A další pokračování
Blackburn...comeback CRX
Moderátor: Minor
Re: Blackburn...comeback CRX
co to mas za vyfuk? resp. koncovku? taku chcem 

Je to nějaké nonename se silencerem.
Vzal jsem si to od kamaráda, jemu se to válelo doma. Vedení jsme vyráběli a povedlo se na jedničku
Má hodně velký vnitřní průměr a jak jsem psal na H-C....nechutný zvuk....hluk
Vzal jsem si to od kamaráda, jemu se to válelo doma. Vedení jsme vyráběli a povedlo se na jedničku
Má hodně velký vnitřní průměr a jak jsem psal na H-C....nechutný zvuk....hluk
Řazení u crx má několik úskalí.
- Vůle v převodovce....tu jsem neřešil
- Vůle na kloubu co je napojen....vybral jsem ten nejlepší co jsem měl (jinak bych to řešil vylisováním starých pouzder a tvorbou teflonových)
- Vůle v napojení řadící tyče na řadíci páku... lepší šroub s menší vůlí a správné složení kluzných podložek.
- Vůle v kloubovém uložení řadící páky.... rozložil jsem ji, mezi gumové pouzdro, které tvoří kulové uložení, a kulisu jsem vložil gumové těsnění neznámého původu (sedlo takřka dokonale)
- Další vůle co jsou je připojení kulisy na převodovku......tam je problém ten že železné pouzdo nedovolí větší utažení a vymezení vůle.....vyřešily to dvě velké podložky které jsem vložil mezi držák převodovky a uchycení kulisy. Po dotažení se guma hezky roztáhla a vůle byla tutam.
- další je uchycení kulisy v tunelu.....je tam takový ten gumový silent kde může táhlo axiálně putovat. Vyřešil jsem to kusem gumy cca 5mm tlusté kterou jsem vložil mezi tento silent a karoserii. Po dotažení se guma hezky zmáčka a přestala cestovat.
Když by to chtělo vrzat (což by nemělo protože mám přední silent na motoru vyztužen) tak veškeré dosedací plochy akorát namažu.
Snad jsem to napsal tak nějak pochopitelně
- Vůle v převodovce....tu jsem neřešil
- Vůle na kloubu co je napojen....vybral jsem ten nejlepší co jsem měl (jinak bych to řešil vylisováním starých pouzder a tvorbou teflonových)
- Vůle v napojení řadící tyče na řadíci páku... lepší šroub s menší vůlí a správné složení kluzných podložek.
- Vůle v kloubovém uložení řadící páky.... rozložil jsem ji, mezi gumové pouzdro, které tvoří kulové uložení, a kulisu jsem vložil gumové těsnění neznámého původu (sedlo takřka dokonale)
- Další vůle co jsou je připojení kulisy na převodovku......tam je problém ten že železné pouzdo nedovolí větší utažení a vymezení vůle.....vyřešily to dvě velké podložky které jsem vložil mezi držák převodovky a uchycení kulisy. Po dotažení se guma hezky roztáhla a vůle byla tutam.
- další je uchycení kulisy v tunelu.....je tam takový ten gumový silent kde může táhlo axiálně putovat. Vyřešil jsem to kusem gumy cca 5mm tlusté kterou jsem vložil mezi tento silent a karoserii. Po dotažení se guma hezky zmáčka a přestala cestovat.
Když by to chtělo vrzat (což by nemělo protože mám přední silent na motoru vyztužen) tak veškeré dosedací plochy akorát namažu.
Snad jsem to napsal tak nějak pochopitelně
Sorrry nevsimol som si ze si dal novy, myslel som ten ovalny 

U mě jsou samé rychlé změny
Je tam přesně tato, dostal jsem ji k jednomu výfuku od Tomby.
http://www.sportovniautodoplnky.cz/ocel ... provedeni/
Vypadá decentně a hezky padne do výřezu v nárazníku.
http://www.sportovniautodoplnky.cz/ocel ... provedeni/
Vypadá decentně a hezky padne do výřezu v nárazníku.
co to mas za vyfuk prosim ta? ten zvuk

To není jen výfuk, ale tak nějak celý trakt.....tzv. CDD (Co Dům Dal) Plechové 4-2-1, rezonátor a nakonci tlumič s vyndaným silencerem. Jinak motor dýchá přes bavlněnou variaci od AEM.
Mám doma ještě jednou výfukové vedení s plně průchozím rezonátorem. Další varianta na zkoušení
Je to jen víkendová varianta. Budu tam mit stále příčňák, který umožňuje anonymní ježdění do 4000rmp. Tento od 3000 začíná vydávat hodně řezavé zvuky.
Mám doma ještě jednou výfukové vedení s plně průchozím rezonátorem. Další varianta na zkoušení
Je to jen víkendová varianta. Budu tam mit stále příčňák, který umožňuje anonymní ježdění do 4000rmp. Tento od 3000 začíná vydávat hodně řezavé zvuky.
Naposledy upravil(a) Blackburn dne 03 bře 2013 15:40, celkem upraveno 1 x.
co dum dal
no pekne, musim aj ja nieco vymysliet...

Tak nějaké to ofocení.
Přední nárazník čeká ještě lak, takže jsem ho nepasoval.
Přední nárazník čeká ještě lak, takže jsem ho nepasoval.
- skritek
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
Hezky hezky jo jo jo. Co to mas v tom zadním nárazníku za světýlka?
Tel 777 27 35 35
Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude
a uz i rychle
a uz i rychle
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
skritek píše:Hezky hezky jo jo jo. Co to mas v tom zadním nárazníku za světýlka?
To neni světýlko, si to zvětši, taky jsem na to koukal jak debil.
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
- skritek
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
aha ja na to koukal v mobilu
Tel 777 27 35 35
a uz i rychle
a uz i rychle
To jsou samolepky od původního majitele.....nechal jsem je tam. Nějak mě tam nevadí 
Pěkné pěkné....tahle barva mne vždycky tak drobet rajcovala 

Někdy si musíte vyzkoušet, jak je to s hladinou adrenalinu - jestli vám vůbec ještě funguje... Ayrton Senna da Silva

Jo povedl se zázrak.....šedivka za pár kaček 
Crx se dostalo na druhou kolej. My primary car is Octavia, secondary is CRX.
Ale crx je hold srdeční záležitost, tak jsem si udělal radost, pobral ramena co jsem měl navíc a hodil je na komaxit....samozřejmě moje prosba aby mi nezastřikl díry pro silenty byla zbytečná. Takže jsem musel znovu vybrousit díry, což šlo nakonec moc hezky. Silenty zajely do ramen pod lisem uplně sami.
Výsledek je myslím super, už se těším až je dám na auto.
Ramena zbavena starých silentu, opískovaná, komaxit červená RAL 3000
Nove silentbloky jsem nakoupil v http://www.autodily-cardo.cz/
Jinak cena pískování a komaxitu byla 300Kč.
ps. zastříklé šrouby sloužily pouze jako záslepky a dosedací plochy budu opět vybrušovat od barvy......nejsem sebevrah
Ale crx je hold srdeční záležitost, tak jsem si udělal radost, pobral ramena co jsem měl navíc a hodil je na komaxit....samozřejmě moje prosba aby mi nezastřikl díry pro silenty byla zbytečná. Takže jsem musel znovu vybrousit díry, což šlo nakonec moc hezky. Silenty zajely do ramen pod lisem uplně sami.
Výsledek je myslím super, už se těším až je dám na auto.
Ramena zbavena starých silentu, opískovaná, komaxit červená RAL 3000
Nove silentbloky jsem nakoupil v http://www.autodily-cardo.cz/
Jinak cena pískování a komaxitu byla 300Kč.
ps. zastříklé šrouby sloužily pouze jako záslepky a dosedací plochy budu opět vybrušovat od barvy......nejsem sebevrah
Naposledy upravil(a) Blackburn dne 22 pro 2013 22:01, celkem upraveno 1 x.