(kontakty baterky ok, kostry jsem nekontroloval) . Kapotu jsem zase zavřel a a ejhle cero chytlo - to bouchnutí kapoty jakoby něco postrčilo bo co
 (kontakty baterky ok, kostry jsem nekontroloval) . Kapotu jsem zase zavřel a a ejhle cero chytlo - to bouchnutí kapoty jakoby něco postrčilo bo co   . Nestalo se to tedy poprvé už mi to párkrát v minulosti takhle zpestřilo starty. Ve většině případů se jednalo o teplé starty  takže možná hlavní relé nicméně někdy to udělá i při úplně studeném motoru. Napadá někoho něco na co se kouknout přitáhnout zapojit odpojit vyměnit.
 . Nestalo se to tedy poprvé už mi to párkrát v minulosti takhle zpestřilo starty. Ve většině případů se jednalo o teplé starty  takže možná hlavní relé nicméně někdy to udělá i při úplně studeném motoru. Napadá někoho něco na co se kouknout přitáhnout zapojit odpojit vyměnit.  
 dík

. Každopádně jsem to prolezl vše je ok až na ořech (to se mi rozebírat nechtělo) takže opravdu to vypadá bud ořech ve spínačce nebo kleklej starter - uvidím až zase bude mít cero "svůj" den .
 . Každopádně jsem to prolezl vše je ok až na ořech (to se mi rozebírat nechtělo) takže opravdu to vypadá bud ořech ve spínačce nebo kleklej starter - uvidím až zase bude mít cero "svůj" den . zvuk to byl vskutku překrásný - už ho slyšet nikdy nechci kupodivu to bylo bez následků
  zvuk to byl vskutku překrásný - už ho slyšet nikdy nechci kupodivu to bylo bez následků