Moderátor: Minor
Cody píše:Souhlasím 100% se Sabriem,také sem začínal A8,Z5 a úzkostlivě se poohlížel po A9,ona je totiž znát každá kilowata,vzhled jde stranou ale motor motor motor to je to co tě zajímá když v autě sedíš a jedeš-pamatuji si když sem poprvé jel v crxu pořádně rychle tak mě napadlo "sákryš to jezdí-co potom asi něakej vtec to musí být již neskutečný,nešlo odolat a za cenu přesčasů,půjčky... sem EE8 pořídil.Dnes,a tím nechci nikoho urazit,ale ED jdou už jaksi taksi kolem mě,prostě to není to pravé ořechové-tím to auto nepomlouvám ale EE8 není jen ED9 s jiným motorem,pocit z toho auta je úplně jiný,jsem hrdý na to že ho mám v garáži a již jen sednutí za volant je takový mrazivý pocit,a co potom po otočení klíčku...hm?![]()
I co vím větčina lidí chce vtec....představ si to tak : můžeš mít 60% či 100% co si asi tak vybereš?
HT88 píše:Cody píše:Souhlasím 100% se Sabriem,také sem začínal A8,Z5 a úzkostlivě se poohlížel po A9,ona je totiž znát každá kilowata,vzhled jde stranou ale motor motor motor to je to co tě zajímá když v autě sedíš a jedeš-pamatuji si když sem poprvé jel v crxu pořádně rychle tak mě napadlo "sákryš to jezdí-co potom asi něakej vtec to musí být již neskutečný,nešlo odolat a za cenu přesčasů,půjčky... sem EE8 pořídil.Dnes,a tím nechci nikoho urazit,ale ED jdou už jaksi taksi kolem mě,prostě to není to pravé ořechové-tím to auto nepomlouvám ale EE8 není jen ED9 s jiným motorem,pocit z toho auta je úplně jiný,jsem hrdý na to že ho mám v garáži a již jen sednutí za volant je takový mrazivý pocit,a co potom po otočení klíčku...hm?![]()
I co vím větčina lidí chce vtec....představ si to tak : můžeš mít 60% či 100% co si asi tak vybereš?
Ámen, u ED9 jsem měl také A8,Z5 a plánoval A9. Tímto bych chtěl poděkovat Mejlovi a Libasovi. Projíždka v jejich EE8 mi otevřela oči
BoasH píše:Vůbec bych se na tvém místě nerozhodoval a šáhnul po EE8 co prodává Prcek nebo CodyVěřim že nebudeš litovat
do mejlove ?exxsodus píše:BoasH píše:Vůbec bych se na tvém místě nerozhodoval a šáhnul po EE8 co prodává Prcek nebo CodyVěřim že nebudeš litovat
ja bych sel do mejlove na jeho miste
Já takyCody píše:Jojo,už i Mejla prodává...
Já bych šel do Cocksovo
jazzik píše:k tem vtecum,pokud si zacinajici ridic,staci bohate na zabiti crx,myslim si,ze to neni nejidealnejsi auto na teply papiry... natoz vtec
Sabrio píše:Moje prvni auto je taky Cero je pravda ze to je jako prvni auto nebezpecny ale kdyz ma clovek rozum tak proc ne. Musis mit respekt k tomu autu a jak sem psal uvazuj o V-tecu protoze uz takhle za takovy ceny dlouho nebudou a v-tecu celkove uz je malo az budes potom na sraze a treba te V-tec pojede a uvidis ten protahlejsi predek tak si reknes ty jo prece jen to je neco lepsiho proste TOP v te dobe to byla nejvykonejsi 1.6 na svete se da rict. takze bych setril setril a byl trpelivej ver ze vim co zazivas chces to auto uz proste mit a jezdit pochlubit se kamaradum ktery treba uz budou jezdit s necim a ty porad nic ale vydrz to nebudes litovat opravdu. Taky sem chtel hr hr a malem sem i koupil cero ktery stalo za prd vecne sem sedel u you tube a koukal na videa s crx premejslej o tom![]()
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host