Tak jen ve zkratce koupeno v Polsku při výběru děkuji Dudlovi
 a za přivezení z Polska Filipovi
  a za přivezení z Polska Filipovi   A za přívoz před barák Lazzzikovi
  A za přívoz před barák Lazzzikovi   Ještě jednou všem moc děkuji !!!!
  Ještě jednou všem moc děkuji !!!! Tak přivezeno domu v neděli 19.1.2020 tak že tento týden jsem se věnoval jen abych to mohl přihlásit. Tak všechny doklady na konec mám
 tak že v pondělí se jde na úřad to přihlásit.( doufám že se to povede ) Jen mě mile překvapilo,že mám euro 1
  tak že v pondělí se jde na úřad to přihlásit.( doufám že se to povede ) Jen mě mile překvapilo,že mám euro 1   

. Vypadá zachovale a vše lícuje.
 . Vypadá zachovale a vše lícuje.

Koukam, ze EEcka jeste porad rostou..prozradis cenu ? Ja kdyz na podzim shanel, tak jsem do Polska ani nekoukal, porad to mam zafixovany ve stylu Rumunsko a spol, byt aut tam je peknejch dost, stejne koukam vzdycky radsi na zapad. Tohle ale vypada na fotkach hezky, tak nam o ni jeste neco prpzrad
 Koukam, ze EEcka jeste porad rostou..prozradis cenu ? Ja kdyz na podzim shanel, tak jsem do Polska ani nekoukal, porad to mam zafixovany ve stylu Rumunsko a spol, byt aut tam je peknejch dost, stejne koukam vzdycky radsi na zapad. Tohle ale vypada na fotkach hezky, tak nam o ni jeste neco prpzrad  samozřejmě mouchy to má, ale která ne.
  samozřejmě mouchy to má, ale která ne.   Ale pomalu se na ni bude pracovat
  Ale pomalu se na ni bude pracovat   a teď jedna kontrolní otázka kam patří značek na fotce?
  a teď jedna kontrolní otázka kam patří značek na fotce?