EE8 Dudla CRX sen splněn !!
Moderátor: Minor
Re: Dudla CRX sen splněn !! nový project EE8 další sen splněn :D
Moc, moc povedený!
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
tady mam nějake zaběry z mostu s hondama
jsem připraven na veškerou krytyku 
https://www.youtube.com/watch?v=teAEVOt ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=teAEVOt ... e=youtu.be
Honda CRX ED9... K20 SWAP...
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW
Tak například se píše kritika 
POdle mě jedeš pěkně, ale nejsem žádnej odborník.
POdle mě jedeš pěkně, ale nejsem žádnej odborník.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
No jo nejsem žádnej češtinař
určitě tam jsou velké rezervy
vypadá že je daleko ale ve skutečnosti to tak daleko není
ale když bude lepší počasí a volná trať tak to bude fajn 
určitě tam jsou velké rezervy Honda CRX ED9... K20 SWAP...
- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
tak lidičky menši UP
jak jste si už asi všimli udělal jsem swap brzd ted nějaky info koupil jsem přez minora znameho z vrakoviště třmeny z Accorda coupe 3l V6 kotouč o rozměru 282mm 24mm jsou to dvoupisty nechal jsem je opiskovak udělal jsem repas koupil nove gumičky valečky prostě vše na repas potom abych neco nezanedbal tak jsem koupil sadu panceřovích hadic na predek i zadek od značky HELL
:::......
jelikož origo kotouče na Acoord coupe maji 5x114 nebo nejakej podobnej rozměr dozvěděl jsem se že musim koupit kotouče na MG ZR180 velikost i tlouštka kotouče je stejna jen je tam rozteč šroubu 4x100
pak jsem hnedal co nejlepši a nejkvalitnějši alternativu k čemuž jsem dospěl že jsem koupil kotouče od značky EBC Turbogrooverdisk a k tomu destičky Ferodo DS 3000
potom zbejvalo posledni kapalina dlouho jsem hledal až jsem našel u brejkra kapalinu od EBC BF 307+ kapalina ma bod varu kolem 300stupnů takže to už mi přislo docela dost tak jsem vše zakoupil a pak už jen v rozmeci 3 tydnu čekal než vše dorazi
konečně vše dorazilo a ja se pustil do prace
zhodil kola začal montovat
všechno šlo jak po masle
kupodivu za par hodin hotovo
protože jsem si zakoupil ještě barvu na brzdy od foliatecu tak jsem to napadlal
a bylo hotovo přišel jsem dalši den vše už bylo uschle a krasne
do toho telefon že mi dorazili nové gumy
super řekl jsem si ale v tu chvili mi to došlo potřebuju kola na ktery muzu dat semislick a aby trochu vetrali ohledně brzd což ty nove nebyli proto jsem zkusil dat kola ze střibrneho ale jejda !! maji velky limec a na brzdy se kola nevešli
co ted ..... schaněl jsem nějake rozumne ale na internetu nikde nic -...
v tom mě napadl minor
zvedam telefon ptam se na nějake slušne 15ky a minor řika no viš ja ty no asi bych tu něco měl
rikam si parada jedu k němu bylo to OZ grandtourismo
a v 15kach no super řekl jsem si kolo jsem vyzkoušel pasovalo na ceně jsem se dohodli a šlo se nazouvat
brzdy jsou opravdu velke řikam si po nasazeni trochu škrtaji o závaži na kolech naštěsti vše drži a funguje jak ma jestě posledni dodělavky dolejva se brzdovka a odvzušnuje se
vše hotovo nasazuji se kola a je to
jde se to project brzda stejně tvrda ale o dost ostřejši po zajeti brzd kdy jsem dělal vše podle navodu kdy jsem jel dlouhou rovinku asi 50kou měl danej plyn a trochu přišlapaval brzdu jsem zastavil na semaforu a jejda vypadalo to jak když hořim
bilej kouř z brzd lidi chodili okolo koukali co se děje a ja seděl a valel se smichy
no brzdy dopadli dobře a jestli nekdo chcete dobrou brzdu jděte do toho !! na okruhu vyzkoušeno a brzděni na posledni chvili a nikdy nepolevili prostě jak v NFS
takže tohle je přibeh o brzdach těšte se na dalši veci je toho hodne v planu

jelikož origo kotouče na Acoord coupe maji 5x114 nebo nejakej podobnej rozměr dozvěděl jsem se že musim koupit kotouče na MG ZR180 velikost i tlouštka kotouče je stejna jen je tam rozteč šroubu 4x100
pak jsem hnedal co nejlepši a nejkvalitnějši alternativu k čemuž jsem dospěl že jsem koupil kotouče od značky EBC Turbogrooverdisk a k tomu destičky Ferodo DS 3000
konečně vše dorazilo a ja se pustil do prace
co ted ..... schaněl jsem nějake rozumne ale na internetu nikde nic -...
v tom mě napadl minor
bilej kouř z brzd lidi chodili okolo koukali co se děje a ja seděl a valel se smichy
no brzdy dopadli dobře a jestli nekdo chcete dobrou brzdu jděte do toho !! na okruhu vyzkoušeno a brzděni na posledni chvili a nikdy nepolevili prostě jak v NFS
takže tohle je přibeh o brzdach těšte se na dalši veci je toho hodne v planu

- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
tak mam tu něco ze včerejšiho měřeni vykonu byl jsem mile překvapen

Na koľko tak vyšiel swap bŕzd?
- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Hele necelich 20tis bez pár korun ....ale jen kotouče a desky byli za 11tis
záleží co zvolis jinak si myslím že bez hadic se vejdes do 10 
Hadice už mám pancier 
Dudla píše:tak mam tu něco ze včerejšiho měřeni vykonu byl jsem mile překvapen![]()
To nevypadá zle, ještě by to chtělo změřit tlaky
Co se vlastne stalo se stribrnou?Prodal si ji nebo jeste ji mas?
- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
kapid píše:Dudla píše:tak mam tu něco ze včerejšiho měřeni vykonu byl jsem mile překvapen![]()
To nevypadá zle, ještě by to chtělo změřit tlaky. Jaké máš úpravy okolo motoru, oproti sérii z výroby?
Hele tlaky jsou ddobře průměr kolem 12,5
ale to se bude měnit chtěl jsem si to nechat změřit než se pustím do úprav Honda CRX ED9... K20 SWAP...
- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
lazzzik píše:Co se vlastne stalo se stribrnou?Prodal si ji nebo jeste ji mas?
Hele abych řekl upřímně neměl jsem na to koule ji prodat nebo i když jsem chtěl
ale jsme rád že se neprodala když si chci užít svyznou jízdu s dčkem tak sednu a jedu 
Joo tak to chapu.Jestli ti to moznosti dovoli,nech si ji,urcite neprohloupis.Jdou na cene nahoru a tvoje deti budou potrebovat neco do mesta:-)))
- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
lazzzik píše:Joo tak to chapu.Jestli ti to moznosti dovoli,nech si ji,urcite neprohloupis.Jdou na cene nahoru a tvoje deti budou potrebovat neco do mesta:-)))
No právě že ji nepotřebuju prodávat finančně se to dá zvládat ale s tím městem toho se bojím do pár let mají byt ty euro normy v městech a to je pěkně v hájí

- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
tak zase menši up minulý víkend jsem se vrhnul se štěchim na vyndaní převodovky z EE8 už to bylo jak u každé druhe neunosné škrtáni na rychlostech a tak
tak šla ven a poveze se na repasi uvidime co vše bude v haji co ne
budou se davat carbon synchrony a přemyšlim o stelem převodu ale nevim jaký zvolit a jestli vubec ....
chtěl bych aby tam byla maximalka kolem 200 ale aby zase nespinal vtec ve 110 .. tak fakt nevim pak jsem premejšlel jen nechat udělat kradši 1-4 a 5 ku nechat stejnou no uvidime
budu rad za kazdou skušenost s převodama 
vyndavyni byla sranda nakonec se povedlo ale přistě to bude rychlejši ale na poprvý a jako lajk se nic nezničilo takže spokojenost
přistě už nezapomenem na par šroubu
ještě přemyslim o stočeni origo setrvaku ale nevim na kolik a jestli se to nevymsti časem chci pořidit odlehčeny ale 11k na vic ted nemam
takže tak,....
tak se mějte a makejte

tak šla ven a poveze se na repasi uvidime co vše bude v haji co ne
chtěl bych aby tam byla maximalka kolem 200 ale aby zase nespinal vtec ve 110 .. tak fakt nevim pak jsem premejšlel jen nechat udělat kradši 1-4 a 5 ku nechat stejnou no uvidime
budu rad za kazdou skušenost s převodama vyndavyni byla sranda nakonec se povedlo ale přistě to bude rychlejši ale na poprvý a jako lajk se nic nezničilo takže spokojenost
přistě už nezapomenem na par šroubu ještě přemyslim o stočeni origo setrvaku ale nevim na kolik a jestli se to nevymsti časem chci pořidit odlehčeny ale 11k na vic ted nemam

S Petkovým starým D si jistě někdy jel a ten měl to co já 1-4 krátká 5 delší cestovní a v pohodě se s tím dá jezdit. Na blbnutí stejně jedeš 1-4 pětku dáváš málokdy
, na dlouhý trasy slušná spotřeba při 5000 ot 170km/h pohoda. Ta krátká 5... to už fakt jedině na závody. Jinak setrvák se dá koupit i za mín ne 11 tisíc je fakt hodně
- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
Fegut píše:S Petkovým starým D si jistě někdy jel a ten měl to co já 1-4 krátká 5 delší cestovní a v pohodě se s tím dá jezdit. Na blbnutí stejně jedeš 1-4 pětku dáváš málokdy, na dlouhý trasy slušná spotřeba při 5000 ot 170km/h pohoda. Ta krátká 5... to už fakt jedině na závody. Jinak setrvák se dá koupit i za mín ne 11 tisíc je fakt hodně
Dudla jí pak kupoval ode mě má jí ve stříbrnym
- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Fegut píše:S Petkovým starým D si jistě někdy jel a ten měl to co já 1-4 krátká 5 delší cestovní a v pohodě se s tím dá jezdit. Na blbnutí stejně jedeš 1-4 pětku dáváš málokdy, na dlouhý trasy slušná spotřeba při 5000 ot 170km/h pohoda. Ta krátká 5... to už fakt jedině na závody. Jinak setrvák se dá koupit i za mín ne 11 tisíc je fakt hodně
Hele co jsem slyšel že když chces jít prez 200 koní tak není dobré pořizovat hlinokovou od fidrizi f1 lojza má na své b18 nějakou ocel nebo jakej je to materiál a značku si taky nevzpomenu váha asi 4,4kg a cena právě 11tis no jinak ta fidza vyjde na nějakých 6-7tis no
aha, no stejně je to raketa, když si vemeš že je to kus železa, za tu cenu aby to bylo titanový
. Převodovku teda asi víš když jí máš v stříbrným
, mě to vyhovuje takhle s tou cestovní 5, jediný co bych změnil je jednička, ta je zbytečně krátká, jede 50, kdyby jela 60 asi jako série bylo by to lepší