Slávek píše:neni nad to mit litr nafty za 6kc hh:D
A nemáš to samé v benzínu ?

Moderátor: Minor

Slávek píše:neni nad to mit litr nafty za 6kc hh:D

nastesti je zima a to se cerky netyka
 nastesti je zima a to se cerky netyka  takze fordicek v nafte to ted odprd
 takze fordicek v nafte to ted odprd 

ale na sezónu
 ale na sezónu  jestli bude benál stát 50 kč/l, tak snad s autem už nebudu ani vyjíždět... protože nejsem milionář, že jo
 jestli bude benál stát 50 kč/l, tak snad s autem už nebudu ani vyjíždět... protože nejsem milionář, že jo

oni si cpou do huby také. Jen mi, když něco uděláme, tak je to nelegální, ale když to udělají oni, tak to je "legální"
 oni si cpou do huby také. Jen mi, když něco uděláme, tak je to nelegální, ale když to udělají oni, tak to je "legální"  chápeš... oni by si nedovolili si něco utrhnout od huby, aby to dali lidem. Prvně se napakují oni a potom lidi. Jenže je tu problém, že na to druhé stádium nikdy nedojde
 chápeš... oni by si nedovolili si něco utrhnout od huby, aby to dali lidem. Prvně se napakují oni a potom lidi. Jenže je tu problém, že na to druhé stádium nikdy nedojde 

PAKO píše:to jsem se nasmál...to je reklama na lukoil ne?
A k těm cenám ,dnes už je dost rapidní rozdíl vidět .I 5kč rozdílu mezi čerpačkama.
A selskej rozum mi říká ,že cenu tady mrví stát a ještě více příjem z ní .
Za prvé tu máme spotřební daň a daň z přidané hodnoty.
Dohromady to činí více jak 50% ceny .
To zavedli v takové výši ,aby do kasičky na silnice přibývalo.
Ovšemže zahraniční dopravci,i příhraniční naši včetně OS aut .Začli nakupovat v cizině,jsme nejdražší.
Předpokládanej schodek od lonského března do letošního 7-8 miliard Kč. A to se vyplatí.
Nesnáším soc nápady.
Jestli si pořád myslíte jak nás čerpadláři berou na hůl,zkuste si na nějaké ceně přidat 50 haléřů do vaší fiktivní čerpadlářské prodejny a spočítejte o kolik nabude cena koncová. Pak pochopíte kdo nás bere na hůl.

. Bere shell . Osobně mi vadí navýšení daně které se tím co jsem psal stalo bohužel ztrátovostí pro stát. Má to dvě negativa,nás to štve a bude míň na opravy silnic.
 . Bere shell . Osobně mi vadí navýšení daně které se tím co jsem psal stalo bohužel ztrátovostí pro stát. Má to dvě negativa,nás to štve a bude míň na opravy silnic.

PAKO píše:Neboj pochopil jsem že to není tvůj rukopis. Smál jsem se jen tomu co bylo v textu o shell a esso.Sám taky většinou tankuji v no name ,laciný benzín a naftu. Běchovice-benzinová stanice Petr. Nikdy žádný problém a majitel je soused. Bere shell . Osobně mi vadí navýšení daně které se tím co jsem psal stalo bohužel ztrátovostí pro stát. Má to dvě negativa,nás to štve a bude míň na opravy silnic.
když si vezmu ten příspěvek k srdci a budu se podle něj chovat...bud pojedu na omv, benzinu nebo lukoil ,správně řečeno omv lukoil a lukoil benzín. koho tím potrestáme? a kde přibudou milionové zisky navíc za ty dny?
Chcete lacinější Hamburger? nechodte 3 dny do MC oni zlevní a ty ostatní pak taky....

PAKO píše:jestli jsi mě dobře četl o nějaký příspěvek výše tak paradoxně vyšší daní stát ztrácí cca za rok 7+- milard ... cizina u nás netankuje ,čeští dopravci co jezdí ven taktéž pokud to jde a příhraničí si raději zajede taky do polska ,německa.... ekonomika není matematika a to si bohužel mnoho lidí plete.
 fuck off milí politici
  fuck off milí politiciUživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 117 hostů