proč nepotkávaj crxa jen hezký osudy
 proč nepotkávaj crxa jen hezký osudy  zrovna tohle bylo evidentně hezký
 zrovna tohle bylo evidentně hezký 
Moderátor: Minor
 proč nepotkávaj crxa jen hezký osudy
 proč nepotkávaj crxa jen hezký osudy  zrovna tohle bylo evidentně hezký
 zrovna tohle bylo evidentně hezký 

HT88 píše:Tak to jo. Sajlem je nejspíš z Brna takže by to mohl omrknout a kdyžtak vzít jen co potřebuje

koupili jako první ? Do čeho byla první investice ?
  koupili jako první ? Do čeho byla první investice ?

Redy píše:chladič, olej, kontrola brzdovky, výměna rozvoďáku....a nejdůležitější sportovní filtr
 taky bych ho tam hnedka koupil ale zase si říkám že je lepší dát auto provně dohromady, aby nezatíkalo do šíbru zkontrolovat a přetěsnit motor než ... kupovat nerez výfuk, svody, atd ...
  taky bych ho tam hnedka koupil ale zase si říkám že je lepší dát auto provně dohromady, aby nezatíkalo do šíbru zkontrolovat a přetěsnit motor než ... kupovat nerez výfuk, svody, atd ...

Nejdřív opravy a výměna unavených dílů stářím apod a ladění a pak teprve nějakej lehčí tuning
 Nejdřív opravy a výměna unavených dílů stářím apod a ladění a pak teprve nějakej lehčí tuning 

Warezz.K píše:Já dělám to samýNejdřív opravy a výměna unavených dílů stářím apod a ladění a pak teprve nějakej lehčí tuning

Mě dělá radost celkově vlastnění tohohle auta
 Mě dělá radost celkově vlastnění tohohle auta  Nelituju tý koupě tehdy. Byl sem ulítlej do Peugeotu 206 ale jak jsem spatřil tohle, tak si mě to získalo. Přirovnávám - Uvidíte jo kočku ženskou, blonďatou a ona čeká na odpověď chceš mě nebo si mě vezme někdo jinej. Tak to prostě sem neváhal a beru všema 21
 Nelituju tý koupě tehdy. Byl sem ulítlej do Peugeotu 206 ale jak jsem spatřil tohle, tak si mě to získalo. Přirovnávám - Uvidíte jo kočku ženskou, blonďatou a ona čeká na odpověď chceš mě nebo si mě vezme někdo jinej. Tak to prostě sem neváhal a beru všema 21 

Warezz.K píše:Ono mě dělá radost i to, že to opravuju a celkově se v tom hrabuMě dělá radost celkově vlastnění tohohle auta
Nelituju tý koupě tehdy. Byl sem ulítlej do Peugeotu 206 ale jak jsem spatřil tohle, tak si mě to získalo. Přirovnávám - Uvidíte jo kočku ženskou, blonďatou a ona čeká na odpověď chceš mě nebo si mě vezme někdo jinej. Tak to prostě sem neváhal a beru všema 21
Ačkoliv ještě více ulítlej jsem do Hondy S2000 ale to je sen
 , ale asi motor prozářím kitem sání, a ještě snad peníze nějaké zbudou tak .... zato se něco malinkého třeba poopraví
 , ale asi motor prozářím kitem sání, a ještě snad peníze nějaké zbudou tak .... zato se něco malinkého třeba poopraví
 Ale moje první úprava motoru .... mám z toho dobrej pocit že jsem to zvládl a dokonce to funguje. Pro zkušeného technika s garáži ale otázka chvilky, mě to zabralo 2h na parkovišti.
 Ale moje první úprava motoru .... mám z toho dobrej pocit že jsem to zvládl a dokonce to funguje. Pro zkušeného technika s garáži ale otázka chvilky, mě to zabralo 2h na parkovišti.  

dobrá práce
 dobrá práce 

Redy píše:hah, to byla také moje první úpravadobrá práce

takovou jednu velkou ránu.
  takovou jednu velkou ránu. 

Redy píše:Držím palce! U koho budeš vyvařovat? A co plánuješ nakupovat?
 ! co se týče klempířiny tam ti můžu hodně dobře poradit, zrovna mi tam auto stojí na komplet renovaci...jestli to nemáš daleko do Mělníka, tak pana Rameše
 ! co se týče klempířiny tam ti můžu hodně dobře poradit, zrovna mi tam auto stojí na komplet renovaci...jestli to nemáš daleko do Mělníka, tak pana Rameše  s lambodoors držím palce, také jsem je měl v plánu ale nikde není nikdo schopnej kdo by dodržel slovo a opravdu je vyrobil
 s lambodoors držím palce, také jsem je měl v plánu ale nikde není nikdo schopnej kdo by dodržel slovo a opravdu je vyrobil  19ky kola už jsou fakt extrem a pokud s tím chceš ještě jezdit tak bych doporučil menší, to auto je malé a jsou na něm znát i 16ky jako mám třeba já
 19ky kola už jsou fakt extrem a pokud s tím chceš ještě jezdit tak bych doporučil menší, to auto je malé a jsou na něm znát i 16ky jako mám třeba já  17ky bych tam dal asi maximum
 17ky bych tam dal asi maximum  na ty nádechy pozor ať tam pak nezatejká voda, často to takhle lidi řešili a pak to radši dávali pryč...já kvůli světlům mám teď taky špatnej přívod vzduchu ale spíš než nádechem na kapotě to budu řešit přívodem hadicí z nárazníku
 na ty nádechy pozor ať tam pak nezatejká voda, často to takhle lidi řešili a pak to radši dávali pryč...já kvůli světlům mám teď taky špatnej přívod vzduchu ale spíš než nádechem na kapotě to budu řešit přívodem hadicí z nárazníku 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti