km,nepotrhané pěkné sedačky,neprasklý panel topení,snížená,zamračená kapota,nerezové svody,vytažené nezrezlé lemy.Auto je dovezeno z Německa a je bez dokladů=na díly,závody,stavbu něčeho silnějšího či pro někoho kdo má papíry nebo tak...

Cena 18 000,-

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 20 led 2011 14:52

k tem vtecum,pokud si zacinajici ridic,staci bohate na zabiti crx,myslim si,ze to neni nejidealnejsi auto na teply papiry... natoz vtec :)
Jazzik

Malkol
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Malkol » 20 led 2011 15:10

jazzik píše:k tem vtecum,pokud si zacinajici ridic,staci bohate na zabiti crx,myslim si,ze to neni nejidealnejsi auto na teply papiry... natoz vtec :)

jo ja vim :D ... budu opatrnej :D ... a vtec zatim nehrozi ;)

Sabrio
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sabrio » 20 led 2011 19:31

Moje prvni auto je taky Cero je pravda ze to je jako prvni auto nebezpecny ale kdyz ma clovek rozum tak proc ne. Musis mit respekt k tomu autu a jak sem psal uvazuj o V-tecu protoze uz takhle za takovy ceny dlouho nebudou a v-tecu celkove uz je malo az budes potom na sraze a treba te V-tec pojede a uvidis ten protahlejsi predek tak si reknes ty jo prece jen to je neco lepsiho proste TOP v te dobe to byla nejvykonejsi 1.6 na svete se da rict. takze bych setril setril a byl trpelivej ver ze vim co zazivas chces to auto uz proste mit a jezdit pochlubit se kamaradum ktery treba uz budou jezdit s necim a ty porad nic ale vydrz to nebudes litovat opravdu. Taky sem chtel hr hr a malem sem i koupil cero ktery stalo za prd vecne sem sedel u you tube a koukal na videa s crx premejslej o tom :) *crx*
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4

Cody
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Cody » 20 led 2011 20:15

Já na ta videa koukám dodnes,když zadáš EF8,japonské označení EE8 tak je tam pár nádherných videjí co svádí k projetí pěkně těsně pod hranici 6000 otáček a nakopnutí VTECU *jizda*

Sabrio
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sabrio » 20 led 2011 20:24

:) ja taky koukam do ted a hlavne ted pres zimu kdyz je ta moje holka v garazi :)
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 20 led 2011 20:32

Sabrio píše:Moje prvni auto je taky Cero je pravda ze to je jako prvni auto nebezpecny ale kdyz ma clovek rozum tak proc ne. Musis mit respekt k tomu autu a jak sem psal uvazuj o V-tecu protoze uz takhle za takovy ceny dlouho nebudou a v-tecu celkove uz je malo az budes potom na sraze a treba te V-tec pojede a uvidis ten protahlejsi predek tak si reknes ty jo prece jen to je neco lepsiho proste TOP v te dobe to byla nejvykonejsi 1.6 na svete se da rict. takze bych setril setril a byl trpelivej ver ze vim co zazivas chces to auto uz proste mit a jezdit pochlubit se kamaradum ktery treba uz budou jezdit s necim a ty porad nic ale vydrz to nebudes litovat opravdu. Taky sem chtel hr hr a malem sem i koupil cero ktery stalo za prd vecne sem sedel u you tube a koukal na videa s crx premejslej o tom :) *crx*

Jirko, mam na to podobnej názor, já si pořídil ED9 a neříkám že bych nechtěl Vteca, už jsem tady jednou psal že můj sen je černej Vtec ale kdybych ho teď měl tak bych asi litoval toho že ho nemam kde ustájit a že musí reznout venku... Tobě bych ho přál protože jak sleduju tak snažíš zachovat sérii... Když bych si pořizoval EE8 tak jen na to abych se s nim mazlil a udržoval ho v sérii ale já chtěl auto na úpravy a na to ED9 bohatě stačí... Vteca by na ty moje pokusy byla škoda... Záleží na tom jestli to ten klučina nechce na úpravy a jestli jí má kam zagarážovat, jestli ne tak bych rači doporučil klasiku... Toď muj názor...
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Sabrio
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sabrio » 20 led 2011 20:43

jo jo to je pravda na tuning radsi obyc cero tech je zatim vice :) zalezi na tom co se bude chtit stim autem dal delat. no at se rozhodne sam no pisu to co sem citil a citim ja a ted kdyz vidim jak se V-tec pohybuje tak si rikam mel sem pockat a moje upravy sou spise "JDM" radsi si priplatit za lepsi vec hlavne kvalita a japonska preciznost no strasne bych EE8 chtel a jednou si ji poridim doufam a jako dedecek budu svejm detem rikat nesahejte na to auto co je pod tou plachtou :D :D :D to jezdi jenom v lete o vykendu a kdyz budete hodny tak vas mozna svezu :D
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 20 led 2011 20:55

To můj sen je mít pod tou plachtou mugenové crxo s prosklenou střechou, popelníčkem s nápisem "personal box...", zadním prostředním světlem s nějakým nadpozemským nápisem, když by byl exclusive interiér nenamítám...prostě to nejvíc top co může top bejt :D a jednou až budou penízky, tak si tu cestu udělám a nějaké si přivezu :) je to bláznivej sen, ale proč si je nezdát že, třeba se jednou vyplní *budik* a to věřte že to bude jezdit jen jednou za rok jinak se bude točit na nějaký plošině ve velký vitríně a já se na něj budu chodit když se pohádám s drahou polovičkou :D

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“