Slávek píše:jej tak pardon jsem prehlidnul
V pohode

Jinak to bylo porad dotazu a vseho a najednou nikdo nic nepise, zadny zpravy mi nechodi, prijede vubec nekdo ??????
Moderátor: Minor
Slávek píše:jej tak pardon jsem prehlidnul
lazzzik píše:já stále doufám a věřím,že do srazu stačím přihlásit céro a to nejdůležitější opravit ten motor.Jinak u mě bude stan,plus semnou možná pojede kamarád.
Martin16 píše:lazzzik píše:já stále doufám a věřím,že do srazu stačím přihlásit céro a to nejdůležitější opravit ten motor.Jinak u mě bude stan,plus semnou možná pojede kamarád.
Pevně doufám že to dáš do srazu do kupy kámoS kym by se potom HF na dálnici honila když ne s tebou
![]()
lazzzik píše:Martin16 píše:lazzzik píše:já stále doufám a věřím,že do srazu stačím přihlásit céro a to nejdůležitější opravit ten motor.Jinak u mě bude stan,plus semnou možná pojede kamarád.
Pevně doufám že to dáš do srazu do kupy kámoS kym by se potom HF na dálnici honila když ne s tebou
![]()
pevně věřím,že se bude honit semnou ale kdyby náhodou né tak ti pak zbývá ozzákův tank![]()
Sabrio píše:za me 1 Stan 1 Auto 2 Osoby
Lazziku hlavne bych to vyresil s pojistkou toho auta jinak ti kancelar pojistitelu napary za kazdej den nepojisteni auta pokutu ja prepisoval cero a nemel jsem ho 7 dni pojistene a platil jsem 600 kč tak bacha na to jestli to mas v pohode tak nic ale jestli ne vyres to rychle at se ti to neprodrazi a to navic posilaj az treba za 2 roky me to poslali az ted a auto mam uz 3 roky
J!R! píše:Sabrio píše:za me 1 Stan 1 Auto 2 Osoby
Lazziku hlavne bych to vyresil s pojistkou toho auta jinak ti kancelar pojistitelu napary za kazdej den nepojisteni auta pokutu ja prepisoval cero a nemel jsem ho 7 dni pojistene a platil jsem 600 kč tak bacha na to jestli to mas v pohode tak nic ale jestli ne vyres to rychle at se ti to neprodrazi a to navic posilaj az treba za 2 roky me to poslali az ted a auto mam uz 3 roky
jj na to bych si taky daval pozor.....nastesti na toto jsem svedomitej a stejne mi po dvou letech poslali, ze mam dluh pres 4500 cca 90dnu.Jenze ten dluh byl neopravneny, pac to bylo v dobe, kdy jsem uz auto nevlastnil.Nastesti mam schovanou kupni smlouvu a i potvrzeni od pojistovny, ze jsem POV zrusil.Jakoby to zkouseli, ci v tom maj pekny bordel.
Ale abych nebyl jako vzdy off topicLetos mi sraz urcite nevyjde....
Loiza666 píše:J!R! píše:Sabrio píše:za me 1 Stan 1 Auto 2 Osoby
jj na to bych si taky daval pozor.....nastesti na toto jsem svedomitej a stejne mi po dvou letech poslali, ze mam dluh pres 4500 cca 90dnu.Jenze ten dluh byl neopravneny, pac to bylo v dobe, kdy jsem uz auto nevlastnil.Nastesti mam schovanou kupni smlouvu a i potvrzeni od pojistovny, ze jsem POV zrusil.Jakoby to zkouseli, ci v tom maj pekny bordel.
Ale abych nebyl jako vzdy off topicLetos mi sraz urcite nevyjde....
Jak to??????
cocks píše:....
Nepotvrzeno :Hira prosím potvrdit a doplnit info
Sajlem ASI NE prosím potvrdit a doplnit info
Loiza666 prosím potvrdit a doplnit info
Slávek prosím potvrdit a doplnit info
Majtycrx prosím potvrdit a doplnit info STAN
J!R! prosím potvrdit a doplnit info
James prosím potvrdit a doplnit info
Martas CRX prosím potvrdit a doplnit info
Noha prosím potvrdit a doplnit info
Dufous prosím potvrdit a doplnit info