ladeni sibru
Moderátor: Minor
ladeni sibru
Nemuzete mi nekdo poradit,zda jde nejakym zpusobem serizovat sibr?Jde mi o to,ze jsem si konecne koupil karbon a jaksi to na ridicove strane,hlavne bliz celnimu oknu je trosku vys,jak na druhe,zitra to zkusim nafotit,ale jen tak predbezne se ptam. 
Re: ladeni sibru
Zajímavé, do šíbru se chci co nejdřív pustit, tak doufám, že mě potká podobná nepříjemnustka 
- Job!k
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
když jsem koupil mazla tak mi bylo řečeno že je čerstvě dělaný polstrování šíbru proto nesedělo u řidiče zadní roh po asi půl roce používání se to jednoho dne krásně srovnalo tak jsem byl jenom rád
zase na to musim prijit sam? Re: ladeni sibru
J!R! píše:*cry* zase na to musim prijit sam?Tak nesedi mi levej(ridicuv) predni roh,ale udajne se to naladit da.....manual str 406: levej sloupec je nastaveni vysky a pravej sloupec nastaveni postranich mezer.............ted jeste zjistit jak..........zatim je na me moc brzy
každopádne sa dá očakávať, že karbónový šíber úplne presne sedieť nebude, no...

enjoy VTEC
pepo crx píše:J!R! píše:*cry* zase na to musim prijit sam?Tak nesedi mi levej(ridicuv) predni roh,ale udajne se to naladit da.....manual str 406: levej sloupec je nastaveni vysky a pravej sloupec nastaveni postranich mezer.............ted jeste zjistit jak..........zatim je na me moc brzy
to sa fakt dá? to musím na to v tom manuály pozrieť, mal som za to že sa to nedá...
každopádne sa dá očakávať, že karbónový šíber úplne presne sedieť nebude, no...
Ja bohuzel predpokladal,ze tam bude sedet,pac jsem byl ujistovan,ze sedi na 100% ....skoda,uvidim co s tim ladenim,ale taky se mi to nezda.Navic se zacinam bat jak bude sedet karbonova kapota

- Antiamik
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Má tu niekto z vás zavarený šíber? Dá sa to urobiť aby to aj trocha slušne vypadalo?
Ja už nemám nervy na to stále vyberať litre vody

Karbonový šíbr kdysi koupil Jofrey a musel to celé dopasovávat 
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
Minor píše:Karbonový šíbr kdysi koupil Jofrey a musel to celé dopasovávat
Aha,tak zebych se zkusil optat jeho...A uz sis udelal caj?
Je zima Re: ladeni sibru
J!R! píše:...A uz sis udelal caj?Je zima
Udělal. Kafe. A jsou to jablíčka. Auto skoro netopilo a tak jsme po cestě poněkud mrzli, obvzlášť když jsme byli z toho deště trochu promočení.
Takže myslím, že mě tvá láhev navečer zachránila od projevů nějakého ošklivého nastydnutí

Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
- Autozednik Mambo
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Antiamik píše:Má tu niekto z vás zavarený šíber? Dá sa to urobiť aby to aj trocha slušne vypadalo?
to zadělěj silikonem černým nebo tak, pokud mas v kufru vodu tak asi budou vypadle ty hadičky pod svetlama, zavařit se to da proč ne, plech svařečka a je to, stejne ten šibr je na nic bo pali do bedny v letě akorat... nebo ho sprav
A kde mas vodu?Vzdyt ta, jsou 4 odtokovy mista....Jinak zavareny sibr jsem videl na C4g a myslim ze to az takova sranda neni,precejen to neni rovny.A ja osobne mam sibr velice v oblibe,ostane jako i naporovou klapku pro ridice 

nižšie celý mechanizmus by som určite nedával, nebude tým pádom priliehať tak jak má a voda si tade nájde cestu. a zavariť šíber by podľa mňa bola škoda...
tiež som mal voľakedy podozrenie že mi tade niekade tečie voda na zadnú lavicu, šíber s tým ale nemal vůbec nič spoločné..
na 100% neprilieha šíber ani mne, ale funguje a nepodteká, to je pre mňa podstatné
a len ako pikošku uvediem, že pred klampiarinou, ktorú som musel po búračke robiť (nájdete to v inom topicu tu na fóre), bol rozdiel v uhlopriečkach otvoru šíbra v streche po premeraní až 1 cm!!! a to opticky nebolo nič vidieť...
teda príčin prečo niečo nepasuje može byť vždy viac...
tiež som mal voľakedy podozrenie že mi tade niekade tečie voda na zadnú lavicu, šíber s tým ale nemal vůbec nič spoločné..
na 100% neprilieha šíber ani mne, ale funguje a nepodteká, to je pre mňa podstatné
a len ako pikošku uvediem, že pred klampiarinou, ktorú som musel po búračke robiť (nájdete to v inom topicu tu na fóre), bol rozdiel v uhlopriečkach otvoru šíbra v streche po premeraní až 1 cm!!! a to opticky nebolo nič vidieť...

teda príčin prečo niečo nepasuje može byť vždy viac...

enjoy VTEC
Mě se zase šíbr začne při 100Km/h a vice trošku zvedat a foukat dovnitř..... Zadek šíbru se o trošičku(2cm) zvedne a fouká to jako kdbych měl pootevřený okno.
PospiTc píše:Mě se zase šíbr začne při 100Km/h a vice trošku zvedat a foukat dovnitř..... Zadek šíbru se o trošičku(2cm) zvedne a fouká to jako kdbych měl pootevřený okno.
tak to tam musíš mať niečo zle...

enjoy VTEC
No +/- Ale je pravda, že jsem se v tom ještě neštoural... Každopádně je to velmi nepříjemné.
- Antiamik
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:A kde mas vodu?Vzdyt ta, jsou 4 odtokovy mista....Jinak zavareny sibr jsem videl na C4g a myslim ze to az takova sranda neni,precejen to neni rovny.A ja osobne mam sibr velice v oblibe,ostane jako i naporovou klapku pro ridice
Mám vodu v kufri aj na zadnej lavici doslova leje zo vzpier zadných dverí! Keď celu noc prší ako dnes normálne by som vybral pár litrov vody. Okolie vzpier som silikonoval, guma je ok, odstránil som el. vedenia k brzde v krídle aj zadný stierač je fuč, strešné lišty som kontroloval a silikonoval...
Šíber nemôžem rozoberať na parkovisku a ako píše Mambo je to dobrá vec ale ja mám 195cm takže mi furt pere slnko do ksichtu
Nie som klampiar ale podla mna sa to zvlní keď to bude niekto variť tak preto sa pýtam.
Antiamik píše:J!R! píše:A kde mas vodu?Vzdyt ta, jsou 4 odtokovy mista....Jinak zavareny sibr jsem videl na C4g a myslim ze to az takova sranda neni,precejen to neni rovny.A ja osobne mam sibr velice v oblibe,ostane jako i naporovou klapku pro ridice
Mám vodu v kufri aj na zadnej lavici doslova leje zo vzpier zadných dverí! Keď celu noc prší ako dnes normálne by som vybral pár litrov vody. Okolie vzpier som silikonoval, guma je ok, odstránil som el. vedenia k brzde v krídle aj zadný stierač je fuč, strešné lišty som kontroloval a silikonoval...
Šíber nemôžem rozoberať na parkovisku a ako píše Mambo je to dobrá vec ale ja mám 195cm takže mi furt pere slnko do ksichtu
Nie som klampiar ale podla mna sa to zvlní keď to bude niekto variť tak preto sa pýtam.
Slysel jsem ze je to pomerne casty jev ze je voda na zadni lavici ci v kufru,ale spis bych to videl na bud bourane auto,anebo v lepsim pripade ucpany nejaky odtokovy kanalek.Nebyl treba delany lak?Jinak si myslim ze v tvym pripade neni problem v sibru,ale v kufrovym viku.Mozna by stalo za to vyhodit zadni plasty,clonitka,zrcatko a castecne plasty z ackovych sloupu,oddelat stropni tapec a omrknout ty odtokovy hadice co vaci ceckovyma sloupkama.Chce to hledat a hledat,sibru by byla vazne skoda....
Jinak
Ona i takova prosklena strecha vypada hezky,ale musi to dost vazit....a treba ji nekdo znate
Potkal jsem ji na jedne benzince mezi Prahou a Plzni,kdyz jsem si jel pro celopero(kolo).Majitel(ka) tam nejspis pracuje
Bohuzel to neni az tak poznat,ale je opravdu cela prosklena,nechtel jsem kolem ni nejak podezrele postavat a navic fotit:)
Bohuzel to neni az tak poznat,ale je opravdu cela prosklena,nechtel jsem kolem ni nejak podezrele postavat a navic fotit:)-
Vasa
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
No mě do kufru teklo taky a bylo to vypadlou hadicí od šíbru která vede sloupkem a vyusťuje v pravo v podběhu tak tam byla vypadlá. A měl jsem taky strašný vody v kufru.
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“