zrovna tohle bylo evidentně hezký Sajlem - karoserie
Moderátor: Minor
Re: Sajlem - začíná
pokud to má blízko tak není problém...ale majitel je evidentně smyslů zbavenej, pač to má prej roztrhaný sedačky, vytrhanej interiér a podobně
proč nepotkávaj crxa jen hezký osudy
zrovna tohle bylo evidentně hezký 
zrovna tohle bylo evidentně hezký - sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
HT88 píše:Tak to jo. Sajlem je nejspíš z Brna takže by to mohl omrknout a kdyžtak vzít jen co potřebuje
Jo jsem z Brna, psal jsem mu a on že se toho do čtvrtka potřebuje zbavit, a na zprávu kde to auto můžu vidět neodepsal tak .... , určite bych se jinak na to rád podíval a něco si vzal kdyby to bylo dobré
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Co jste si na vaše
koupili jako první ? Do čeho byla první investice ?
koupili jako první ? Do čeho byla první investice ?Re: Sajlem - začíná
chladič, olej, kontrola brzdovky, výměna rozvoďáku....a nejdůležitější sportovní filtr 

- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Redy píše:chladič, olej, kontrola brzdovky, výměna rozvoďáku....a nejdůležitější sportovní filtr
No práve ten fíltr
taky bych ho tam hnedka koupil ale zase si říkám že je lepší dát auto provně dohromady, aby nezatíkalo do šíbru zkontrolovat a přetěsnit motor než ... kupovat nerez výfuk, svody, atd ...- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
tak za dva dny budu mít svou uplně první oficiální výplatu ... tak .... musí padnout celá do auta
- Warezz.K
- Fórum podpora

- Kontaktovat uživatele:
Já dělám to samý
Nejdřív opravy a výměna unavených dílů stářím apod a ladění a pak teprve nějakej lehčí tuning 
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Warezz.K píše:Já dělám to samýNejdřív opravy a výměna unavených dílů stářím apod a ladění a pak teprve nějakej lehčí tuning
Já si udělám prvně asi nějakou radost. A příští výplata až opravy.

- Warezz.K
- Fórum podpora

- Kontaktovat uživatele:
Ono mě dělá radost i to, že to opravuju a celkově se v tom hrabu
Mě dělá radost celkově vlastnění tohohle auta
Nelituju tý koupě tehdy. Byl sem ulítlej do Peugeotu 206 ale jak jsem spatřil tohle, tak si mě to získalo. Přirovnávám - Uvidíte jo kočku ženskou, blonďatou a ona čeká na odpověď chceš mě nebo si mě vezme někdo jinej. Tak to prostě sem neváhal a beru všema 21 
Ačkoliv ještě více ulítlej jsem do Hondy S2000 ale to je sen
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Warezz.K píše:Ono mě dělá radost i to, že to opravuju a celkově se v tom hrabuMě dělá radost celkově vlastnění tohohle auta
Nelituju tý koupě tehdy. Byl sem ulítlej do Peugeotu 206 ale jak jsem spatřil tohle, tak si mě to získalo. Přirovnávám - Uvidíte jo kočku ženskou, blonďatou a ona čeká na odpověď chceš mě nebo si mě vezme někdo jinej. Tak to prostě sem neváhal a beru všema 21
tak to mě teší taky cokoliv co se na autě dělá když to dobře dopadne
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Tak konečně bylo trochu peněz a trochu času, Původní plán byl kit sání z leštěného hliníku ale pak jsem se rozhodl pro levnější variantu. Sportovní vzducháč a k tomu plastové potrubí + odfukovej filtr. Finančně to vyšlo úžasně. Zvuk parádní. Foto dodám.
Ale moje první úprava motoru .... mám z toho dobrej pocit že jsem to zvládl a dokonce to funguje. Pro zkušeného technika s garáži ale otázka chvilky, mě to zabralo 2h na parkovišti. 

- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Dálší v plánu je snížit , vyvařit , a očalounit interier. O kolik to kdo máte snížene ?
hah, to byla také moje první úprava
dobrá práce 
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Redy píše:hah, to byla také moje první úpravadobrá práce
jj díky, mám omezené prostředky tak dělám jen to co je zatím v mých silách, na parkovišti se toho moc vymyslet nedá.
Jen ted nevím o kolik to snížit, a jak moc to bude odskakovat když na seriové tlumiče dám kratší pružiny.
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
kufrové dveře už jsou vyměněny, šíbr taky. Přez zimu se to nechá vše komplet vyvařit, a ... mezitím nakupovat spoustu dílů , a na jaro to tam všechno dát najednou
takovou jednu velkou ránu. 
takovou jednu velkou ránu. 
Držím palce! U koho budeš vyvařovat? A co plánuješ nakupovat? 
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Redy píše:Držím palce! U koho budeš vyvařovat? A co plánuješ nakupovat?
JEště nevím kdo by mi to dokázal udělat a byl šikovnej za rozumné peníze, momentálně se bude dělat exterier a interier , motor ... zatím ne , nějakej ten komplet body kit, rozšířit podložkama cca 5 cm na každé straně, kapota s nádechem, křídlo , lambodors, nasávání střechou , snížit približně 6-8cm, dopředu black angel, a kola ...(musím ještě vyzkoušet) ale myslím že ... 18-19´´ by se tam měli vejít profil .. tak 35-40
Ty bláho, tak to vypadá na kompletku
! co se týče klempířiny tam ti můžu hodně dobře poradit, zrovna mi tam auto stojí na komplet renovaci...jestli to nemáš daleko do Mělníka, tak pana Rameše
s lambodoors držím palce, také jsem je měl v plánu ale nikde není nikdo schopnej kdo by dodržel slovo a opravdu je vyrobil
19ky kola už jsou fakt extrem a pokud s tím chceš ještě jezdit tak bych doporučil menší, to auto je malé a jsou na něm znát i 16ky jako mám třeba já
17ky bych tam dal asi maximum
na ty nádechy pozor ať tam pak nezatejká voda, často to takhle lidi řešili a pak to radši dávali pryč...já kvůli světlům mám teď taky špatnej přívod vzduchu ale spíš než nádechem na kapotě to budu řešit přívodem hadicí z nárazníku 
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
No jsem z Brna takže to je celkem štreka, mám v plánu udělat velkej projekt, jen to auto chci dát plně do pořádku a pak to upravit.
A počkat .. ty lambodors jak tady tvrdili že je udělali, a že je prodávajt tak ... nakonec udělané nejsou ?

A počkat .. ty lambodors jak tady tvrdili že je udělali, a že je prodávajt tak ... nakonec udělané nejsou ?