Slávek píše:neni nad to mit litr nafty za 6kc hh:D
A nemáš to samé v benzínu ?
Moderátor: Minor
Slávek píše:neni nad to mit litr nafty za 6kc hh:D
PAKO píše:to jsem se nasmál...to je reklama na lukoil ne?
A k těm cenám ,dnes už je dost rapidní rozdíl vidět .I 5kč rozdílu mezi čerpačkama.
A selskej rozum mi říká ,že cenu tady mrví stát a ještě více příjem z ní .
Za prvé tu máme spotřební daň a daň z přidané hodnoty.
Dohromady to činí více jak 50% ceny .
To zavedli v takové výši ,aby do kasičky na silnice přibývalo.
Ovšemže zahraniční dopravci,i příhraniční naši včetně OS aut .Začli nakupovat v cizině,jsme nejdražší.
Předpokládanej schodek od lonského března do letošního 7-8 miliard Kč. A to se vyplatí.
Nesnáším soc nápady.
Jestli si pořád myslíte jak nás čerpadláři berou na hůl,zkuste si na nějaké ceně přidat 50 haléřů do vaší fiktivní čerpadlářské prodejny a spočítejte o kolik nabude cena koncová. Pak pochopíte kdo nás bere na hůl.

PAKO píše:Neboj pochopil jsem že to není tvůj rukopis. Smál jsem se jen tomu co bylo v textu o shell a esso.Sám taky většinou tankuji v no name ,laciný benzín a naftu. Běchovice-benzinová stanice Petr. Nikdy žádný problém a majitel je soused. Bere shell . Osobně mi vadí navýšení daně které se tím co jsem psal stalo bohužel ztrátovostí pro stát. Má to dvě negativa,nás to štve a bude míň na opravy silnic.
když si vezmu ten příspěvek k srdci a budu se podle něj chovat...bud pojedu na omv, benzinu nebo lukoil ,správně řečeno omv lukoil a lukoil benzín. koho tím potrestáme? a kde přibudou milionové zisky navíc za ty dny?
Chcete lacinější Hamburger? nechodte 3 dny do MC oni zlevní a ty ostatní pak taky....
PAKO píše:jestli jsi mě dobře četl o nějaký příspěvek výše tak paradoxně vyšší daní stát ztrácí cca za rok 7+- milard ... cizina u nás netankuje ,čeští dopravci co jezdí ven taktéž pokud to jde a příhraničí si raději zajede taky do polska ,německa.... ekonomika není matematika a to si bohužel mnoho lidí plete.
fuck off milí politiciUživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti