ED9 bílá lazzzik

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

ED9 bílá lazzzik

Příspěvekod lazzzik » 28 říj 2009 15:41

Ahoj,jmenuju se Michal a ale spousta kamarádů mi říkají Lazi,radči nebudu říkat proč :D
Mojí HONDÍ éru začal můj brácha,když jsem byl opravdu malý tak si pořídil crx,dodnes si to pamatuju,jako kdyby to bylo včéra,přišel jsem k němu na dvůr a tam se hřála na sluníčku červenoučká hondička,už v ten moment jsem si řekl,že si jednou tohle auto pořídím,byla to prostě láska na první pohled *love* .Brácha jí pak náke léta měl až nakonec šla do světa.A do dneška je názoru-že to bylo jeho nejlepčí auto ;) No a slovo dalo slovo a já si 20.11.2008 koupil svůj vysněný sen-hondu CRX :)

Obrázek
Obrázek

Při prvni jízdě pršelo sněželo jak blázen ale to mi vůbec nevadilo,náramně sem si jízdu domu užil.Předešlí majitel se o ní zdřejmě moc dobře nestaral,interiér byl značně vykuchaný a celý špinavý ale motor byl supr.Tak druhý den jsem nakoupil pár svých oblíbených vonavých stromečků a začalo se s uklídem *dance* Asi po 3 dnech ježdění ,sem se koukal na stav oleje a když jsem vyndal měrku tak to semnou málem šlehlo,na měrce nebyla ani kapička oleje!Předešlí majitel při koupi říkal že ho nedávno měnil tak sem na to nebral zřetel ale ted už vím že to byla veliká chyba a že první co sem měl udělat bylo skontrolovat olej!No chybama se člověk učí.Při každodením ježděním sem nezjistil žádné závady kteté by mi bránily v drandění.Pak přišla zima,napadl sníh,mrazíky udeřily tak smutně čekala na parkovišti(samozřejmě na hlídaném ;) )na příchod prvního hezkého počasí.

Obrázek

Během zimy jsem trochu poscháněl chybějící interiér a doladil pár drobností.Když nám už konečně přišlo jaro tak se začalo s první úpravou.
Zavařily se boční lišty,střešní žlábky,kliky a anténa.

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Potom se to aspon trochu fouklo lakem abych nejezdil v plniči :D

Obrázek
Obrázek

Tak to byly asi zatím největčí upravy,cca před měsícem se měnily u P.Rameše silentbloky a čepy a v pátek mu hondičku vezu zas,budou se dělat lemy,dovyvařit karoserii(prahy atd..) a ještě pár věcí,pak si jí odvezu do garáže a jak jen to půjde budu na ní makat.Pak už se jen rozhodnout pro jaký lak,pač mám v hlavě tucet nápadů :lol:
Tak snad sem vás moc nenudil a promintě pravopis *honda*

pepo crx
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Re: lazi-crx

Příspěvekod pepo crx » 24 lis 2009 13:51

Ty jo, tiež pekne na nej makáš *fin*
Tiež som rozmýšľal či zavariť kľučky a nechal som to pak radšej tak, v zime by sa totiž primrznuté dvere o tesniace gumy asi mohli ťažko bez kľučky ťahať... ...aj keď moje crx už asi sneh neuvidí... :lol:
Ešte ma zaujíma ale to zavarenie strešných žliabkov... ...tiež som o tom uvažoval, ale kasňa pri dvíhaní, na nerovnostiach a pod. pracuje a v tých žliabkoch by sa to mohlo časom prejaviť praskaním, aspoň tak mi tvrdili moji klampiari a zatiaľ v ničom, čo mi tvrdili, nekecali, tak som to nechal pak radšej tak. Nemáš s tým zatiaľ problém? :?:
enjoy VTEC

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 25 lis 2009 02:10

děkuji,jak řikám,dnes už bych tam kliky nechal,je to daleko hezčí podle mě.Ty střešní žlábky už mám zavařené cca přes půl roku nák tak abych nelhal a zatím vše v pohodě,tak uvidíme jak se to bude tvářit ;)

pepo crx
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod pepo crx » 25 lis 2009 07:50

jj, úplne hladké sa to nepáči ani mne, ja som na kľučkách zahladil len zámky a celé to bude fachčiť na magicare, a po tých stredových oterových lištách dverí som zahladil len otvory, a ten ohyb ktorý tam je som tiež nechal a myslím že to vyzerá good, aspoň pre mňa 8-)
a to striekanie farbou, neviem neviem, mám z tých fotiek zmiešané pocity... :roll: nezložené prahové lišty, striekanie vonku a tak... *nevim*
enjoy VTEC

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 25 lis 2009 15:41

to stříkání mi dělal známý za pár kaček,němělo cenu nechávat to celé lakovat kdyz se na tom potřebovalo udělat ještě moc věcí,takže se to stříklo jen aby to nebylo v plniči.

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 05 dub 2010 12:04

Tak držim palce ať to dobře dopadne a hnedle se pochlub! *dobrety*

exxsodus
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod exxsodus » 05 dub 2010 14:35

lazzzik píše:
Honda CRX 002.jpg

:o kolik kitu

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 05 dub 2010 23:19

Mám navařené nové lemy a nepříde mi že by tam bylo moc kitu když se to ještě zbrousí.

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 06 dub 2010 20:54

tak ted jsem právě omyl všechny těsnící gumy které jsem musel sundat kůli laku a naleštil jsem je indulonou a vypadají skoro jak nové :D *honda*

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 08 dub 2010 08:03

tak další fotos
Přílohy
Honda CRX 014.jpg

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 08 dub 2010 08:05

...
Přílohy
Honda CRX 011.jpg

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 08 dub 2010 08:06

...
Přílohy
Honda CRX 012.jpg

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 08 dub 2010 08:46

...
Přílohy
Honda CRX 007.jpg
Honda CRX 006.jpg
Honda CRX 004(2).jpg
Honda CRX 003.jpg
Honda CRX 002.jpg
Honda CRX 001.jpg

Andrew.DC07
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Andrew.DC07 » 12 dub 2010 20:21

Mazec jen at se dari taky ted kituju a brousim po novych lemech tak at se dari a dela radost *honda*

Autozednik Mambo
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Autozednik Mambo » 25 dub 2010 17:53

čus jak to drží ten bílý kit v těch lištách z odstupem času? sem uvažoval tam dat nejprve zeleny na díry a pak bily aby to nepopraskalo?
Naposledy upravil(a) Autozednik Mambo dne 11 říj 2011 21:02, celkem upraveno 1 x.

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 31 črc 2010 00:34

Tak jsem si dnes uvědomil,že jsem sem už dlouho nenapasl žádné novinky.Hondici už mám dávno doma z laku,myslím si,že lak dopadl dobře,náké chybyčky jsem našel ale čert to vem.Jsem rád,že už to mám celé vyvařené a hozené v novém kabátě.Díky mé časové neschopnosti my trvalo docelo dlouho než jsem to celé nastrojil s pomocí mého táty ale ještě mi chybý detaily.Ted mám odstrojený kompletně celý zavazadlový prostor a rozmýšlím se jesli budu dělat menčí zástavbu muziky a nebo ne,každopádně bych to chtěl nákým spůsobem vytlumit aby mi tam nic neskřípalo :D Co je ted pro mě prvořadá věc,že musim nechat vyměnit rozvody u Pana Rameše a vůbec skontrolovat hondici celou.Pak bych určitě rád zakoupil lepčí brzdy a nový podvozek asi stavitelný pač bych to rád položil ještě o kus níž ;) Ale všechno je to o penězích takže musím zas něco našetřit.
Přílohy
PICT2459.JPG

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 31 črc 2010 00:35

*honda*
Přílohy
PICT2461.JPG

Antiamik
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Antiamik » 31 črc 2010 18:52

:shock: Fantastické!!! Ako z Fabriky, tak nech tak vydrží čo najdlhšie *fin*

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 31 črc 2010 19:42

děkuji moc,to potěší:-)dnešního hezkého počasí sme využili s přítelkyní a pořádně sme jí zase umyli a naleštili,tak mám zas radost *honda*

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 01 srp 2010 18:57

Za mě také všechny palce nahoru!! *fin* *fin* *fin* *fin* jen tak dál kámo!

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“