este pockat na tie cervene ledky na rucicky a bude to v pohode
Moderátor: Minor

ještě by bylo mazaný si udělat odpor a regulovat si svitivost
 ještě by bylo mazaný si udělat odpor a regulovat si svitivost  ale to u LED diod nejde tak dobře jako u žarovek ale už je to odost lepší než Ledky před x lety
 ale to u LED diod nejde tak dobře jako u žarovek ale už je to odost lepší než Ledky před x lety  jinak mě napadlo že by mohlo bejt zajímavé sehnat UV pásek a dát ze zhora na kapličku jak osvetlují budíky ty 2 žarovičky ještě
 jinak mě napadlo že by mohlo bejt zajímavé sehnat UV pásek a dát ze zhora na kapličku jak osvetlují budíky ty 2 žarovičky ještě  a jelikož jsou čisla bílé i ručičky co se týče ED9 tak by to mohlo svítit
 a jelikož jsou čisla bílé i ručičky co se týče ED9 tak by to mohlo svítit  a bylo by to zajímavé taky
 a bylo by to zajímavé taky  
   někde mám doma uUV neon jeste kdys jsme dělali diskoteky tak to odskoušim kdys bude čas
  někde mám doma uUV neon jeste kdys jsme dělali diskoteky tak to odskoušim kdys bude čas 

a takto to regulovať netreba lebo tie diódy nesvietia nejako silno ... teraz to mám rovnako a dodatočne mi to zhora osvecujú dve biele ledky na ktoré mám napojenú reguláciu
  a takto to regulovať netreba lebo tie diódy nesvietia nejako silno ... teraz to mám rovnako a dodatočne mi to zhora osvecujú dve biele ledky na ktoré mám napojenú reguláciu  ale hádam sa dostanem k tomu spraviť to s tými led pásikmi, už ich mám kúpené a aj UV farbu oranžovú som už zohnal len sa už masiac dohadujem s jedným predajcom aby mi poslal rezervné budíky
 ale hádam sa dostanem k tomu spraviť to s tými led pásikmi, už ich mám kúpené a aj UV farbu oranžovú som už zohnal len sa už masiac dohadujem s jedným predajcom aby mi poslal rezervné budíky   a pri
 a pri   chcem spraviť aby sa podsvietenie otáčkomera alebo celých budíkov ( ešte som sa nerozhodol) zmenilo na červené
  chcem spraviť aby sa podsvietenie otáčkomera alebo celých budíkov ( ešte som sa nerozhodol) zmenilo na červené 
 len to bude pracné asi
 len to bude pracné asi  , rovnomerne to podsvietené neni, ale lepšie ako som čakal, možno ešte trosška upravím rozptyl a mohlo by to byť
, rovnomerne to podsvietené neni, ale lepšie ako som čakal, možno ešte trosška upravím rozptyl a mohlo by to byť 
 toto je podľa mňa až moc http://www.youtube.com/watch?v=XNs85Y-CzFU&feature=player_embedded a má to na tri farby .... pre vtec a aj ako shift light
 toto je podľa mňa až moc http://www.youtube.com/watch?v=XNs85Y-CzFU&feature=player_embedded a má to na tri farby .... pre vtec a aj ako shift light  a pracné to moc nebude len budem musieť dať do budíkov dva led pásiky namiesto jedného
 a pracné to moc nebude len budem musieť dať do budíkov dva led pásiky namiesto jedného 
 Lebo sa to zmení do podsvietenia ako maju VW autá
 Lebo sa to zmení do podsvietenia ako maju VW autá  Ale inak super, len by sa mi panel kurenia nechcelo podsvecovat na tri rozne farby to toho poliaka obdivujem
 Ale inak super, len by sa mi panel kurenia nechcelo podsvecovat na tri rozne farby to toho poliaka obdivujem  

... ja si to idem tiež asi spraviť na vypínač ... takže to nie je až taký problém
 ... ja si to idem tiež asi spraviť na vypínač ... takže to nie je až taký problém  

, uvidím čo spravia červené diódy zhora. Potom tiež hodím fotku, len teraz nemám auto pri sebe
 , uvidím čo spravia červené diódy zhora. Potom tiež hodím fotku, len teraz nemám auto pri sebe  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů