ED9 - fialová - Hira - CRX
Moderátor: Minor
Re: Hira - CRX
Nebudu zakládat nové téma, ale mám problém se sehnáním šroubů na dotažení hlavy válců. Máte někdo radu, kde bych je mohl sehnat (kromě originálů od Hondy)?
Tak to vypadá že grilovačku nestihnu
. Dneska jsem motor konečně doskládal a odvezl do servisu, kde se namontuje. Bohužel tam mají plné zvedáky, takže se na to vrhnou až příští týden. Přikládám pár fotek motoru 
. Dneska jsem motor konečně doskládal a odvezl do servisu, kde se namontuje. Bohužel tam mají plné zvedáky, takže se na to vrhnou až příští týden. Přikládám pár fotek motoru Re: Hira - CRX
pomohlo pdf-ko s manuálu čo som posielal ??
Inak motor veľmi pekný
Inak motor veľmi pekný

Robo23x píše:pomohlo pdf-ko s manuálu čo som posielal ??![]()
Inak motor veľmi pekný
Stáhl jsem si ho, ale jinde. Ten co jsi mi posílal nešel stáhnout... Děkuji
- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
hodně hezký
taky teklenc budu dělat to víko a kus krytu rozvodů a taky do modrý
čim jsi to lakoval ? 
Petk@ píše:hodně hezkýtaky teklenc budu dělat to víko a kus krytu rozvodů a taky do modrý
čim jsi to lakoval ?
Děkuju
- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
Hira píše:Petk@ píše:hodně hezkýtaky teklenc budu dělat to víko a kus krytu rozvodů a taky do modrý
čim jsi to lakoval ?
Děkujuje to klasický sprej co koupíš všude. Otázka je, kolik dní na tom vydrží...
aha
Petk@ píše:ahatak snad jo ja koupim radši aspon na brzdy
ale vypadá dobře
![]()
Jo, ta na brzdy drží pěkně a když si s tím trošičku pohraješ, tak to má i pěknej vzhled (myslím barvu v plechovce)

Ahoj
Co to ze ji prodavas?, Nebo uz jsi prodal do bazaru? http://www.autotipbrno.cz/detail.asp?idcar=1071150
Co to ze ji prodavas?, Nebo uz jsi prodal do bazaru? http://www.autotipbrno.cz/detail.asp?idcar=1071150
ne-moc píše:Ahoj
To auto mě sežralo... Teď už se do toho nebude muset sypat, když je po GO. Nechal bych si ji, ale rodiče jsou rodiče
Máš to moc hezke čeká mě to podobne jen s bílou nebo zelenou barvou už jsem zvedav až to bude v tve cerce
Kazdej me rika ze do ni rvu jen prachy a ze je to auto k hovnu 
- martas CRX
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Hira píše:ne-moc píše:Ahoj
To auto mě sežralo... Teď už se do toho nebude muset sypat, když je po GO. Nechal bych si ji, ale rodiče jsou rodičeJen tam stojí, je to strýcův bazar...
Tak to je fakt škoda to ted prodávat když je už po GO
ted bys už jen jezdil !!!

Honda CRX je láska na celý život !!!
Je to škoda mno
Říkaj, že to musím prodat a koupit něco normálního, aby v tom mohla jezdit aji máti. Ani nevěříte jak moc mě to štve... Teď když je tak krásně sakra... A dostal jsem za úkol s tím objíždět srazy ať to je vidět. Ale druhá věc je, že nemám na papání pro cérenku

Slávek píše:Máš to moc hezke čeká mě to podobne jen s bílou nebo zelenou barvou už jsem zvedav až to bude v tve cerce
Co tě čeká? A co kde bude?
- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Hira píše:Je to škoda mnoŘíkaj, že to musím prodat a koupit něco normálního, aby v tom mohla jezdit aji máti. Ani nevěříte jak moc mě to štve... Teď když je tak krásně sakra... A dostal jsem za úkol s tím objíždět srazy ať to je vidět. Ale druhá věc je, že nemám na papání pro cérenku
![]()
Tohle bych si jako nenechal líbit
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Dat do pucu motor ale to že to prodávas jsem si přečetl až potom
Kazdej me rika ze do ni rvu jen prachy a ze je to auto k hovnu 
Pístní kroužky už mám doma, takže o víkendu bude probíhat další operace. I když jsem dával motor do pucu, pístní kroužky jsem neměnil, takže mě to čeká teď. Zbytečně 2x dělaná práce... Dal jsem na radu mistra ve škole, který řekl že to, že to žere olej zapříčinila špatná gufera na ventilech. Kroužky i podle měření byly v pohodě (jen se tak tvářily). Dostane zase nové těsnění pod hlavu, novou napínací kladku a prémiový olej a snad mi ho motor nebude vydechovat. Mimo to i manžeta na poloose bude nová (dostala se mi voda do kloubu).
Tak dnes jsem byl na měření výkonu. Dopadlo to o něco líp než jsem čekal... Větším problémem jsou ale pístní kroužky, díky kterým to hulí tak, že nestíhalo odsávání výfukových plynů i když jelo na max. Psal jsem, že je budeme měnit, ale nestihli bychom to.
Naměřený výkon se sériovou jednotkou byl 67,94 kW což nechápu a radši se ani nebudu vyjadřovat. S ŘJ s čipem od Spoonu jsme naměřili 81,98 kW. Vypočítaný výkon na motoru podle počítače byl 111 kW. Na grafu je pěkně vidět pokles výkonu kolem 3500 ot./min. V autě je to znát, začne sebou cukat. Snad mi někdo poradí čím by to mohlo být
Jsem zvědavý jak to bude vypadat po výbrusu válců. Sice jsem před létem dělal generálku, ale dal jsem na mistra. Teď se za to mlátím do hlavy
[video]http://www.youtube.com/watch?v=pPhLn1Nuy3c&list=UUdxYT0momz37xWWUBP_4Seg&index=1&feature=plcp[/video]
Naměřený výkon se sériovou jednotkou byl 67,94 kW což nechápu a radši se ani nebudu vyjadřovat. S ŘJ s čipem od Spoonu jsme naměřili 81,98 kW. Vypočítaný výkon na motoru podle počítače byl 111 kW. Na grafu je pěkně vidět pokles výkonu kolem 3500 ot./min. V autě je to znát, začne sebou cukat. Snad mi někdo poradí čím by to mohlo být
Jsem zvědavý jak to bude vypadat po výbrusu válců. Sice jsem před létem dělal generálku, ale dal jsem na mistra. Teď se za to mlátím do hlavy

[video]http://www.youtube.com/watch?v=pPhLn1Nuy3c&list=UUdxYT0momz37xWWUBP_4Seg&index=1&feature=plcp[/video]
- Martin16
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
slušná dýmovnice
držim palce ať to nějak pořešíš 
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"
Pekny, taky tam na jare jdu
jsem zvedavy kolik to ukaze
A pak tam pujdu zase az budou nasazeny vacky a manifold z ITR.
Jinak chce to poradne promerit valce, hlavne jejich ovalitu.Pokud je stav pistu, sten valce ok, tak bych menil jen krouzky, ale vsechny!!!Urcite se mrknout na olejovy cerpadlo.Taky neopomenout srovnani bloku, hlavy, zabrousit ventili atd.... pak to slusne zajet a uzivat si kvalitni motor
A teda slusnej rozdil mezi tema jednotkama... nemam se zacit omlouvat?

Jinak chce to poradne promerit valce, hlavne jejich ovalitu.Pokud je stav pistu, sten valce ok, tak bych menil jen krouzky, ale vsechny!!!Urcite se mrknout na olejovy cerpadlo.Taky neopomenout srovnani bloku, hlavy, zabrousit ventili atd.... pak to slusne zajet a uzivat si kvalitni motor
A teda slusnej rozdil mezi tema jednotkama... nemam se zacit omlouvat?