ED9 LJay: Honda CRX 2G - R.I.P.
Moderátor: Minor
Re: LJay ED9 turbo projekt - už to jedééé
Výfukový tlumič nakonec vyrábět nebudu, protože se mi na Ebay.uk povedlo najít za příznivou cenu přesně ten tlumič co potřebuju http://www.ebay.co.uk/itm/Universal-Sil ... 3a69998367
Teď už musím jen počkat než dorazí a konečně budu moc začít vařit. Ještě se kouknu jestli někde splaším trubičkový nerezový svářecí drát a když ne tak do svařím normálně mědí.
Teď už musím jen počkat než dorazí a konečně budu moc začít vařit. Ještě se kouknu jestli někde splaším trubičkový nerezový svářecí drát a když ne tak do svařím normálně mědí.
Konečně už mám doma všechen materiál pro stavbu výfuku, takže o víkendu začínám.
Po troše hledání se mi podařilo najít MIG/MAG trubičkový nerezový drát Bohler EAS 2 FD, kterým se dá vařit v ochranné atmosféře CO2. Drát je sice poměrně drahý (cca. 600Kč/kg), ale zase nemusím shánět flašku a argon, takže ve finále ušetřím.
Kdyby jste ho někdo potřeboval, tak se dá sehnat na pobočkách firmy Chobola (já ho objednval konkrétně v Olomouci).
Po troše hledání se mi podařilo najít MIG/MAG trubičkový nerezový drát Bohler EAS 2 FD, kterým se dá vařit v ochranné atmosféře CO2. Drát je sice poměrně drahý (cca. 600Kč/kg), ale zase nemusím shánět flašku a argon, takže ve finále ušetřím.
Kdyby jste ho někdo potřeboval, tak se dá sehnat na pobočkách firmy Chobola (já ho objednval konkrétně v Olomouci).
Tak sem konečně začal vařit výfuk a s tím trubičkovým drátem to jde úplně nádherně.
Kvalitná práca .. nebudeš robiť aj na predaj nejaké ? alebo je s tým veľa práce.. aká by bola asi bola cena za rúru od zvodov po koncový tlmič ?? 

- Petk@
- Šéfík!:)
- Kontaktovat uživatele:
jojo vypada to fakt pěkně
taky bych potřeboval střed díl

- martas CRX
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
teda to je pěkná prace

Honda CRX je láska na celý život !!!
v nouzi mě vařil známej nerez obyč drátem a když se snažil, tak se to nemuselo ani brousit a kupodivu to nerezlo ve sváru. Jinak je to rozdíl v tom průměru 

- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
Já mám taky otázku, kde se dají sehnat ty nerez kolena?
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Robo23x: díky, jj práce s tím je docela dost, takže si vyrobím výfuk jen pro sebe a tím končím 
Petk@: pokud by si měl zájem, tak původní výfuk bude pak ma prodej. Jen by to k němu chtělo asi trochu tiší tlumič
martas CRX: díky
Fegut: jj rozdíl v průměru trubek je obrovský a to jsou to jen 2,5" trubky. U opravdu výkonných motorů se používají i 3" trubky.
Wláďa: jak trubky tak kolena sem kupoval tady: http://www.nerezmaterial.cz/

Petk@: pokud by si měl zájem, tak původní výfuk bude pak ma prodej. Jen by to k němu chtělo asi trochu tiší tlumič
martas CRX: díky
Fegut: jj rozdíl v průměru trubek je obrovský a to jsou to jen 2,5" trubky. U opravdu výkonných motorů se používají i 3" trubky.
Wláďa: jak trubky tak kolena sem kupoval tady: http://www.nerezmaterial.cz/
Dneska sem po dlouhý době vytáhnul auto na projížďu, protože sem potřeboval otestovat nový sekvenční shift light, který sem vyrobil. Tady je krátká ukázka toho jak to běhá v autě.
[video]http://www.youtube.com/watch?v=L04nLVX5gyk&feature=youtu.be[/video]
[video]http://www.youtube.com/watch?v=L04nLVX5gyk&feature=youtu.be[/video]
Nedalo mi to a OCT sem úplně kompletně předělal. Výrobně je to sice náročnější (dražší), ale funkčně i vzhledově je to o dost lepší.
Všechny hadice jsou teď navedený do přírub na víčku, takže se při vylívání nádobky nemusí odpojovat a stačí jen povolit jeden šroub a oddělat celou spodní část nádobky.
Vstupy jsou udělaný z nalisovaných nerezových trubiček o průměru 12mm. Výstup je řešený 12mm fitinkou se závitem G1/4. Díky tomu je možný fittinku vyměnil za kolínko v případě kdy bude potřeba vyvést výstup na jinou stranu.
Zjištění hladiny náplně se dělá pomocí centrálního šroubu, který po povolení slouží jako měrka.
Všechny hadice jsou teď navedený do přírub na víčku, takže se při vylívání nádobky nemusí odpojovat a stačí jen povolit jeden šroub a oddělat celou spodní část nádobky.
Vstupy jsou udělaný z nalisovaných nerezových trubiček o průměru 12mm. Výstup je řešený 12mm fitinkou se závitem G1/4. Díky tomu je možný fittinku vyměnil za kolínko v případě kdy bude potřeba vyvést výstup na jinou stranu.
Zjištění hladiny náplně se dělá pomocí centrálního šroubu, který po povolení slouží jako měrka.
Dneska sem si vyzvednul poslední díl potřebný pro výrobu výfuku. Je to protikus k této http://www.tegiwaimports.com/2-2-5-coll ... ange-1440/ 2,5" přírubě výfuku.
Nechával sem si ho podle výkresu vyrobit v S-plasmě v Liberci. Doma tomu ještě udělám menší rádiusy na hranách, protože sem výkres nakreslil co nejjednodušší, aby to bylo co nejlevnější na výrobu.
Kdyby se to někomu hodilo, tak sem ten výkres můžu postnout.
Nechával sem si ho podle výkresu vyrobit v S-plasmě v Liberci. Doma tomu ještě udělám menší rádiusy na hranách, protože sem výkres nakreslil co nejjednodušší, aby to bylo co nejlevnější na výrobu.
Kdyby se to někomu hodilo, tak sem ten výkres můžu postnout.
Včera sem namontoval nový OCT a při tý příležitosti sem auto trochu protáhnul po venku (škoda že tu chybí turbo smajlík), protože sem už začínal mít pořádněj honda absťák
Asi začínám bejt trochu závislej, ale fakt mi to ježdění s cérem přes zimu chybí 

- Akuma no Zeto
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
Bučis píše:tvůj OCT - profi práce
x2

わたしわ CRX が大好きです。
Engage the cool.
Engage the cool.
Díky, ta předešlá verze byla taková nic moc, tak sem jí holt msel předělat 

Nevíte náhodou kde by se dal sehnat konický těsnící kroužek výfuku (jako je na obrázku) s vnitřním průměrem 63-64mm?
Nejblíž sem zatím našel jen 61 a pak až 66mm a objednávat to z ebay se mi moc nechce.

Nejblíž sem zatím našel jen 61 a pak až 66mm a objednávat to z ebay se mi moc nechce.

Dneska sem kontroloval jak funguje OCT a vypadá to, že funguje
Takhle to v něm vypadalo po nějakých 100km kdy sem auto zrovna moc nešetřil. Měřil sem to a je to cca. 0,5dl směsi zkondezovaných vodních výparů, oleje, atd.

- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
No fůj, nebo ti tam někdo nas*al.
Už jsem se taky pustil do výroby, jde vidět že to opravdu k něčemu je. 

crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676
Wláďa: tak se pak pochlub s výsledkem až budeš mít oct hotový.