Moderátor: Minor

čim si lakoval tu hlavu toje zinek nebo tak ? a víko ventilu ?
 čim si lakoval tu hlavu toje zinek nebo tak ? a víko ventilu ? 
Petk@ píše:moc hezkýčim si lakoval tu hlavu toje zinek nebo tak ? a víko ventilu ?

co to maš za řemenici ?
 co to maš za řemenici ?  nekupoval jsi ji na HC ?
 nekupoval jsi ji na HC ?Petk@ píše:taky bych to teklnec už chtěl mít hotoveco to maš za řemenici ?
nekupoval jsi ji na HC ?

kapid píše:Petk@ píše:taky bych to teklnec už chtěl mít hotoveco to maš za řemenici ?
nekupoval jsi ji na HC ?
nn, zakazkova vyroba
 na hc jak sem řikal že mi utekla tak stala 900
 na hc jak sem řikal že mi utekla tak stala 900  ja až bude chvili čas tak skusim s té normalní vylisovat to zavaží jak to měl Ljay a uvidim
 ja až bude chvili čas tak skusim s té normalní vylisovat to zavaží jak to měl Ljay a uvidim 
Petk@ píše:no a na kolik to výdena hc jak sem řikal že mi utekla tak stala 900
ja až bude chvili čas tak skusim s té normalní vylisovat to zavaží jak to měl Ljay a uvidim
 Dosel jsem k tomu ze sundam viko, vacky a dotahnu fest palici a jestli to bude chcat tak na to picham. Koupim si babetu a jezdim na ni.
 Dosel jsem k tomu ze sundam viko, vacky a dotahnu fest palici a jestli to bude chcat tak na to picham. Koupim si babetu a jezdim na ni.  

A po cca 2tis km mi presne v tom miste co popisujes zacal prolinat olej.Je to nejcastejsi misto...Ja se na to uz vybodl,protoze by znamenalo opet vse rozdelat a holej blok nechat srovnat.Jenze znova dotahovat veskery saly atd....
 A po cca 2tis km mi presne v tom miste co popisujes zacal prolinat olej.Je to nejcastejsi misto...Ja se na to uz vybodl,protoze by znamenalo opet vse rozdelat a holej blok nechat srovnat.Jenze znova dotahovat veskery saly atd....  no moc se mi to nelibilo.Takze s tim jezdim a kdyz nekomu reknu ze je motor po GO,tak neveri...ale ja vim svoje a verim ze se nic vaznyho nestane.Maximalne odejde tesneni pod hlavou.....ale takto uz mam najeto cca 18tis km a vse je ok....cca 1l oleje na 10tis km...
 no moc se mi to nelibilo.Takze s tim jezdim a kdyz nekomu reknu ze je motor po GO,tak neveri...ale ja vim svoje a verim ze se nic vaznyho nestane.Maximalne odejde tesneni pod hlavou.....ale takto uz mam najeto cca 18tis km a vse je ok....cca 1l oleje na 10tis km...
PAKO píše:měřil si blok a makovici?
J!R! píše:Ona Ti to pak vrati...
 Ma stesti ze jsem zlomil palici.
  Ma stesti ze jsem zlomil palici.
 Už s tím autem udělals opravdu hodně, tak je potřeba to dotáhnout do konce. Já bych chtěl taky udělat na motoru GO a zatím to vidím v nedohlednu. Jak už bylo řečeno, dej si pauzu a pak se do toho opět vrhni
  Už s tím autem udělals opravdu hodně, tak je potřeba to dotáhnout do konce. Já bych chtěl taky udělat na motoru GO a zatím to vidím v nedohlednu. Jak už bylo řečeno, dej si pauzu a pak se do toho opět vrhni   

J!R! píše:Rekl bych ze min se ta hlava mela srovnat...si vem ze to ted tece a to jeste nebyl nastartovanej...
 Prinutilo me k tomu koupe skorepin, ktery planuju a ty se pohybujou okolo 9 kg, coz mi prislo dost a tudiz jsem ocekaval vahu sedacek v aute min na 15kg a vic. Bohuzel tomu tak neni
 Prinutilo me k tomu koupe skorepin, ktery planuju a ty se pohybujou okolo 9 kg, coz mi prislo dost a tudiz jsem ocekaval vahu sedacek v aute min na 15kg a vic. Bohuzel tomu tak neni   Tady par veci zvazeno osobni vahou, jde o dily crx 1.g !!!
 Tady par veci zvazeno osobni vahou, jde o dily crx 1.g !!! 

, jestli to do pristiho tydne vse stihnu tak se jede na panencak
 , jestli to do pristiho tydne vse stihnu tak se jede na panencak  
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti