jo a tu jednu fotku jak tam sem tak sem náhodou našel když sem se nani byl tenkrát před rokem a půl kouknout

Moderátor: Minor

jak si tam visí
 jak si tam visí   ta manžeta je snad začarovaná či co (opět prasklá na úplně stejném místě jako ty předešlé). Jsem ani nevěděl že jste  fotili když ses na ni byl podívat
  ta manžeta je snad začarovaná či co (opět prasklá na úplně stejném místě jako ty předešlé). Jsem ani nevěděl že jste  fotili když ses na ni byl podívat  Když se na to koukám měl jsem si Perlu nechat jako wintercar
  Když se na to koukám měl jsem si Perlu nechat jako wintercar 

Martin16 píše:bombajak si tam visí
ta manžeta je snad začarovaná či co (opět prasklá na úplně stejném místě jako ty předešlé). Jsem ani nevěděl že jste fotili když ses na ni byl podívat
Když se na to koukám měl jsem si Perlu nechat jako wintercar
 fotil jsem je než ste za náma přišli protože jsem tenkrát céro nepotkal snad 2 měsíce a oni tam stály hned dvě ?
 fotil jsem je než ste za náma přišli protože jsem tenkrát céro nepotkal snad 2 měsíce a oni tam stály hned dvě ?  tak jsem měl vánoce
 tak jsem měl vánoce   

nechtel jsem to sundavat když by se to tam hned nemohlo dát nový protože ještě nedorazilo orig těsnění pod pumpu
 nechtel jsem to sundavat když by se to tam hned nemohlo dát nový protože ještě nedorazilo orig těsnění pod pumpu  pak jsem chtěl vyhodit ven poloosu a nedávno tu James řešil že mu nejde povolit matka ( řikal sem si to se mi nikdy nestalo vždy ti přece šlo) a ono DOBRÝ DEN MĚ NEPOVOLÍŠ
 pak jsem chtěl vyhodit ven poloosu a nedávno tu James řešil že mu nejde povolit matka ( řikal sem si to se mi nikdy nestalo vždy ti přece šlo) a ono DOBRÝ DEN MĚ NEPOVOLÍŠ  . trhák se ohybal ,kolo protačelo , prostě nešlo
  . trhák se ohybal ,kolo protačelo , prostě nešlo  tak jsem tam pak fláknul ráčnu o velikosti XXL a až kdyš jsem vysel pnou vahou tak cvakla a povolila se ale už jsem to chtěl vzdát
 tak jsem tam pak fláknul ráčnu o velikosti XXL a až kdyš jsem vysel pnou vahou tak cvakla a povolila se ale už jsem to chtěl vzdát  zase pár fotek a pokračování zítra
 zase pár fotek a pokračování zítra  

hezká práce fakt
 hezká práce fakt  Koukám matice byla značně problémová
  Koukám matice byla značně problémová   nechtěla nechtěla, ale musela  a dobře jí tak potvoře
   nechtěla nechtěla, ale musela  a dobře jí tak potvoře   Těším se na další story
  Těším se na další story 

Maggoth píše:Sundat starter , vrazit páčidlo mezi věnec a kartel , nahřát matku a povolit. Vážím 86Kg a taky se ji nechtělo -po výše uvedeném to šlo samo. Důležité je pákou na matku nepůsobit pružením , ale "nárazem" sily/tlaku....
 hlavně matku musiš nahřát fakt jen trochu jinak vyhřeješ ložisko a de
 hlavně matku musiš nahřát fakt jen trochu jinak vyhřeješ ložisko a de  a to strčený pačidlo mezi věnec taky nevim no
 a to strčený pačidlo mezi věnec taky nevim no  ale každej má svůj systém
 ale každej má svůj systém  povolil jsem to až když byla velká páka a velkej trhák protože klasickej se krutil jak HAD
 povolil jsem to až když byla velká páka a velkej trhák protože klasickej se krutil jak HAD  a to snim běžně povoluju na CRVčkach kde je 36 a ne 32
 a to snim běžně povoluju na CRVčkach kde je 36 a ne 32 

Dnesja ráno došla manžeta na poloosu a těsnění na pumpu a pod víko ( takže complete)
  Dnesja ráno došla manžeta na poloosu a těsnění na pumpu a pod víko ( takže complete)  

)
 ) 

Fegut píše:na tenhle sohc jde sehnat kroužek na rozdělovač a ty těsnění na šachty svíček? Na normál dohc D16 je to asi nesehnatelný ne? A pošli mě to číslo účtu Petko, jinak tě oberu a nedám ti žádný prachy
 jinak to sehnat jde
 jinak to sehnat jde  i na D16 pokud by někdo chtěl těsnění pod svíčky na (D16) tak 4 mám na jaře si je u mě nechal obědnat jeden kluk a už se pak neozval a já je tam taky už mám
 i na D16 pokud by někdo chtěl těsnění pod svíčky na (D16) tak 4 mám na jaře si je u mě nechal obědnat jeden kluk a už se pak neozval a já je tam taky už mám  je to ale poměrně drahý 1ks -100kč jinak ten O kroužek na rozdělovač stojí kolem 100kč
 je to ale poměrně drahý 1ks -100kč jinak ten O kroužek na rozdělovač stojí kolem 100kč 

vypadá to ... tak všechno nově
  vypadá to ... tak všechno nově  Už se fakt těším až ji proženu
  Už se fakt těším až ji proženu 

velmi mnoho děkuji našim zasloužilým členům Petk@vi a Lazzzikovi že si ji vzali do parády a opravili co  se dalo
  velmi mnoho děkuji našim zasloužilým členům Petk@vi a Lazzzikovi že si ji vzali do parády a opravili co  se dalo  Cero jezdí naprosto parádně  chlapci mají zlaté ručky
  Cero jezdí naprosto parádně  chlapci mají zlaté ručky  takže všem mohu Hondu Samohýl je doporučit tedy pokud auto budou opravovat tihle dva kouzelníci
  takže všem mohu Hondu Samohýl je doporučit tedy pokud auto budou opravovat tihle dva kouzelníci 

Wláďa píše:Takže opět jedno velké díky Patk@vi za střešní tapek, který jsem si dnes byl vyzvednout na poště. Je v krásnym stavu a za přijatelnou cenu a myslim si že už bych dneska horko těžko sháněl hezčí. Plus mi k tomu přibalil i samolepku o kterou jsem si ani nepsal, tak ještě jednou, velké díky Petk@.
 nemáš vůbec zač já tam teklenc občas něco přidam někdy H znak prostě co je po ruce
 nemáš vůbec zač já tam teklenc občas něco přidam někdy H znak prostě co je po ruce  sem rad že tapec dopadl
 sem rad že tapec dopadl  

byť šlo o velmi banální záležitost
 byť šlo o velmi banální záležitost  bez tvojí pomoci bych rozvrtal půl auta
  bez tvojí pomoci bych rozvrtal půl auta 

OK Nedbaje ranního varováni cera ( musel jsem nahazovat přes káble) jsem neuváženě vyrazil směr Praha a zůstal trčet na Bulovce přimo v areálu primo na fleku pro sanity před chirurgií fakt pecka
 OK Nedbaje ranního varováni cera ( musel jsem nahazovat přes káble) jsem neuváženě vyrazil směr Praha a zůstal trčet na Bulovce přimo v areálu primo na fleku pro sanity před chirurgií fakt pecka   snad jako by si cero řeklo o chirurgicky zásah. Minor neváhal a v zajmu RVHP bleskově přijel přivezl baterku a mohl jsem pokračovat v cestě
  snad jako by si cero řeklo o chirurgicky zásah. Minor neváhal a v zajmu RVHP bleskově přijel přivezl baterku a mohl jsem pokračovat v cestě  . Velké uznáni a palec nahoru tomuhle člověku a jeho ochotě kdykoli pomoci.
  . Velké uznáni a palec nahoru tomuhle člověku a jeho ochotě kdykoli pomoci. 

velmi si toho vážím  neposlední řadě  i proto, že od jsem Minorka odjížděl i s věnovaným ventilátorem Moc díky
 velmi si toho vážím  neposlední řadě  i proto, že od jsem Minorka odjížděl i s věnovaným ventilátorem Moc díky  
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti