Slávek píše:jej tak pardon jsem prehlidnul
V pohode

Jinak to bylo porad dotazu a vseho a najednou nikdo nic nepise, zadny zpravy mi nechodi, prijede vubec nekdo ??????
Moderátor: Minor

Slávek píše:jej tak pardon jsem prehlidnul

tak tu cenu zas nějak neřeším ¨
 tak tu cenu zas nějak neřeším ¨

lazzzik píše:já stále doufám a věřím,že do srazu stačím přihlásit céro a to nejdůležitější opravit ten motor.Jinak u mě bude stan,plus semnou možná pojede kamarád.
 S kym by se potom HF na dálnici honila když ne s tebou
  S kym by se potom HF na dálnici honila když ne s tebou  

Martin16 píše:lazzzik píše:já stále doufám a věřím,že do srazu stačím přihlásit céro a to nejdůležitější opravit ten motor.Jinak u mě bude stan,plus semnou možná pojede kamarád.
Pevně doufám že to dáš do srazu do kupy kámoS kym by se potom HF na dálnici honila když ne s tebou

lazzzik píše:Martin16 píše:lazzzik píše:já stále doufám a věřím,že do srazu stačím přihlásit céro a to nejdůležitější opravit ten motor.Jinak u mě bude stan,plus semnou možná pojede kamarád.
Pevně doufám že to dáš do srazu do kupy kámoS kym by se potom HF na dálnici honila když ne s tebou

pevně věřím,že se bude honit semnou ale kdyby náhodou né tak ti pak zbývá ozzákův tank

Sabrio píše:za me 1 Stan 1 Auto 2 Osoby
Lazziku hlavne bych to vyresil s pojistkou toho auta jinak ti kancelar pojistitelu napary za kazdej den nepojisteni auta pokutu ja prepisoval cero a nemel jsem ho 7 dni pojistene a platil jsem 600 kč tak bacha na to jestli to mas v pohode tak nic ale jestli ne vyres to rychle at se ti to neprodrazi a to navic posilaj az treba za 2 roky me to poslali az ted a auto mam uz 3 roky
 Letos mi sraz urcite nevyjde....
  Letos mi sraz urcite nevyjde....
J!R! píše:Sabrio píše:za me 1 Stan 1 Auto 2 Osoby
Lazziku hlavne bych to vyresil s pojistkou toho auta jinak ti kancelar pojistitelu napary za kazdej den nepojisteni auta pokutu ja prepisoval cero a nemel jsem ho 7 dni pojistene a platil jsem 600 kč tak bacha na to jestli to mas v pohode tak nic ale jestli ne vyres to rychle at se ti to neprodrazi a to navic posilaj az treba za 2 roky me to poslali az ted a auto mam uz 3 roky
jj na to bych si taky daval pozor.....nastesti na toto jsem svedomitej a stejne mi po dvou letech poslali, ze mam dluh pres 4500 cca 90dnu.Jenze ten dluh byl neopravneny, pac to bylo v dobe, kdy jsem uz auto nevlastnil.Nastesti mam schovanou kupni smlouvu a i potvrzeni od pojistovny, ze jsem POV zrusil.Jakoby to zkouseli, ci v tom maj pekny bordel.
Ale abych nebyl jako vzdy off topicLetos mi sraz urcite nevyjde....

jinak já osobně spím vždy v autě
 jinak já osobně spím vždy v autě 

Loiza666 píše:J!R! píše:Sabrio píše:za me 1 Stan 1 Auto 2 Osoby
jj na to bych si taky daval pozor.....nastesti na toto jsem svedomitej a stejne mi po dvou letech poslali, ze mam dluh pres 4500 cca 90dnu.Jenze ten dluh byl neopravneny, pac to bylo v dobe, kdy jsem uz auto nevlastnil.Nastesti mam schovanou kupni smlouvu a i potvrzeni od pojistovny, ze jsem POV zrusil.Jakoby to zkouseli, ci v tom maj pekny bordel.
Ale abych nebyl jako vzdy off topicLetos mi sraz urcite nevyjde....
Jak to??????
 neni moc casu a nejspis se bude pracovat na venkovni renovaci
 neni moc casu a nejspis se bude pracovat na venkovni renovaci 
 ten stan ani nevyužiju, budu spát v autě, navíc to ani nebude žádná honda, natož crx a využiju nějaké rodinné
 ten stan ani nevyužiju, budu spát v autě, navíc to ani nebude žádná honda, natož crx a využiju nějaké rodinné  chjo chjo, přetěžký život studentský...za odměnu tam ale vystřílím duši na paintballu doufám
 chjo chjo, přetěžký život studentský...za odměnu tam ale vystřílím duši na paintballu doufám 

cocks píše:....
Nepotvrzeno :Hira prosím potvrdit a doplnit info
Sajlem ASI NE prosím potvrdit a doplnit info
Loiza666 prosím potvrdit a doplnit info
Slávek prosím potvrdit a doplnit info
Majtycrx prosím potvrdit a doplnit info STAN
J!R! prosím potvrdit a doplnit info
James prosím potvrdit a doplnit info
Martas CRX prosím potvrdit a doplnit info
Noha prosím potvrdit a doplnit info
Dufous prosím potvrdit a doplnit info
Michalka prosím potvrdit a doplnit info