přesně,édédevítkáři ééčkáře nepochopí
Moderátor: Minor
Cody píše:Souhlasím 100% se Sabriem,také sem začínal A8,Z5 a úzkostlivě se poohlížel po A9,ona je totiž znát každá kilowata,vzhled jde stranou ale motor motor motor to je to co tě zajímá když v autě sedíš a jedeš-pamatuji si když sem poprvé jel v crxu pořádně rychle tak mě napadlo "sákryš to jezdí-co potom asi něakej vtec to musí být již neskutečný,nešlo odolat a za cenu přesčasů,půjčky... sem EE8 pořídil.Dnes,a tím nechci nikoho urazit,ale ED jdou už jaksi taksi kolem mě,prostě to není to pravé ořechové-tím to auto nepomlouvám ale EE8 není jen ED9 s jiným motorem,pocit z toho auta je úplně jiný,jsem hrdý na to že ho mám v garáži a již jen sednutí za volant je takový mrazivý pocit,a co potom po otočení klíčku...hm?
I co vím větčina lidí chce vtec....představ si to tak : můžeš mít 60% či 100% co si asi tak vybereš?

HT88 píše:Cody píše:Souhlasím 100% se Sabriem,také sem začínal A8,Z5 a úzkostlivě se poohlížel po A9,ona je totiž znát každá kilowata,vzhled jde stranou ale motor motor motor to je to co tě zajímá když v autě sedíš a jedeš-pamatuji si když sem poprvé jel v crxu pořádně rychle tak mě napadlo "sákryš to jezdí-co potom asi něakej vtec to musí být již neskutečný,nešlo odolat a za cenu přesčasů,půjčky... sem EE8 pořídil.Dnes,a tím nechci nikoho urazit,ale ED jdou už jaksi taksi kolem mě,prostě to není to pravé ořechové-tím to auto nepomlouvám ale EE8 není jen ED9 s jiným motorem,pocit z toho auta je úplně jiný,jsem hrdý na to že ho mám v garáži a již jen sednutí za volant je takový mrazivý pocit,a co potom po otočení klíčku...hm?
I co vím větčina lidí chce vtec....představ si to tak : můžeš mít 60% či 100% co si asi tak vybereš?
Ámen, u ED9 jsem měl také A8,Z5 a plánoval A9. Tímto bych chtěl poděkovat Mejlovi a Libasovi. Projíždka v jejich EE8 mi otevřela oči

Věřim že nebudeš litovat
 Věřim že nebudeš litovat  

BoasH píše:Vůbec bych se na tvém místě nerozhodoval a šáhnul po EE8 co prodává Prcek nebo CodyVěřim že nebudeš litovat

do mejlove ?exxsodus píše:BoasH píše:Vůbec bych se na tvém místě nerozhodoval a šáhnul po EE8 co prodává Prcek nebo CodyVěřim že nebudeš litovat
ja bych sel do mejlove na jeho miste
 asi nejsem v obraze
 asi nejsem v obraze  

Já takyCody píše:Jojo,už i Mejla prodává...
Já bych šel do Cocksovo
 230.. co to je
 230.. co to je  
 kua lidi
 kua lidi   

jazzik píše:k tem vtecum,pokud si zacinajici ridic,staci bohate na zabiti crx,myslim si,ze to neni nejidealnejsi auto na teply papiry... natoz vtec
 ... budu opatrnej
 ... budu opatrnej  ... a vtec zatim nehrozi
 ... a vtec zatim nehrozi 

ja taky koukam do ted a hlavne ted pres zimu kdyz je ta moje holka v garazi
 ja taky koukam do ted a hlavne ted pres zimu kdyz je ta moje holka v garazi 

Sabrio píše:Moje prvni auto je taky Cero je pravda ze to je jako prvni auto nebezpecny ale kdyz ma clovek rozum tak proc ne. Musis mit respekt k tomu autu a jak sem psal uvazuj o V-tecu protoze uz takhle za takovy ceny dlouho nebudou a v-tecu celkove uz je malo az budes potom na sraze a treba te V-tec pojede a uvidis ten protahlejsi predek tak si reknes ty jo prece jen to je neco lepsiho proste TOP v te dobe to byla nejvykonejsi 1.6 na svete se da rict. takze bych setril setril a byl trpelivej ver ze vim co zazivas chces to auto uz proste mit a jezdit pochlubit se kamaradum ktery treba uz budou jezdit s necim a ty porad nic ale vydrz to nebudes litovat opravdu. Taky sem chtel hr hr a malem sem i koupil cero ktery stalo za prd vecne sem sedel u you tube a koukal na videa s crx premejslej o tom

zalezi na tom co se bude chtit stim autem dal delat. no at se rozhodne sam no pisu to co sem citil a citim ja a ted kdyz vidim jak se V-tec pohybuje tak si rikam mel sem pockat a moje upravy sou spise "JDM" radsi si priplatit za lepsi vec hlavne kvalita a japonska preciznost no strasne bych EE8 chtel a jednou si ji poridim doufam a jako dedecek budu svejm detem rikat nesahejte na to auto co je pod tou plachtou
 zalezi na tom co se bude chtit stim autem dal delat. no at se rozhodne sam no pisu to co sem citil a citim ja a ted kdyz vidim jak se V-tec pohybuje tak si rikam mel sem pockat a moje upravy sou spise "JDM" radsi si priplatit za lepsi vec hlavne kvalita a japonska preciznost no strasne bych EE8 chtel a jednou si ji poridim doufam a jako dedecek budu svejm detem rikat nesahejte na to auto co je pod tou plachtou  

to jezdi jenom v lete o vykendu a kdyz budete hodny tak vas mozna svezu
 to jezdi jenom v lete o vykendu a kdyz budete hodny tak vas mozna svezu 
 a jednou až budou penízky, tak si tu cestu udělám a nějaké si přivezu
 a jednou až budou penízky, tak si tu cestu udělám a nějaké si přivezu  je to bláznivej sen, ale proč si je nezdát že, třeba se jednou vyplní
 je to bláznivej sen, ale proč si je nezdát že, třeba se jednou vyplní  a to věřte že to bude jezdit jen jednou za rok jinak se bude točit na nějaký plošině ve velký vitríně a já se na něj budu chodit když se pohádám s drahou polovičkou
 a to věřte že to bude jezdit jen jednou za rok jinak se bude točit na nějaký plošině ve velký vitríně a já se na něj budu chodit když se pohádám s drahou polovičkou 
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů