Moderátor: Minor
Redy píše:Z toho by se dalo jíst![]()
![]()
je to paráda vidět jak jedno crxátko za druhym roste do krásy
![]()
doufám že to tak bude pokračovat i nadále a objeví se tu pořádné silné jádro crxařů, které bude oslňovat na silnicích
Petk@ píše:Dneska mam za sebou první den a splnil jsem dnešek tak na 50% z toho co jsem chtěl udělatnejdřív jsem zjistil že muj tlumič je lehce ohlej a začel týct
to by se dalo ale jedno ložisko na zadku je KO k tomu jeden lanovod taky pak kdys už jsem měl skoro zadní napravu dole tak jsem se asi na hodinu zasekl u šroubu kterej byl přirezlej v silentu byl hned u nadrže takže další hodina v haji kvuli sundaní nadrže na konec jsem šroub musel přeříznout a vyndat
ale už je to všechno dole a čaká na opískování a nalakovaní snad vše zítra
hlavně nádrž ze zhora pěknej rezava ale obrousim popatlam hameraitem a pak celou stříknu ochranou na podvozky byla totiž stříkla jen ze spoda kde je ok
ještě teda dodám že štít coje za kotoučem je jeden naprosto cajk a druhej total jak papír
tak nevim co stim nechce se mi kupovat za 1200
takže tady par fotek z dneška
martas CRX píše:Petk@ píše:Dneska mam za sebou první den a splnil jsem dnešek tak na 50% z toho co jsem chtěl udělatnejdřív jsem zjistil že muj tlumič je lehce ohlej a začel týct
to by se dalo ale jedno ložisko na zadku je KO k tomu jeden lanovod taky pak kdys už jsem měl skoro zadní napravu dole tak jsem se asi na hodinu zasekl u šroubu kterej byl přirezlej v silentu byl hned u nadrže takže další hodina v haji kvuli sundaní nadrže na konec jsem šroub musel přeříznout a vyndat
ale už je to všechno dole a čaká na opískování a nalakovaní snad vše zítra
hlavně nádrž ze zhora pěknej rezava ale obrousim popatlam hameraitem a pak celou stříknu ochranou na podvozky byla totiž stříkla jen ze spoda kde je ok
ještě teda dodám že štít coje za kotoučem je jeden naprosto cajk a druhej total jak papír
tak nevim co stim nechce se mi kupovat za 1200
takže tady par fotek z dneška
To mi chceš říct,že ten štít stojí 1200kč. ??o víkendu jsem měnil prachovku na poloose a zrovna jsem říkal,že budu muset vyměnit ten štít
![]()
Ale jinak auto vypadá suprově !!!
![]()
Robo23x píše:Zdravím chcem sa spýtať ako ideš lepiť zadné okná do kastle .. ideš tam dať späť aj tie tesniace gumy alebo to ideš dávať bez nich ?? mám auto v lakovni a tiež vyrezané okná a lakyrnik povedal že to bude vypadať lepšie bez tých gúm... ale ja to chcem mať origo
Robo23x píše:díky na lazzikovej crx to vypadá fakt skoro ako origo.. tá guma sa dá normálne kúpiť v autodieloch na metre alebo je to na nejaké iné auto ?? nevieš náhodou ??
Robo23x píše:*fin* dík a ty máš od lazzzika presne dĺžku na obidve okná ?? koľko by si za ne prípadne chcel ??
Swingal píše:myslis ze davat tie zadne brzdy z cervenej je dobry napad? predsalen dostala ranu kusok od brzd, minimalne skus este skontrolovat ci ti ide na oboch strmenoch pouzit rucna brzda ... inak to vyzerá
lazzzik píše:Byl jsem poctěn,vydět tuto krásku na živo a řeknu vám,fakt paráda.Těším se až to bude hotové a třeba ti v práci ještě stihnu vyčistit ten introš
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů