Mojí HONDÍ éru začal můj brácha,když jsem byl opravdu malý tak si pořídil crx,dodnes si to pamatuju,jako kdyby to bylo včéra,přišel jsem k němu na dvůr a tam se hřála na sluníčku červenoučká hondička,už v ten moment jsem si řekl,že si jednou tohle auto pořídím,byla to prostě láska na první pohled
.Brácha jí pak náke léta měl až nakonec šla do světa.A do dneška je názoru-že to bylo jeho nejlepčí auto

Při prvni jízdě pršelo sněželo jak blázen ale to mi vůbec nevadilo,náramně sem si jízdu domu užil.Předešlí majitel se o ní zdřejmě moc dobře nestaral,interiér byl značně vykuchaný a celý špinavý ale motor byl supr.Tak druhý den jsem nakoupil pár svých oblíbených vonavých stromečků a začalo se s uklídem
Asi po 3 dnech ježdění ,sem se koukal na stav oleje a když jsem vyndal měrku tak to semnou málem šlehlo,na měrce nebyla ani kapička oleje!Předešlí majitel při koupi říkal že ho nedávno měnil tak sem na to nebral zřetel ale ted už vím že to byla veliká chyba a že první co sem měl udělat bylo skontrolovat olej!No chybama se člověk učí.Při každodením ježděním sem nezjistil žádné závady kteté by mi bránily v drandění.Pak přišla zima,napadl sníh,mrazíky udeřily tak smutně čekala na parkovišti(samozřejmě na hlídaném Během zimy jsem trochu poscháněl chybějící interiér a doladil pár drobností.Když nám už konečně přišlo jaro tak se začalo s první úpravou.
Zavařily se boční lišty,střešní žlábky,kliky a anténa.

Potom se to aspon trochu fouklo lakem abych nejezdil v plniči
Tak to byly asi zatím největčí upravy,cca před měsícem se měnily u P.Rameše silentbloky a čepy a v pátek mu hondičku vezu zas,budou se dělat lemy,dovyvařit karoserii(prahy atd..) a ještě pár věcí,pak si jí odvezu do garáže a jak jen to půjde budu na ní makat.Pak už se jen rozhodnout pro jaký lak,pač mám v hlavě tucet nápadů
Tak snad sem vás moc nenudil a promintě pravopis