ladeni sibru

Jste v nesnázích, někde je chyba a vy nevíte jak dál? Pište sem...

Moderátor: Minor

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

ladeni sibru

Příspěvekod J!R! » 11 dub 2010 21:28

Nemuzete mi nekdo poradit,zda jde nejakym zpusobem serizovat sibr?Jde mi o to,ze jsem si konecne koupil karbon a jaksi to na ridicove strane,hlavne bliz celnimu oknu je trosku vys,jak na druhe,zitra to zkusim nafotit,ale jen tak predbezne se ptam. ;)

Redy
Šéfík!:)
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Re: ladeni sibru

Příspěvekod Redy » 11 dub 2010 22:37

Zajímavé, do šíbru se chci co nejdřív pustit, tak doufám, že mě potká podobná nepříjemnustka :)

Job!k
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Job!k » 11 dub 2010 23:12

když jsem koupil mazla tak mi bylo řečeno že je čerstvě dělaný polstrování šíbru proto nesedělo u řidiče zadní roh po asi půl roce používání se to jednoho dne krásně srovnalo tak jsem byl jenom rád

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 12 dub 2010 05:54

*cry* zase na to musim prijit sam? :lol: Tak nesedi mi levej(ridicuv) predni roh,ale udajne se to naladit da.....manual str 406: levej sloupec je nastaveni vysky a pravej sloupec nastaveni postranich mezer.............ted jeste zjistit jak..........zatim je na me moc brzy :D

pepo crx
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod pepo crx » 12 dub 2010 17:14

J!R! píše:*cry* zase na to musim prijit sam? :lol: Tak nesedi mi levej(ridicuv) predni roh,ale udajne se to naladit da.....manual str 406: levej sloupec je nastaveni vysky a pravej sloupec nastaveni postranich mezer.............ted jeste zjistit jak..........zatim je na me moc brzy :D

:shock: to sa fakt dá? to musím na to v tom manuály pozrieť, mal som za to že sa to nedá... :geek:
každopádne sa dá očakávať, že karbónový šíber úplne presne sedieť nebude, no... *oprava*
enjoy VTEC

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 12 dub 2010 20:43

pepo crx píše:
J!R! píše:*cry* zase na to musim prijit sam? :lol: Tak nesedi mi levej(ridicuv) predni roh,ale udajne se to naladit da.....manual str 406: levej sloupec je nastaveni vysky a pravej sloupec nastaveni postranich mezer.............ted jeste zjistit jak..........zatim je na me moc brzy :D

:shock: to sa fakt dá? to musím na to v tom manuály pozrieť, mal som za to že sa to nedá... :geek:
každopádne sa dá očakávať, že karbónový šíber úplne presne sedieť nebude, no... *oprava*

Ja bohuzel predpokladal,ze tam bude sedet,pac jsem byl ujistovan,ze sedi na 100% ....skoda,uvidim co s tim ladenim,ale taky se mi to nezda.Navic se zacinam bat jak bude sedet karbonova kapota :o Jinak to ohledne ladeni jsem mel pouze jako vzkaz od kamosa na icq,co mi preklada neco z manualu,kdyz si fakt nevim rady,tudiz mu musim napsat a zjistit vic info.Jeste me napadlo spustit trosku niz cely mechanisnus sibr a na uchytech vymezit podlozkama....Jak bude cas,tak se o neco pokusim... *crx*

Antiamik
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Antiamik » 13 dub 2010 10:14

Má tu niekto z vás zavarený šíber? Dá sa to urobiť aby to aj trocha slušne vypadalo?
Ja už nemám nervy na to stále vyberať litre vody *cozejakozeco*

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 13 dub 2010 10:49

Karbonový šíbr kdysi koupil Jofrey a musel to celé dopasovávat :x
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 13 dub 2010 10:53

Minor píše:Karbonový šíbr kdysi koupil Jofrey a musel to celé dopasovávat :x

Aha,tak zebych se zkusil optat jeho...A uz sis udelal caj? *drinks* Je zima :)

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 13 dub 2010 12:04

J!R! píše:...A uz sis udelal caj? *drinks* Je zima :)

Udělal. Kafe. A jsou to jablíčka. Auto skoro netopilo a tak jsme po cestě poněkud mrzli, obvzlášť když jsme byli z toho deště trochu promočení.
Takže myslím, že mě tvá láhev navečer zachránila od projevů nějakého ošklivého nastydnutí *drinks*
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287

Autozednik Mambo
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Autozednik Mambo » 13 dub 2010 15:28

Antiamik píše:Má tu niekto z vás zavarený šíber? Dá sa to urobiť aby to aj trocha slušne vypadalo?
Ja už nemám nervy na to stále vyberať litre vody *cozejakozeco*

to zadělěj silikonem černým nebo tak, pokud mas v kufru vodu tak asi budou vypadle ty hadičky pod svetlama, zavařit se to da proč ne, plech svařečka a je to, stejne ten šibr je na nic bo pali do bedny v letě akorat... nebo ho sprav

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 13 dub 2010 16:55

A kde mas vodu?Vzdyt ta, jsou 4 odtokovy mista....Jinak zavareny sibr jsem videl na C4g a myslim ze to az takova sranda neni,precejen to neni rovny.A ja osobne mam sibr velice v oblibe,ostane jako i naporovou klapku pro ridice *jizda*

pepo crx
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod pepo crx » 13 dub 2010 18:16

nižšie celý mechanizmus by som určite nedával, nebude tým pádom priliehať tak jak má a voda si tade nájde cestu. a zavariť šíber by podľa mňa bola škoda...
tiež som mal voľakedy podozrenie že mi tade niekade tečie voda na zadnú lavicu, šíber s tým ale nemal vůbec nič spoločné.. :geek:
na 100% neprilieha šíber ani mne, ale funguje a nepodteká, to je pre mňa podstatné 8-)

a len ako pikošku uvediem, že pred klampiarinou, ktorú som musel po búračke robiť (nájdete to v inom topicu tu na fóre), bol rozdiel v uhlopriečkach otvoru šíbra v streche po premeraní až 1 cm!!! a to opticky nebolo nič vidieť... *cry*
teda príčin prečo niečo nepasuje može byť vždy viac... *drinks*
enjoy VTEC

PospiTc
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PospiTc » 13 dub 2010 18:39

Mě se zase šíbr začne při 100Km/h a vice trošku zvedat a foukat dovnitř..... Zadek šíbru se o trošičku(2cm) zvedne a fouká to jako kdbych měl pootevřený okno.

pepo crx
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod pepo crx » 13 dub 2010 19:04

PospiTc píše:Mě se zase šíbr začne při 100Km/h a vice trošku zvedat a foukat dovnitř..... Zadek šíbru se o trošičku(2cm) zvedne a fouká to jako kdbych měl pootevřený okno.

:o 2 cm?! Ty jo, tak to už je trošku moc... *help*
tak to tam musíš mať niečo zle... *oprava*
enjoy VTEC

PospiTc
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PospiTc » 13 dub 2010 19:15

No +/- Ale je pravda, že jsem se v tom ještě neštoural... Každopádně je to velmi nepříjemné.

Antiamik
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Antiamik » 13 dub 2010 19:15

J!R! píše:A kde mas vodu?Vzdyt ta, jsou 4 odtokovy mista....Jinak zavareny sibr jsem videl na C4g a myslim ze to az takova sranda neni,precejen to neni rovny.A ja osobne mam sibr velice v oblibe,ostane jako i naporovou klapku pro ridice *jizda*

Mám vodu v kufri aj na zadnej lavici doslova leje zo vzpier zadných dverí! Keď celu noc prší ako dnes normálne by som vybral pár litrov vody. Okolie vzpier som silikonoval, guma je ok, odstránil som el. vedenia k brzde v krídle aj zadný stierač je fuč, strešné lišty som kontroloval a silikonoval...
Šíber nemôžem rozoberať na parkovisku a ako píše Mambo je to dobrá vec ale ja mám 195cm takže mi furt pere slnko do ksichtu

Nie som klampiar ale podla mna sa to zvlní keď to bude niekto variť tak preto sa pýtam.

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 13 dub 2010 19:45

Antiamik píše:
J!R! píše:A kde mas vodu?Vzdyt ta, jsou 4 odtokovy mista....Jinak zavareny sibr jsem videl na C4g a myslim ze to az takova sranda neni,precejen to neni rovny.A ja osobne mam sibr velice v oblibe,ostane jako i naporovou klapku pro ridice *jizda*

Mám vodu v kufri aj na zadnej lavici doslova leje zo vzpier zadných dverí! Keď celu noc prší ako dnes normálne by som vybral pár litrov vody. Okolie vzpier som silikonoval, guma je ok, odstránil som el. vedenia k brzde v krídle aj zadný stierač je fuč, strešné lišty som kontroloval a silikonoval...
Šíber nemôžem rozoberať na parkovisku a ako píše Mambo je to dobrá vec ale ja mám 195cm takže mi furt pere slnko do ksichtu

Nie som klampiar ale podla mna sa to zvlní keď to bude niekto variť tak preto sa pýtam.

Slysel jsem ze je to pomerne casty jev ze je voda na zadni lavici ci v kufru,ale spis bych to videl na bud bourane auto,anebo v lepsim pripade ucpany nejaky odtokovy kanalek.Nebyl treba delany lak?Jinak si myslim ze v tvym pripade neni problem v sibru,ale v kufrovym viku.Mozna by stalo za to vyhodit zadni plasty,clonitka,zrcatko a castecne plasty z ackovych sloupu,oddelat stropni tapec a omrknout ty odtokovy hadice co vaci ceckovyma sloupkama.Chce to hledat a hledat,sibru by byla vazne skoda....

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 13 dub 2010 19:52

Jinak :) Ona i takova prosklena strecha vypada hezky,ale musi to dost vazit....a treba ji nekdo znate :) Potkal jsem ji na jedne benzince mezi Prahou a Plzni,kdyz jsem si jel pro celopero(kolo).Majitel(ka) tam nejspis pracuje *crx* Bohuzel to neni az tak poznat,ale je opravdu cela prosklena,nechtel jsem kolem ni nejak podezrele postavat a navic fotit:)
Přílohy
DSC00206.JPG

Vasa
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Vasa » 13 dub 2010 20:24

No mě do kufru teklo taky a bylo to vypadlou hadicí od šíbru která vede sloupkem a vyusťuje v pravo v podběhu tak tam byla vypadlá. A měl jsem taky strašný vody v kufru.

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“