Prosklený šíbr
Moderátor: Minor
Re: Prosklený šíbr
na honday nářadí sebou, a alespoň ve čtyřech.. dva nenápadně zabaví majitele luder a dva budou šroubovat 

- Petk@
- Šéfík!:)
- Kontaktovat uživatele:

třeba bude hnusně a ani si toho nevšimne... 

- BlueDream
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
z prelude mrkacka nesedi meral som to ani c5,este mam v zalohge zmerat shutlle 95,a legend 97
A má ho další crxátko

Zřejmě původní mechanismus a vyříznutá větší díra do střechy. Všimněte si, že ani nezajede moc dozadu. Ale špatný to není 

Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717
- Martin666
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
Tohle si chci taky udělat, ale nechci mechanismus... jen čistě prosklené nebo nějaký polykarbonát
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Toto je asi to co dal redy, a vyzera ze ho aj vyraba ...
http://www.youtube.com/watch?v=yxYsk7lsosc
http://www.youtube.com/watch?v=yxYsk7lsosc
jo, to je přesně ono, perfektní nález! 

- tunerbs911
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Hoši ani toto strešné okno nebude hrdzavieť a cena tiež poteší

Kód: Vybrat vše
http://www.ebay.com/itm/88-91-HONDA-CRX-CARBON-FIBER-SUNROOF-SUN-ROOF-PANEL-CS1-/230770686791?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AHonda|Model%3ACRX&hash=item35bb013b47&vxp=mtr
HONDA CRX EE8 B16A1
tunerbs911 píše:Hoši ani toto strešné okno nebude hrdzavieť a cena tiež poteší![]()
![]()
![]()
Kód: Vybrat vše
http://www.ebay.com/itm/88-91-HONDA-CRX-CARBON-FIBER-SUNROOF-SUN-ROOF-PANEL-CS1-/230770686791?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AHonda|Model%3ACRX&hash=item35bb013b47&vxp=mtr
Nebylo by daleko levnější si ho podle plechovýho vyrobit?

- Dudla
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Já bych ho sundal a dál to sklenari ať mi udělá ten samej akorát z plexiskla a dá tam u tu gumu a možná by jsem se vešel do 2 tis 

Honda CRX ED9... K20 SWAP...
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW
tak plexi si vyrobíš i doma, ale otázka je co by takhle ohnutý plexi vydrželo, kor na střeše.
- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
Stean píše:tak plexi si vyrobíš i doma, ale otázka je co by takhle ohnutý plexi vydrželo, kor na střeše.
Je otázka co vydrží hlavně povtchově, jako jak dlouho vydrží bez škrábance. Ohneš to v pohodě, položíš plexi s přesahem přes originál plech, vyvrtáš do krajů dirky a budeš ho opatrně nahřívat horkovzduškou, když to nahřeješ tak se dá krásně tvarovat, aspoň takhle to mam v plánu vyrábět já. Určitě by bylo lepší nechat si ho vyříznout třeba s čelního nebo zadního, ten radius jako je na plechu si myslim celkem podchytíš, ale plexi má zas tu výhodu že je lehoučký. Jestli mě tady s tim nápadem nikdo nepředběhne tak pak udělám fotonávod jak na to.
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Wláďa píše:Stean píše:tak plexi si vyrobíš i doma, ale otázka je co by takhle ohnutý plexi vydrželo, kor na střeše.
Je otázka co vydrží hlavně povtchově, jako jak dlouho vydrží bez škrábance. Ohneš to v pohodě, položíš plexi s přesahem přes originál plech, vyvrtáš do krajů dirky a budeš ho opatrně nahřívat horkovzduškou, když to nahřeješ tak se dá krásně tvarovat, aspoň takhle to mam v plánu vyrábět já. Určitě by bylo lepší nechat si ho vyříznout třeba s čelního nebo zadního, ten radius jako je na plechu si myslim celkem podchytíš, ale plexi má zas tu výhodu že je lehoučký. Jestli mě tady s tim nápadem nikdo nepředběhne tak pak udělám fotonávod jak na to.
já nemyslel co se týče toho jak to vyrobit, ale celkově, co plexi na střeše vydrží, kamínky, déšť, kroupy a pod. o plexi člověk zavadí nehtem a je na něm rejha. V tom vydim největší problém.
- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
Stean píše:Wláďa píše:Stean píše:tak plexi si vyrobíš i doma, ale otázka je co by takhle ohnutý plexi vydrželo, kor na střeše.
já nemyslel co se týče toho jak to vyrobit, ale celkově, co plexi na střeše vydrží, kamínky, déšť, kroupy a pod. o plexi člověk zavadí nehtem a je na něm rejha. V tom vydim největší problém.
No je taky plexi a plexi, liší se nejenom sílou a barvou ale i pevností a křehkostí. Jsou i nárazuvzdorný plexi a to už tutově vydrží hodně.
crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676
což to jsou, jako třeba na hokejovém hřišti, ale stále se to škrábe jako bejt, je to holt plexi, nejlepší by bylo nechat skláře vyrobit sklo podle plechu na míru. Ale bude tomu zase odpovídat cena.
- Martin16
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
a co to plexi potáhnout čirou folií - ta vydrží celkem dost a když se poškrabe strhne se a dá se nová 

アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"
to by byla take moznost
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“